Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben çok etkilendim ... kendime gelemiyorum , nasıl canı yanmıştır , bağıra bağıra Vefat etti, herkes gittiğinde bile kalkmaya çalışıyor , belki o an bile kan kaybetmeden kurtarılabilirdi , of bilmiyorum Allah rahmet eylesin..

Aynen öyle o kadının başına gelenler Allah korusun belki birgun hepimizin basina da gelebilir.belki eş belki sokaktaki bi vatandas belki baska biri bi düşman vs...adamları ayiplayacagimiz yerde birde hakli bulanlar var şok gecirdim.kadin 47 kez bicaklandi,can cekisti resmen.yani artik bencilliğin son noktasi

Geçen hafta izledim ve birkaç gün uyuyamadım. Nasıl da soğuk kanlı bir şekilde bıçağı çıkardı...saydım 34 kere sapladı bıçağı... Allah belasını versin böyle insanların. Bir de böyle videoların bu şekilde yayınlanması çok sakıncalı. Suça meyilli olan sadist insanlar için teşvik edici oluyor.

Ben acilde calisirken eli bicakliyi guvenlikler etkisiz hale getirdi.Ki eli bicakli birini kovaliyordu o sira.Bunlar da can.Onlarin da ailesi var.Polislerin de ailesi var.

Tabiki basima gelsin ve millet kacsin istemezdim kadin benim yakinim olsa kurtarilsin isterdim ama ote yandan ben oradaki diger kisileri kendi eşim, babam olarak dusununcede bicakli kavgaya girsinler istemezdim. Hele ki buyuzden ölsünler hic istemezdim.
Guvenligi adaleti halk kendi kendine mi saglayacak? Devlet niye var ozaman?

Son sorunuzun cevabını verin bakalım . Adamlar kaçtılar , kadın öldürüldü . Adalet sağlandı mı ? Nerde devlet ? O olaya şahit olan adamın fıtri olarak kaçma meyli değil, müdahale etme meyli bulunmalıydı . En fazla eli yaralanırdı ama bi kadın 50 yerinden bıçaklanarak bağıra bağıra ölmezdi

Adalet saglandi demiyorum. Devlet adaleti saglamali diyorum. Cezalar caydirici olmali diyorum. Cozumu bu.
En fazla eli yaralanirdi diye kesin konusamiyorum ben. Baskasini korurken, baskasinin ölmeside adalet degil.

Eşimin müdahale etmesini isterdim , eşin müdahale edince niye ölüyor ? Bir kaç yerinden yaralanırdı ama vicdanı ölmezdi , hastanede gönül rahatlığı ile şifasını beklerdi . O kaçan adamlar yataklarında rahat uyuyamayacaklar

Adalet saglandi demiyorum. Devlet adaleti saglamali diyorum. Cezalar caydirici olmali diyorum. Cozumu bu.
En fazla eli yaralanirdi diye kesin konusamiyorum ben. Baskasini korurken, baskasinin ölmeside adalet degil.
Bi adamın bıçaklanarak ölme ihtimali az geliyor bana , adamın yanında bi metre bıçak olacak hali yok ya ? Neyse o sahne gözümün önünden gitmiyor .

Bi adamın bıçaklanarak ölme ihtimali az geliyor bana , adamın yanında bi metre bıçak olacak hali yok ya ? Neyse o sahne gözümün önünden gitmiyor .

Kavgada veya kavga ayirirken bicaklanip ölen coook adam oldu. Erkek diye hepsi superman değil sonucta. Ben sadece gercekci bakiyorum.

