- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Ne yazık ki izledim.. Şimdi daha iyi anladınız sanırım..0
Yeni okudum 67 darbe arkadas bunlar nasil insan bende silahla vurup kacti zannettim..
Ya kaciyosun ordan cikmissin arasana polisi..
Niye bu kadar vicdansiz olduk ALLAH'ım
Videoyuda izlemeyin ne aklin nede beynin alacagi seyler degil bende izlemiycem.
Amin. Iyi cok sukur.Oglunuz iyidir insaAllah, Rabbim beterinden korusun, herkesin evladını esirgesin..
Yarisina kadar izleyebildim.Nefesim kesildi cok kotu oldum.Ailesi kim bilir ne durumda.Allah sabir versin.Cani pislikte cezasini bulsun insallah.Iki tane oglum var surekli uyariyorum, insanlara davranislari konusunda ozellikle kadinlara , babalarinda gordugum hatalari yapmamalarini soyluyorum.Inşallah hayirlisiyla Allah korkusunu bilen evlatlar yetistirebilirim.Dünden beri gözümün önünden gitmiyor o görüntü
Doğru söylüyorsunuz.organize olamamış olabilirler,kimse kimseye güvenmemiştir.bilemiyorum,insanlığımızı,merhametimizi kaybettik galiba.4 kisinin 4ününde o an organize olamamasi bana sasirtici gelmiyor. Şok yasiyor olabilir iclerinden bazilari. Birinden hamle gelmeyince kimse cesarette edemeyebilir.
Kaldi ki bu devirde bir sikayet için bile 50 tane adam topluyorsun ama iş sikayet etmeye gelince o 50 adamdan 1 tanesi kalmiyor meydanda. Kim kime guvenerek bicakli kavgaya dalacak 4 kisiyiz diye?
Pes yani. !!!!!!!!!!!!!!!!! Sizin kardesiniz ablaniz olsaydi o zaman bas bas bagirirdiniz ama! O kacanlar adammi diye. Esim abim babam vs. Karismasini isterdim acikcasi. Yazik o kadina! Yazik sizin gibi dusunemeyen insanlara. Bu yorumu tum dunya okusa halk tarafindan linc bile edilebilirdiniz yani. Oysaki sadece k.k demi! Basina gelince oyle bi anlarsin ki! Umarim anlarsin!Kizlar bazi arkadaslarin yorumlarina cildirmamak elde degil..
Adam tum hirsiyla 47 kez bicagi sok cikar sok cikar seklinde insaniyetini kaybetmis bir adiye esinizin mudahale etmesini mi isterdiniz?Birak kac cm lik bicagi elinde meyve bicagi bile olsa asla mudahale etmem yakiniminda mudahale etmesini istemem.
4 adam o anda nasil organize olacak ayrica birkac yerinden yaralanirdi birsey olmazdi diyen hanimlar o birkac yerin el ya da bacak olacagini dusunuyorlar bir atardamara gekebilecegine ihtimal vermiyor musunuz?
Ayrica kadib olmeden yaralansaydi ve o anda kurtulsaydi o adam yine kadini sonradan oldurecekti yuksek ihtimal.Cunku yargi kadini oldurmedigi icin ceza veremeyecekti.
Burada kacisan adamlarin yerinde davrandigini dusunuyorum.
Allah kimsenin basina vermesin ama o adamin elinden alabilecek delikanlilari aramayin kizlar saglukli bir dusunce degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?