Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yazık ki izledim.. Şimdi daha iyi anladınız sanırım..

Yeni izledim ve hiçbir şey yazamıyorum, Allah o pislik erkek musvettesini kahretsin, adi. Bir de yanına bıçakla hazırlıklı gelmiş heralde ? Kadına ilk başta vuruyor mu bicak mi sapliyor ? İzledim d anlamak için daha fazla izlemek istemiyorum biraz açıklar mısınız ?

Ya neyi konusuyoruz ki biz burda. Izledigim videonun yorumlarina baktim. Katile ve kacanlara saydirmislar sozde analarina bacilarina karilarina kufur etmisler, beddua etmisler sozde sizin de ananizin bacinizin basina gelsin demisler. Ya kufru bile sadece kadina ediyorlar, hic sucu olmayan kadinlara, lanet olsun keske kadin olmasaydim, bi kizim olsun istemiyorum, olmasin ya bu pis dunya kadinlari haketmiyor. Aksamdan beri aklim bu konuda kaldi. Bazilariniz kacan adamlari savunmus. Ya korkabilirler evet ama oyle mi kacilir arkadas. Elini kolunu sallaya sallaya gidiyor bi tanesi. Sokakta opusen bi cift gorse bi dunya laf sayardi. Bi tanesi koltuktan kalkip adamin yanindan siyrilip kaciyor bi dur desinler bagirsinlar yaklasmaya korkuyorlarsa. Adam gittikten sonra bi tanesi cikiyor disari kadinin can cekismesini duymuyor. E be Allahin cezasi hicbir sey yapamadiysan git orda yanina.

Videoyu izlemedim... Çünkü böyle şeyleri izleyerek kansız olacağımıza ve artık bir şeylere aldırmayacağımıza inananlardanım.

Olayla ilgili yorum dahi yapamıyorum... Ama neden internette bu video yayınlanıyor bunu anlamıyorum, bu mudur gazetecilik? Ata eşeğe tecavüz haberi yayınlıyorlar, pat altında video. Sansürsüz. Cinayet haberi: sansürsüz. Salak saçma psikopat filmler ve sonuç? Ruhsuz kansız insanlar olduk çıktık.

İzlemeyin hanımlar. İzlemeyin ve şikayet edin. Duyarlılık yaparak haberi yayabiliriz ancak videolar şikayet edilmeli. Ruh hastası bir millet olduk ve bence bunlar daha beter olalım diye yayınlanıyor!

Ilk izledim daha neler dedim oradaki 3sahis etek giyip dolassin lutfen.
Kadin nasil korkuyor ya kocasindan,
Kadin o kadar bicak darbesinden bi muddet sonra daha yaşayabiliyor. Bilgisiz oldugumdan mi yoksa ordaki olayin gercek olmasini istemedigim icin mi bilmiyorum ama ya kadin nasil bagiriyor ya hala sesi nasi cikar? Bu kadar bicaktan sonra bu kadar yasayamazdi ilk yirmi saniyede olmesi lazimdi diyip durdum. Cunku gercekten olayin gercek olmasini hic istemedim.. orada kacan yaratiklar.. kadinin oo ahh diye inlemeleri. Birde bu mahkemede goruntuleri kizin ailesine neden izletiyor yaaa! Bizim bile tuylerimiz urperdi.. 2eliyle bicak sapliyor bide kadina allahim bu igrencleri halka teslim edin ulkenin veremedigi adaleti halk versin! Idam yok sadece al iceride besle. Artik mahkumlardan bekliyoruz

Ayyyyyy , yeminle içim gitti.
Bir can a nasıl kiyarlar ya.
Can o can.
Durdu mu geri gelmez.
Bu nasıl bir vahşetlik ki defalarca defalarca tekrarlaniyor.
Rabbim sonumuzu hayr eylesin.

Videoyu izlemedim ama bazı yorumlarda kadının başına gelenleri tarif etmişler içim sıkıştı okurken.

Of ya... Bunun sonu nasıl gelecek ya da gelecek mi? Yeter artık daha kaç kadın böyle pisliklerin elinden dayak yiyecek ya da ölecek.

Kızım yanında tuylerim diken diken.i da bir annenin evladı kansizin biri hiç acimadan...
Belki kadını eve götürebilse orda yapacaktı.serefsiz hazırlıklı gelmiş.digerlerine diyecek laf yok.elinize bir sandalyede mi gecmedi

Dünden beri gözümün önünden gitmiyor o görüntü

Dünden beri gözümün önünden gitmiyor o görüntü
Yarisina kadar izleyebildim.Nefesim kesildi cok kotu oldum.Ailesi kim bilir ne durumda.Allah sabir versin.Cani pislikte cezasini bulsun insallah.Iki tane oglum var surekli uyariyorum, insanlara davranislari konusunda ozellikle kadinlara , babalarinda gordugum hatalari yapmamalarini soyluyorum.Inşallah hayirlisiyla Allah korkusunu bilen evlatlar yetistirebilirim.

Allahım titriyorum. Nasıl kaçarlar yardım etmezler aklım almiyor

Doğru söylüyorsunuz.organize olamamış olabilirler,kimse kimseye güvenmemiştir.bilemiyorum,insanlığımızı,merhametimizi kaybettik galiba.

Allah belasıni versin bin beter olsun insallah o pislik.Etrafta o kadar adam var kesinlikle birlik olup engellenebilirdi.

Ya arkadaşim siz dalga geciyorsunuz sanirim. 4 ksi sok gecirmis olabilir diyorsunuz orada 4 kisi ve bicakli kisi var. 4 kisi orada bagirsa, ellerine sandalye masa vs ne bulsa o adami vazgecirmek cok mu zor. Ayni sey sizin bi yakininiza olsa orada 4 kisi sok geciriyor diyebilirmiydiniz? Hayir diyemezdiniz! Allah gostermesin sizin basiniza gelse aileleriniz oradaki 4 kisi nasil kacar diye dusunur. Yaklasik 70 bicak darbesi nerden baksan. Kiz orada 2 dakika boyunca ne cok acilar cekmistir gerisini siz dusun. Orada kimse sok gecirmiyor. Herkes poposunu kurtarma pesinde! Bana bisi olmasinda kime ne olursa olsun modunda. Cok yazik. Bir kadin oradaki 4 kisi sayesinde kurtulabilirdi ama malesef kurtulamadi. Hos o gun kurtulsaydi bir sure sonra yasanacakti ama.. neyse

Sadece kocası degil guvenlik görevliside ceza almalıydı

Kimmiş çıkmış mı ortaya

Bu videoryu kocasının şiddetine boyun bükenler izlemeli

Pes yani. !!!!!!!!!!!!!!!!! Sizin kardesiniz ablaniz olsaydi o zaman bas bas bagirirdiniz ama! O kacanlar adammi diye. Esim abim babam vs. Karismasini isterdim acikcasi. Yazik o kadina! Yazik sizin gibi dusunemeyen insanlara. Bu yorumu tum dunya okusa halk tarafindan linc bile edilebilirdiniz yani. Oysaki sadece k.k demi! Basina gelince oyle bi anlarsin ki! Umarim anlarsin!

Şok oldum resmen oradakiler insanmıymış ya katilden farkları yok ne engellemeye çalışıyorlar ne geri dönüp bakıyorlar. Yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…