Ama görmek var görmek var tatlım. Benim gibi 9 sene sonra mı evlenmiş şekilde görmekte var :)Gördüm ve tanımadım bile :)
İçim hem cız etti hem de mutlu olması için dua ettim ona. Çünkü helalleşerek güzel bir şekilde ayrılmıştık. Allah mutluluklar versin
Uc gun once gordum makyajsiz ve oruc bi sekilde karsilastik hemde suanda ben evliyim hamileyim cok mutluyum. O hala bekar. Benim icim ciz etmedi sadece o bakimsiz halde yakalandigim icin acaba arkamdan gülmus müdür yada ay ne kadar cirkinlesmis demis midir diye uc saniye kadar düşünüp güldüm yani çokta etkilemiyo eger onsuz daha mutlu olmayi basarabildiyseniz.Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
9 değil ama 5 sene sonra evlenmiş o da baba olmuş .gözlüklü ve hafif kilolu olunca tanıyamamıştım bende.Ama görmek var görmek var tatlım. Benim gibi 9 sene sonra mı evlenmiş şekilde görmekte var :)
Benim platonik aşkım da akrabaydı yeni evlendi düğününe gitmedim :) karısı biliyor mu bilmiyorum ilk karşılaşmada ne olacak merak ediyorum bende :)Ben sürekli göruyorum cünkü akrabamdı..dügünlerde özellikle hep karşılaşmak durumunda kalıyorum ve her seferinde allahiiimm iyiki onun yaninda degil eşimleyim diye dua ediyorum ..bide işin kötüsü onun eşi beni biliyor hep kötü kötü bakışlarina maruz kaliyorum...
Senin karşılaşmanda trajikmiş canım. Birde 5 sene birliktelik dile kolayEski nisanlimla ayriligimizin ustunden 1 sene gecmisti ilk gördugumde bi cafedeydik . Görunce bi sure durdum ve ortami terk ettim üzüldüm tabi ama ikincisi daha fenaydi .
Bi akrabamla kizini almaya gidiyoduk arabayla tam evin önunde bi araba duruyo icinde de eski nisanlim arabadan da eski nisanlimin suan ki nisanlisi indi ve 2 arkadaslari onlar bizi gormedi ama eski nisanlimla arabanin camindan gecene kadar goz goze geldik ve tahmin edersinki cok bakimsizdim . Cok uzuldum bi zamanlar ben gülüyodum onunla oyle 5 sene birlikte olduk canim yandi acikcasi . Ama suan kalbimde biri olsaydi ve mutlu olsaydim umrumda olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?