umarım bu şüphe konusunda bana fikir verirsiniz

Ayy evli barklı adama da aşkınızı ilan etmeyin bir zahmet Allah aşkına. Yazık günah o evde bekleyen zavallı kadınlara. Bekar adamlara aşık olun hayatım evli erkek sevdasını aklım mantığım almıyor.

Nasıl da güzel yazmışsınız tebrikler uzun zamandır bu kadar net anlayabildiğim hiç bir konu olmamıştı.Güvenlik,müdür yardımcısı,müdür,kadın,araba,evli,aşığım..Çok anlaşılır olmuş hakkaten maaşallah. Türkçem ve beynim acı çekiyor.

Kadinla mudur yardimcisi arasinda bisey oldugunudan supelenmissiniz galiba ve boyle insanlar yuzunden kimseye guven kalmadi diyorsunuzda sizde evli bi adama asiksiniz farkindmisiniz asil sizin gibiler yuzunden kimseye guven yok

Öncelikle yazından hiçbirşey anlamadım noktalama işaretleri kullanmanı tavsiye ederim zira beynim sulandı anlamak için. Sen demissin insanlara güvenim kalmadı diye de sen çok mu güvenilir sın. evli adamla olmayı düşünüyorsun. orada o çocukları korumak için varsın takıntılar üretmek senaryo yazmak için değil işini düzgün yap. Bekar adam mı kalmadı aşk yaşayacak kimi kimden kıskanıyor sun sana ne elin adamından. Ben o adamın karisi olsam seni parçalardm

Ne diyon bacım ? Adam evli aşığım diyorsun sonra kime güveneyim diyorsun. Sen de biliyorsun onla olmayacağını üzme kendini boşuna işinle ilgilen yani eğer o kadınla arasında bir şey varsa bu sen olmadığın için mi kızıyorsun anlamadım ?

Tövbe Estağfurullah. Allahım ben ne okudum böyle bu saatte ! İyice uykum kaçtı

Ah nasıl isterdim seni tanımayı, hoşlandığın!!! adamı tanımayı,
Hele o adamın karısını tanımayı. O kadar isterdim kkii

peki şeyin bundan haberi var mı? ADAMIN.

kendi kendine gelin güvey olmak böyle bir şey. rahat bırakın insanları izlemeyin sizin üstünize vazife değil işinize bakın siz. belki ortada bişey bile yok arabayı müdüre bırakıyor aile diye müdürle kadına ilişkisi var damgası yapıştırmışsınız. pes.

Dallas yeniden yayında, o adam da Ceyar zuhahahahaha

Bu kadar evlenmek isteyen bekar erkek var ve bu kadinlar, evli erkeklere takiyor kancayı???
Bunlar kesinlikle hasta ruhlu. Edep, haya geçtim ama hiç mi metres olmak agirlarina gitmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…