Ummadığın an da

Öyle bir bittikki biz
Öyle bir gittik ki bu şehirden
Ama ,ama unutulmuyor işte
Ellerinin dokunulmazlığı
Gözlerinin bakılmazlığı
Seninle geçen her anın başa alınmazlığı
Unutulmuyor işte.. (Kahraman TAZEOĞLU)

Benim de var öyle bir hikayem. İlkokuldan aşık olmuştuk. Uzun süre uzaktan uzağa bakışma konuşma devam ettik. Sonra ben okula devam ettim.O okumadı. Benimle evlenmek istedi, ben de çok istedim.ama ailemi karşıma alamadim. Imkansizdi bizim için.Ben kariyer yolunu seçtim o da evlendi. Çok üzülmüştüm evlendiğinde. Ben de nişanlandığımda yolda yanimizdan geçti. Gayr-i ihtiyari geçtikten sonra arkama döndüm başımı, o da o anda dönmüştü gözgöze geldik. Bayağı üzülmüştüm. Hala aynı numarayi mi kullaniyor bilmiyorum ama 8 yıl geçtiği halde ezberimde numarası. Aynı köylüyüz. Aldığım duyumlara göre mutlu değilmiş. :-(

Ben bir kere avmde karşılaştım hemde en paspal halimle o da mübarek yürüyen heykel gibi geziyordu içinden ne şükretmiştir dedim iyi ki kız benden ayrılmış diye :KK70:
Hahah kötü bir durum. Belki de demiştir ki bu kız doğal haliyle çok daha güzelmiş demiştir :)

Hahah kötü bir durum. Belki de demiştir ki bu kız doğal haliyle çok daha güzelmiş demiştir :)
Yaklaşık on kilo almış o beldeki sarı saçlar gitmiş üzerinde çamaşır suyu lekeli Bosnalı bir kıyafet ımmmmm bence şükretmiştir :D

Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Ayrıldıktan sonra eğer kendi içimde tüm hesaplaşmalardan sağ çıkmışsam ve onu tamamen bitirmişsem hiiiiç umrumda olmaz :halay:ama hala seviyorsam vay benim halime.. :KK14:

Ayrıldıktan sonra eğer kendi içimde tüm hesaplaşmalardan sağ çıkmışsam ve onu tamamen bitirmişsem hiiiiç umrumda olmaz :halay:ama hala seviyorsam vay benim halime.. :KK14:
İşte asıl meselede bu canım zaten. Sevgin hislerin kısmende olsa devam ediyorsa vay ki ne vay halimize :)

Back
X