O adamin elinden o kadini kurtaeabilecek bir adalet sistemi gorebiliyor musunuz? Bana bynun cevabini verin cildirmayin.Okey kimse karışmadı,herkes kaçtı ve kadın can cekiserek katledildi..böyle daha mi dogru oldu size gore?yaa siz olaylara nasil bakıyorsunuz ben anlamadim."ordan kurtarsalardi zaten yine oldurecekti" bu cumleyi nasil rahat kurabiliyorsunuz yaa saskinlik icinde okuyorum suan.bide yorumlara cildirmamak elde degil demissiniz.suan bence sizin şu yorumunuzdan daha çıldırtıcı bi yorum goremiyorum.size göre o an kadının katledilmesi daha adil geldi anlasilan.herkesin kendi vicdani ne diyebilirim
Size ve diğer arkadaslara defalarca açıkladım ama sizin zihniyetiniz belli. beni alintilamazsaniz sevinirim zira aciklamalarinizi gördükçe bana geliyorlar soldan soldan.hala diretiyorsunuz korkak vicdansiz adamları savunarakO adamin elinden o kadini kurtaeabilecek bir adalet sistemi gorebiliyor musunuz? Bana bynun cevabini verin cildirmayin.
Farkindalik yaratmak icin olabilir mi acaba?Bu konuyu neden açtınız merak ediyorum ?
Canilere bir faydası var mı? Kendi aranızda tartışıyorsunuz üstelik bi de..
İnsanlarda merak uyandırıp izlettiriyorsunuz zorla, sonra da etkisinde kalıyoruz.
Dua etmekten Allahtan merhamet dilemekten başka elinizden ne gelebilir de saçma sapan yorumlar yazıp polemiğe giriyorsunuz??
Tuhaf..
Kadinin oldurulusunu normallestirmeye calistigimi ima etmeyin.O kadini o anda oldurmeyip yaralasaydi kanun o adami niyetlendigi isi(oldurmek) rahatlikla yapsin diye saliverecekti.Cunku oldurmemis olacakti.O adamda 47 bicak darbesi atacak kadar hirs varken o adam o hirsiyla vu isi yapardi zaten.Caydirici bir kanun gucu yok bu ulkede ben bunu anlatmaya calisiyorum.Ordaki sümsük erkeklerden bir tanesi dışarı çıkıp poliiiiiiiiiiis diye bağırıp 155 i arasaydı ya da kafasına bir şeyle bayıltmayı deneseydi belki insanlıktan umudum var diyebilirdim.. Ama yok.. Böyle de duyarsız bir millet haline geleceğimizi hiç düşünmezdim.. Biri de demiş ki orda ölmeseydi zaten sonra öldürürdü...! Bu kadar kolay yani bir insanın öldürülüşünü izledikten sonra şu cümleyi kurmak.. Hay ben vicdanınıza sizin.. Yazık ki kadınsınız.. Yarın bir gün Allah korusun kızınızın, kardeşinizin başına böyle bir şey gelse acaba aynı düşüncede olup o cümleyi kurabilir misiniz acaba? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dimi? Ha şunu da söyleyeyim bu ülkede devlet güvenliği denen şey sadece bir osuruktan ibarettir.. Onu da bilin.. Sokakta insanlar kurbanlık koyun gibi doğranıyor..kör müsünüz? İdam, hadım, işkence... Bu mahlukların aldığı nefes, içtiği su haram olsun..
Bu cumleyi bir kadinin kurması gercekten icler acısı,boşver anlamak istemeyene zorla anlatamazsin.onlara göre kadincagizin orda katledilmesi daha adil.yazık cok yazık...kadın kadına bunu yapabiliyorsa erkek pekala yapar.nasilsa oldurecekti gibi bi cumle nasil kurulabilir hala şoku atlatamadim.cok gaddarca,hainceBiri de demiş ki orda ölmeseydi zaten sonra öldürürdü...! Bu kadar kolay yani bir insanın öldürülüşünü izledikten sonra şu cümleyi kurmak.. Hay ben vicdanınıza sizin.. Yazık ki kadınsınız..
Belki bir tanesi gıkını çıkarsaydı kadın yaşayacaktı ve kaçacaktı.. Belki başka bir yere gidip düzen kurcaktı.. Belki adam bir süre sonra vazgeçecekti.. Ya da vazgeçmese bile kadını bulamaycaktı... YAŞAYCAKTI BELKİ KADIN..Kadinin oldurulusunu normallestirmeye calistigimi ima etmeyin.O kadini o anda oldurmeyip yaralasaydi kanun o adami niyetlendigi isi(oldurmek) rahatlikla yapsin diye saliverecekti.Cunku oldurmemis olacakti.O adamda 47 bicak darbesi atacak kadar hirs varken o adam o hirsiyla vu isi yapardi zaten.Caydirici bir kanun gucu yok bu ulkede ben bunu anlatmaya calisiyorum.
