• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umitsiz yorgun

Annenizin davranışı gerçekten hoş olmamış.

Güzellikle bıkmadan usanmadan anlatın annenize. O parayı zaten eve harcayacağınızı ama sizden habersiz cüzdanınızdan alınca bir aylık emeğinizin boşa gittiğini düşündüğünüzü söyleyin.

Sisimel,
Annen babana olan sinirini senden çıkarıyor

Yeni eşinden olan çocuğuna gayet iyi madem, bunun başka izahı yok
Çok biliyosa korunsaydı, babanın hıncını senden alamaz..

Annenizin davranışı gerçekten hoş olmamış.

Güzellikle bıkmadan usanmadan anlatın annenize. O parayı zaten eve harcayacağınızı ama sizden habersiz cüzdanınızdan alınca bir aylık emeğinizin boşa gittiğini düşündüğünüzü söyleyin.

Tek para değil ki hep böyle
Sisimel'den çıkarıyor tüm hırsını
Sanırsın ki üvey anne

Ama yeni eşinden olan çocuğuna böyle değil
Demek ki ilk eşine kızgınlığını Sisimel'den çıkarıyor da eşten boşanılır da evlattan boşanılmaz ki
Çok saçma bu yaptığı

Bazen diyorum öldukten sonra degerimi anlicaklar.. sabretmekten baska bir carem yok benim.. ayri eve gecsem rahat birakmazlar beni..yasim 23.. buro/secreterligi okudum ben.. ama suan markete calisiyorum.

canım benim tam zamanlı bir iş arasan.veya kalan zamanında bir kursa gitsen.demek istediğim evde ne kadar az zaman geçirirsen
o kadar iyi.evde de evde de hobi edinebilirsin,bol bol kitap oku.inancını bilmiyorum ama eğer inanıyorsan bol bol dua et.
Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah eşin hayırlı biri olur da yüzünü güldürür.

Insallah.. aldigim bedualar yuzundende mutlu olucagimi beklemiyorum. caresizlik gercekten cok zor bsy..

Canım annen bile olsa haksız yere beddua etmeye hakkı yoktur, korkma. Yani anne-baba olmak insana çocuğuna beddua ile, reddetme tehditi ile istediklerini yaptırma hakkı vermez. Üstelik anne-baba dünyaya getirdiği bir cana bakmakla yükümlüdür. Sen iyi bir evlat olduğun sürece anne ya da baba zaten yükümlü olduğu şeyleri yerine getirdiği için "hakkımı helal etmem" diyemez. Akıl var mantık var, bir çocuk yapayım, ölene kadar ona hükmedeyim, yok dünyaya kazık çakayım... Olur mu öyle şey?

Sen anneni psikolojik yaraları olan biri olarak kabul et, geçmişten kaynaklanan bazı sıkıntıları var belli ki... Elinden geldiğince de idare et, iyi davran. Tabii bu her dediğini yapman anlamına gelmiyor. Kendini de suçlama. Bu günler elbet geçer.

çok fazla üzüldüm ya keşke elimizden bir şey gelse dua etmekten başka rabbim yardımcınız olsun,

bazen cok caresiz kaliyorum.. ezildim ezildim iyice kuculdum.. degersiz hisediyorum kendimi herzmn.. toparlamak istiyorum kendimi toparlim derken yine cukurun icine dusuyorum.. kendimede acimiyorum acigimi zanetmeyin.. gucsuz biride dglm.. sadece derdimi biriyle paylasmak istedim.. cok doldum.. bu arada yorumlariniz desteginiz ve fikirleriniz icin binbirce allah razi olsun hepinizden ..
Evlilikte hemen olmuyor ki.. mantikli dusunmek gerekiyor bu konuda.. ailemden kacmak icin hayatimi mahf etmek istemiyorum.. evlilikte kolay dgl..
belki sadece dualarimi eksik birakiyorum..

Back
X