Ummadığın an da

Cok asik olmussaniz zamaninda, illa ki insan tuhaf olur gorunce.

Ama siradan bir iliskiyle sallamaz kimse.

Geçtiğimiz eylül ayında da ben malum kişiyle karşılaştım. Evimin karşısındaki starbucksta arkadasımla kahve içiyorduk. İlerlerde bşr yerde gözüme tanıdık bi tshirt belirdi. Konuşurken hızlıca bakıp o oldugundan emin oldum. Hiç önemsemedim. Ama o beni görünce gözüne güneş gözlüğü takıp bakmaya devam etti. Evlenmiş barklanmış adam, rahatsız oldum kalktık arkadasımla. Sinşrlendim de. Gitsin başka yerde içsin kahvesini, koskoca ankarada başka starbucks mı yok?

7 senelik bi ilişkim olmuştu hala herkes konuşur aşkımız ama aileler istemediği için evlenemistik eğer onunla karsilassam kötü olurum ama eşi varsa onu kiskanmam sadce anılarım depresebilir

Birkaç kez karşılaştım hiç beklemediğim şekilde.
Zamanında çok sevdiğim ve gayet medeni ayrıldığım kişi ile.
Ben evliyim,o bekar.
Bir "değişik" olduğum kesin.
Ama bu bir his,bir özlem,bir duygu değil.
Yıllarımı vermişim,ne ona pişmanım,ne eşimle yaptığım evliliğe..
Ama o ince bir sızı hissediliyor.
Sebebi ne bilmem.
İyi kötü zamanında neydik ne olduk dercesine.
Üstünde fazla durmamak gerek,derin düşünürsek beynimiz oyunlar oynamaya başlar.
Es geçmek en güzeli.
Birilerinin anılarda kalması da güzel.

Karşılaştım oda evli bende ama içim cız etmedi aksine Allah mutlu etsin diye düşündüm

Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Eder sanırım. Ama bunun ona olan sevgimle ilgisi olmaz. İnsan zaten eskiyi özlemez. Sadece o anda hissettigi duyguları özler. Yani icimin cız etmesinin onunla ilgisi olmaz üstüne alınmasın :KK70:. Şaka bir yana eski sevgiliyle karsilasmak ayni zamanda eski anılarla karsilasmak demektir. Cız etmese de tuhaf hisseder insan. Bu arada hic başıma gelmedi:bicak:

Son düzenleme:
Bi gün bekliyodum ama benim de yanimda biri olsun diye dua ediyodum hep Allahtan kiz beni görmedi o daha zor olurdu yada el ele yanimdan fln gecebilirlerdi
Senin karşılaşmanda trajikmiş canım. Birde 5 sene birliktelik dile kolay

Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Ilk is gunumde platonik olarak yillarca sevdigim ve yillardir gormedigim kisiyi karisi ve bebdgiyle gormustum cok tuhaf bi duyguydu

İlk sevdiğim kişi onun rahatsızlığı nedeniyle bende küçüğüm diye ayrılmıştı benden. çocuktum o zaman ama unutmadım yıllarca hep aradım konuştuk karşılaşmak için fırsatlar yarattım o kaçtı hep ondan sonrada aşık olup sevdim defalarca ama onu unutmadım hrp aklımdaydı aynı mahsllede oturuyoduk . Hep diyodum düğünümde 5dk görüşmek istese herşeyi yakar giderim sadece görebilmek için diye. Hatta bigün düğün davetiyesi gelirse eve o an ölürüm diyodum. 5yıl telefon numarasını unutmadım ama onu uzaktan gördüm hep hiç yanyana gelemedik ..
Sonra eşimle tanıştım konuştuk aşık olduk kaçtık evlendik 3yıl geçti annemlere gittim elime bi davetiye geçti o evleniyodu. O an sadece gülümsedim çok mutlu oldum onun adına. Demekki sağlığı iyileşti ki evleniyo dedim. Aklıma o zaman söylediklerim geldi ne davetiyeyi alınca öldüm ne de gel dese gidecek kadar his var içimde. Düşündüm numarası bile gelmedi aklıma.
Anladım ki eşimi öyle bi sevmişim ki aklımda ondan minicik bişey kalmamış eşimin doğru insan olduğunu bikez daha anladım
Geçen sene de karşılaştık kızı olmuş kucağındaydı bende eşimle kızları acile götürmük demekki onunkide hastaydı sadece gördüm bişey hissetmedim yine sevindim çünkü baba olmuş ...

Doğru insanı kaybettiyseniz pişmanlık hissetmek normal ama eğer sizi mutsuz eden aldatan kıran ağlatan kişiyle karşılaşsanız hiç de aklınıza gelmez görmezsiniz bile

Niye ayrıldığımıza bağlı bazı tepkiler ama ben ayrıldığım kişiyi tanımamazlıktan gelirim

garip bir duygu ama çoğu zaman hiçbir duygu uyandırmaz.birkaç defa eski sevgililerimle denk gelmiştim.

