- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
5 yıl öncesi tanıdık bir abla kendisini çok severiz biriyle tanıştıracağını söylemişti ama aradan 5 yıl geçti ses seda yok 5 yıldan sonra aynı çocuğun konusunu tekrar açtı başkasıyla tanıştırmış o kızı oğlan beyenmemış neymiş soğukmuş gülmüyormuş.sonra döndü bu abla bana seni de tanıştırmak istiyorum ama annesi kötü diyorlar o yüzden tanıştırmıyorum yarın öbürgün mutsuz olursun ben üzülürüm dedi. Şimdi soruyorum hanımlar madem oğlanın anası kötüydüde neden bana yıllar önce tanıştırıcam diyipte başkasıyla tanıştırıyor ve hala bana ümit veriyor tanıştırırım belki diyerek ayrıca başkalarına göre kötü olan bir insan belki bana göre çok iyi yada anlaşabilirim nerden biliyorsun ki .Üzülüyorum böyle gelipte tekrar oğlanı övüp şöyle efendi böyle efendi diyor belkide senin nasibin diyor sonra bir daha görmüyoruz ablayı.Artık yaşımda geldi evlenmek istiyorum çevremde evlenebileceğim insanda yok ,sosyal olabilecek konumda da değilim kimsenin uğramadığı bir yerde tek başıma çalışıyorum.Tüm yollar kapalı yani bir de bu insanların beni ümitlendirip gitmesi yıkıyor beni.