tugba memnun kaldın demek canım. bana da yaptırmıştı testi. o zaman sorun yok bende devam edeyim ona zaten eşim kızıp duruyor ne iyi doktor neyini beğenmiyorsun diyor kaydirigubbakcemile3 tam vazgececegim anda esim kızdı ben vazgecsem de o vazgecmiyor kaydirigubbakcemile3
Melike canım belki de dedigin gibi yeni olduğu için ölçüp tartmıyorlar. teşekkürler canım a.s.
Bu arada kızlar ikili testim icin randevumu aldı kayınvalidem Nisan'ın 1'ine kısmet olursa eğer. Marmara Üniversitesi hastanesinde hemde ücretsiz + prof doktor bakıyormuş. Benden sadece nufus cuzdanımı ve son regl tarihimi istemişler,ona göre randevuyu vermişler Nisan'ın 1'ine. Bunuda allah'ın izniyle atlatırız inşallah :Saruboceq:
tugba memnun kaldın demek canım. bana da yaptırmıştı testi. o zaman sorun yok bende devam edeyim ona zaten eşim kızıp duruyor ne iyi doktor neyini beğenmiyorsun diyor kaydirigubbakcemile3 tam vazgececegim anda esim kızdı ben vazgecsem de o vazgecmiyor kaydirigubbakcemile3
Melike canım belki de dedigin gibi yeni olduğu için ölçüp tartmıyorlar. teşekkürler canım a.s.
Bu arada kızlar ikili testim icin randevumu aldı kayınvalidem Nisan'ın 1'ine kısmet olursa eğer. Marmara Üniversitesi hastanesinde hemde ücretsiz + prof doktor bakıyormuş. Benden sadece nufus cuzdanımı ve son regl tarihimi istemişler,ona göre randevuyu vermişler Nisan'ın 1'ine. Bunuda allah'ın izniyle atlatırız inşallah :Saruboceq:
ben memnunum şu an için canım..
çok yoğun olduğundan dolayı belki uzun uzun sohbet edemiyor olabilir ama herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor zaten beim sormama gerek kalmadı hiç...
mesela bebeğin ve kesenin kaç mm yada kaç santim olduğunu bile söylüyor. doğum tarihini bile verdi şimdiden:)) ayrıca herşeyi gösteriyor ekranda uzun uzun
pazar olmasına rağmen çok yoğundu :)) 2-3 tane doğumu vardı:)) 2 tanede hastası..
eee uzman dr ların da bi kusuru yoğun olması:)) ya yoğun olmayana gideceksin yada uzman olsnda baksında yoğun olsa da olur:))))
mesela ben hafta sonu gittiğim için çok yoğun zamanına denk gelmedim hiç. ya 1 kişi ya 2 kişi beklemişimdr şu ana kadar
bende istedigi testler mi acaba? aclık sekerime de bakılmıs kan sayımıda yapılmış sonra idrara da bakılmıştı.4tüp kan birde idrar vermiştim. sonrası zaten 1ay sonra gel demişti. 27martta gidicem canım kısmet olursa eğer.
ya bence senin daha önceki tahlillerinde falan mutlaka vardır gibime geliyor canım .
hani daha önceden de gidiyormuşsun ya o bakımdan canım
şükürler olsun ben doktorumu buldum medipole devam ediyorum artık.
geçen hafta muayenemi oldum.. bir dahaki ay ayrıntılı ultrasona gideceğim...
canm merhaba bu hafta sonrası 3 lü teste gırmemeiz gerekıyo sen yaptırdınmı ben 31 marta gun aldım yaptırdın kı herhalde doppler randevusu aldın 1 ay aramı verılıyo doppler ıcın cok sordum ama cınsıyetını gordunmu ve hangı haftada ayrıca hangı ılacları kullanıyosun zeka gelişimi ve saglıklı olması ıcın hamılelık boyunca bazı seylere dıkkat edıyomusun muhendıs oldugun yazıyor egıtımlı bır ınsandan fıkır almak ıyı olur bence sımdıden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?