İste devletimizin sağlayamadığı adaleti icerdeki mahkumlardan bekliyoruz artık.devletimiz böyle,devletimiz erkeklerin uckurunu düşünmekle meşgul.devletimiz caydırıcı bi ceza vermiyo ne yazikki.böylelerini idam ettirmiyor ne yazıkki.bizim paramizla hapiste paşalar gibi besliyorlar yedirip iciriyorlar..kadinlar icin yeterli guvenligi de saglamiyorlar.eee hal böyle olunca mecburen iş vatandaşa düşüyor.aslında burda asıl mesele bir insanin hunharca katledilisini nasil izleyebilir insanlar?nasil yüreği dayanir?bunun aciklananilir bir tarafi yok yaa yok düşünemiyorum.bu olayı kardesimiz babamiz veya kocamiz da olabilirdi diye degerlendirmek yerine,kadının cok cani bi sekilde katledilmesi,bir hemcinsimizin daha erkek terörüne kurban gitmesi olarak düşünürsek,dogru cevabi bulabiliriz bence

Kizlar bazi arkadaslarin yorumlarina cildirmamak elde degil..
Adam tum hirsiyla 47 kez bicagi sok cikar sok cikar seklinde insaniyetini kaybetmis bir adiye esinizin mudahale etmesini mi isterdiniz?Birak kac cm lik bicagi elinde meyve bicagi bile olsa asla mudahale etmem yakiniminda mudahale etmesini istemem.
4 adam o anda nasil organize olacak ayrica birkac yerinden yaralanirdi birsey olmazdi diyen hanimlar o birkac yerin el ya da bacak olacagini dusunuyorlar bir atardamara gekebilecegine ihtimal vermiyor musunuz?
Ayrica kadib olmeden yaralansaydi ve o anda kurtulsaydi o adam yine kadini sonradan oldurecekti yuksek ihtimal.Cunku yargi kadini oldurmedigi icin ceza veremeyecekti.
Burada kacisan adamlarin yerinde davrandigini dusunuyorum.
Allah kimsenin basina vermesin ama o adamin elinden alabilecek delikanlilari aramayin kizlar saglukli bir dusunce degil.

Okey kimse karışmadı,herkes kaçtı ve kadın can cekiserek katledildi..böyle daha mi dogru oldu size gore?yaa siz olaylara nasil bakıyorsunuz ben anlamadim."ordan kurtarsalardi zaten yine oldurecekti" bu cumleyi nasil rahat kurabiliyorsunuz yaa saskinlik icinde okuyorum suan.bide yorumlara cildirmamak elde degil demissiniz.suan bence sizin şu yorumunuzdan daha çıldırtıcı bi yorum goremiyorum.size göre o an kadının katledilmesi daha adil geldi anlasilan.herkesin kendi vicdani ne diyebilirim

Telaşa gerek yok.

Sizin gibi bencil insanlara bir şey olmaz zaten hanımefendi.
Siz her durumda kendinizi korumayı bilirsiniz.
Muhtemelen yakınlarınız da salt çıkarcı tiplerdir.

Allah başınıza böyle bir felaket vermesin.
Zira görsem ben tepkisiz kalamam.
Sizin zihniyetinizdeki biri için yaralanma, canımdan olma tehlikesine girmeye de değmez açıkçası..

Yazık gerçekten. Allah rahmet eylesin. Ancak eşinin verdiği ifade doğruysa yazık ki ikisi de üzülmemi gerektiren insanlar değiller. Çocukları yurda veriyorlar. Sonra kadın başka adamın yanına gidiyor. Adam bazı maddeler satıyor. Hem koca hem de kadın bu satıcıyı tanıyor. Kocanın kafasını attıran ise bu alacağı madde için neden otele gittiği! Oysa sokakta da alabilirmiş! Mesele buraya gelene kadar kaç tane hata yapılmış bu olayda. Yaptıkları tek doğru ise çocukları yurda vermek.
Kadın da erkek de yerini ve görevini bilmeli. Aile cinayetleri oluyor artık. Olay kadın cinayetini aşalı çok oldu. Gerçeklere tek taraflı bakmanın da anlamı yok. Erkekler de kıyıma uğruyor. Memleketçe cinnet geçiriyoruz. En önemli gerçek bu!

Allah kimsenin basina boyle felaketler vermesin.
Tabiiki kendimi ve yakinlarimi koruyacagim.Bizi baska koruyan yok.Cevrem hakkinda en ufak bir bilginiz yok ama tembihleyecegim bu tur seylere karismamalari icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…