Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eder sanırım. Ama bunun ona olan sevgimle ilgisi olmaz. İnsan zaten eskiyi özlemez. Sadece o anda hissettigi duyguları özler. Yani icimin cız etmesinin onunla ilgisi olmaz üstüne alınmasınArkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Senin karşılaşmanda trajikmiş canım. Birde 5 sene birliktelik dile kolay
Ilk is gunumde platonik olarak yillarca sevdigim ve yillardir gormedigim kisiyi karisi ve bebdgiyle gormustum cok tuhaf bi duyguyduArkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Ama görmek var görmek var tatlım. Benim gibi 9 sene sonra mı evlenmiş şekilde görmekte var :)
Içim cız etmez ama tuhaf bir durum olurAma görmek var görmek var tatlım. Benim gibi 9 sene sonra mı evlenmiş şekilde görmekte var :)
Gördüm de ... "Ayrılsak ölürüz biz" şarkısının cokca dinlendiği zamanlarda ,birlikteydik ... Önce o evlendi sonra ben . Yıllar sonra (5) sokakta ben bebek arabası elimde eve giderken onu arabanın içinde gördüm . Yüzümü çevirdim. Cız mi etti içim bilmiyorum ...yada içimdeki hissin adinini koyamiyorum şimdi ... Onun da beni gördüğünden eminim yüzünde gülücükler ,gözünde parıltı ....Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Ayy ne kadar duygu dolu yazmışsınızYa arkadaşlar belki inanmazsınız bundan tam 9 yıl önce üniversitede biriyle çıkmıştım 2 yıl kadar. Birbirimize sırılsıklam aşıktık ne güzel planlarımız vardı. Neyse ayrıntıya girmeyim ayrıldık. Mezun olduk ikimizde Türkiye'nin bir ucunda yaşıyorduk. Bu süre zarfında ne sosyal medyada ne de başka bir yerde gördüm kendini. Tam 9 sene dile kolay 9 sene sonra eşimle çocuğumla farklı bir şehirde avm de gezerken bir baktım karşıdan x şahıs geliyor. Yanında muhtemel ki eşi ve çocuğu vardı. Yürürken resmen yan yana geldik iki üç saniye kadar o bana baktı ben ona. Tamam geçmiş geçmişte kalmıştır doğrudur. Ama insan bi tuhaf oluyor. Kendisiyle seviyeli bir ilişkimiz olmuştu. İçim hem cız etti hem de mutlu olması için dua ettim ona. Çünkü helalleşerek güzel bir şekilde ayrılmıştık. Allah mutluluklar versin