Ah, ah ..
Platonik aşık olduğum biri vardı, ama onu öyle böyle sevmedim. Eski sevgililerimle kiyaslasam bir tek onu gerçek aşkla sevmişimdir, çok ama çok başkaydi. Ama olmadığı için de zorla da olsa unuttum.
Olmadıktan sonra da biz onla zaten bir ara sürekli ayni ortamda bulunuyorduk. Ama onun dışında hiç karsilasmiyorduk. Sonra aynı ortamımiz da bitti.
Aylar geçti, bir gün arkadaşlarımla yürüyorum yolda. Kafamı kaldırdım arkadaşı geliyor uzaktan, hemen yanına baktım malum şahıs. Ben ona baktığımda o bana bakıyordu zaten. Hemen cektim gozlerimi. Allah'ım yine eridim bittim, o o anlikti belki. Neden bilmiyorum kalbim yine aşırı hızlı atmaya başladı.

Ardından bir hafta daha geçti. Kafeye gittik arkadaşlarımla. Girdik, hiç boş yer yok gibiydi, etrafa baktım baştan sona. Bütün masalara baktıktan sonra onu bir masada gördüğümü fark ettim. (Gördüğüm an değil ama, daha sonra idrak etti beyin. ) O da bana bakiyordu, ama ben görmemiş gibi oldum. Bidaha bakmadım , zaten yanında sevgilisi varmış. Benden sonra ilk defa sevgilisi olduğunu gördüm. Ama hiç kıskanmadim da üzülmedim de. Onu gördüğüm için elim ayağıma dolandı, resmen kafede oturduğumuz süre boyu ellerim titredi, hiç normal değildim. Ama hiç bakmadım da. Gittikten sonra da geçti o his.

Gördüm de ... "Ayrılsak ölürüz biz" şarkısının cokca dinlendiği zamanlarda ,birlikteydik ... Önce o evlendi sonra ben . Yıllar sonra (5) sokakta ben bebek arabası elimde eve giderken onu arabanın içinde gördüm . Yüzümü çevirdim. Cız mi etti içim bilmiyorum ...yada içimdeki hissin adinini koyamiyorum şimdi ... Onun da beni gördüğünden eminim yüzünde gülücükler ,gözünde parıltı ....
Onu unutmak zor olmuştu ,yada silmek anılarını ,hatıralarını ,,,
Kötü oluyor insan .

Ayyy benimde hikayem var :).Bundan 10 yıl filan önce biriyle görüşüyorum pre sevgililik dönemi :) o zamanlar messanger var bütün gün işteyken ordan yazışıyoruz filan.Ben tabi mutluyum sevgilim var sayılır :)birgün baktım aramıyor,yazmıyor baktım messangerda yok.Ben şüphelendim tabi messangerda olmaması tuhaf.Hemen fake messangerdan ekledim,bi baktım tak kabul etti online bide üstüne :) o kadar üzüldümki.Bu aradı sonra dedim neden engelledin beni görüşmek istemediğini söylesen görüşmezdik.Yok çok yoğunmuş o gün herkesi engellemiş filan yalanlar havada uçuyor.Yoğun adam yeni ekleyen kızla yazışırken yoğun değil tabi.Ben bununla görşmeyi bıraktım tabi.Şans bu ya kısa sürede başkası çıktı karşıma,bu yeniyle buluşalım dedik bigün avm de,girişte bekliyor beni.Ben avm nin döner kapısında giriyorum hemen xray in arkasında eskisi duruyo onunda arkasında yeni sevgilim :KK48: ikiside beni görünce gülümsedi,filmlerdeki gibi yürüyüp yenisine nasılsın canım deyip sarıldım.O an o kadar mutlu oldumki resmen evren intikamımı aldı.Biz dönermerdivenlerden çıkarken arkamızdan bakarken aldığı yüz ifadesini hiç unutamam :halay::KK48:

Ya arkadaşlar belki inanmazsınız bundan tam 9 yıl önce üniversitede biriyle çıkmıştım 2 yıl kadar. Birbirimize sırılsıklam aşıktık ne güzel planlarımız vardı. Neyse ayrıntıya girmeyim ayrıldık. Mezun olduk ikimizde Türkiye'nin bir ucunda yaşıyorduk. Bu süre zarfında ne sosyal medyada ne de başka bir yerde gördüm kendini. Tam 9 sene dile kolay 9 sene sonra eşimle çocuğumla farklı bir şehirde avm de gezerken bir baktım karşıdan x şahıs geliyor. Yanında muhtemel ki eşi ve çocuğu vardı. Yürürken resmen yan yana geldik iki üç saniye kadar o bana baktı ben ona. Tamam geçmiş geçmişte kalmıştır doğrudur. Ama insan bi tuhaf oluyor. Kendisiyle seviyeli bir ilişkimiz olmuştu. İçim hem cız etti hem de mutlu olması için dua ettim ona. Çünkü helalleşerek güzel bir şekilde ayrılmıştık. Allah mutluluklar versin
Ayy ne kadar duygu dolu yazmışsınız :KK200: dua ettim ona demişsiniz.Rabbim sizinde gönlünüze göre vermiştir inşlh eşinizle çocuklarınızla çook mutlu olursunuz :anne:

Back
X