İnsanlar artık bir robot gibi ruhsuz, duygusuz.. Ve hala bana cevabında adam zaten onu sonra öldürürdü diyor.. Sinek çünkü öldürülen..Bu cumleyi bir kadinin kurması gercekten icler acısı,boşver anlamak istemeyene zorla anlatamazsin.onlara göre kadincagizin orda katledilmesi daha adil.yazık cok yazık...kadın kadına bunu yapabiliyorsa erkek pekala yapar.nasilsa oldurecekti gibi bi cumle nasil kurulabilir hala şoku atlatamadim.cok gaddarca,haince
Ordaki sümsük erkeklerden bir tanesi dışarı çıkıp poliiiiiiiiiiis diye bağırıp 155 i arasaydı ya da kafasına bir şeyle bayıltmayı deneseydi belki insanlıktan umudum var diyebilirdim.. Ama yok.. Böyle de duyarsız bir millet haline geleceğimizi hiç düşünmezdim.. Biri de demiş ki orda ölmeseydi zaten sonra öldürürdü...! Bu kadar kolay yani bir insanın öldürülüşünü izledikten sonra şu cümleyi kurmak.. Hay ben vicdanınıza sizin.. Yazık ki kadınsınız.. Yarın bir gün Allah korusun kızınızın, kardeşinizin başına böyle bir şey gelse acaba aynı düşüncede olup o cümleyi kurabilir misiniz acaba? Bana dokunmayan yılan bin yaşasın dimi? Ha şunu da söyleyeyim bu ülkede devlet güvenliği denen şey sadece bir osuruktan ibarettir.. Onu da bilin.. Sokakta insanlar kurbanlık koyun gibi doğranıyor..kör müsünüz? İdam, hadım, işkence... Bu mahlukların aldığı nefes, içtiği su haram olsun..
Ama bu durum çok belli.. Kadına bıçak çekmiş..ordakilerden biri dışarı çıkıp polis diye bağırsaydı ya bir çaba gösterseydi ne bileyim taş atsaydı anlatabiliyor muyum? Kaçmk nedir? Adamın elinde bıçak varken gidip dalmasa bile bir çaba gösteren kimse yok.. Kadın ve adam kaldı sadece.. Adamın elinde bıçağı gören kişiler kadını oracıkta bıraktılar ve gittiler.. Öldürsün diye..Evet soylediklerinizde haklisiniz ama bugun bir polis bile saldirgani etkisiz hale getirmek icin müdahale edince hakkinda sorusturulma açılıyor
Gecen bir operasyon olmus iceri girdikleri anda ne olmussa polis yanlisikla zanliyi vurmus zanlida terörden aranan biri iliskisi var yani ve bu polis ihrac edildi su an göz altinda..
Ya gezi eyleminde polis molotof kokteyli atan gostericiye silah kullanamiyordu mudahele edemiyordu edersede başı dertte sorusturma yiyordu ..su 1 yildir degistirildide molotof atana karsi koyuyorlar..
Yani elhasil polisimiz ya polisimiz bile karismaya korkuyor vatandaşin korkmasida normal ..
Adam kurtarayim derken karsidaki sikayet ediyor sucsuz gunahsiz ayirmaya calisan adam yatiyor..
Cok ornekleri var
Bu arada videoyu izlemedim ona göre yorum yapiyorum
Bir arkadas yukarda demis ya bana dokunmayan yilan bin yasasin ama o yilan sevdiklerimize ve bizede sokabilir..ne yazikki bu zihniyete geldik ve bunda yasalarinda sucu var
Ben orda olsam hapise girmeyecegimi bilsem alninin catindan vururum ama ben o caniden ince iceri atılırım ne yazikki.
0Ama bu durum çok belli.. Kadına bıçak çekmiş..ordakilerden biri dışarı çıkıp polis diye bağırsaydı ya bir çaba gösterseydi ne bileyim taş atsaydı anlatabiliyor muyum? Kaçmk nedir? Adamın elinde bıçak varken gidip dalmasa bile bir çaba gösteren kimse yok.. Kadın ve adam kaldı sadece.. Adamın elinde bıçağı gören kişiler kadını oracıkta bıraktılar ve gittiler.. Öldürsün diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?