ümraniye hospıtalıum mu yoksa çakmak erdem mi?

tugba memnun kaldın demek canım. bana da yaptırmıştı testi. o zaman sorun yok bende devam edeyim ona zaten eşim kızıp duruyor ne iyi doktor neyini beğenmiyorsun diyor kaydirigubbakcemile3 tam vazgececegim anda esim kızdı ben vazgecsem de o vazgecmiyor kaydirigubbakcemile3

Melike canım belki de dedigin gibi yeni olduğu için ölçüp tartmıyorlar. teşekkürler canım a.s.

Bu arada kızlar ikili testim icin randevumu aldı kayınvalidem Nisan'ın 1'ine kısmet olursa eğer. Marmara Üniversitesi hastanesinde hemde ücretsiz + prof doktor bakıyormuş. Benden sadece nufus cuzdanımı ve son regl tarihimi istemişler,ona göre randevuyu vermişler Nisan'ın 1'ine. Bunuda allah'ın izniyle atlatırız inşallah :Saruboceq:

inan eşler haklı::)))
benim eşimde burda yazılanları görünce kızıyoor:)))

bence de ya. bazı dr lar adet gecikmesi 1 hafta olduğıunda hemen başlıyorlar kilo tansiyon ölçümüne , kimisi de sonra yapıyor. belki de ilk aylar gerek duyulmuyıor bilmiyorum ki uzman olan onlar. çok kafa yoramam banane ya:))

hayırlısı olsun canım inş sonuçlar çok güzel çıkar...

Son düzenleme:
aynen canım boşver kafa yormayalım napalım artık başladık bir kere ona :)
zaten sağolsun eşim laf söyletmiyor :))))) çok sevmiş kaydirigubbakcemile3
eşler sevdigine göre bizde sevelim dimi
sağol canım insallah güzel sonuclar alırız.

ben memnunum şu an için canım..
çok yoğun olduğundan dolayı belki uzun uzun sohbet edemiyor olabilir ama herşeyi ayrıntısıyla anlatıyor zaten beim sormama gerek kalmadı hiç...
mesela bebeğin ve kesenin kaç mm yada kaç santim olduğunu bile söylüyor. doğum tarihini bile verdi şimdiden:)) ayrıca herşeyi gösteriyor ekranda uzun uzun

pazar olmasına rağmen çok yoğundu :)) 2-3 tane doğumu vardı:)) 2 tanede hastası..
eee uzman dr ların da bi kusuru yoğun olması:)) ya yoğun olmayana gideceksin yada uzman olsnda baksında yoğun olsa da olur:))))
mesela ben hafta sonu gittiğim için çok yoğun zamanına denk gelmedim hiç. ya 1 kişi ya 2 kişi beklemişimdr şu ana kadar

Son düzenleme:

rica ederim canım opuyorumnanaktan

marmara üni. hastanesine ne sekilde randevu aldınız canım kolay oldumu?benimde 2li testim için 1 7 nisan arası dendide

canım cok kolaymış.bende o kadar kolay oldugunu sanmıyordum. Kayınvalidem kimliğimi aldı birde son regl oldugum tarihi ona göre tarih vermişler. acele et eger oraya gidiceksen yer olmayabiliyormuş.

benimde adalet hnmı secmemdeki neden yoğun olmaması sabahtan gittiğimde hemen sıra geliyor. ayşe katrancıyı beklemek işkence. doğru söylüyorsun bende ilk gittiğimde bana da söylemişti. ben cok sey bekliyorum sanırım kabahat bende kaydirigubbakcemile3 pıtpıtlar icin gittigimde o bana bak buraya yanıp soncek demişti ekranı cevirmişti bende kımıldadım bakarken sen dur kımıldama kımıldarsan goremeyiz demişti gülerek o zaman da bakmıstık baya. az kaldı gitmemize bizim de bakalım ne olacak. birdaha ki randevunu 1ay sonraya mı verdi canım ? testlerinin sonuclarını alıp gosterdin mi ?

evet canım 1 ay sonra artık geleceksin rutin kontroller ayda bir olacak dedi.
testler vereceğim dedi. kan ve idrar testi. ister burda ister başka yerde yaptırabilirsin. 1 ay sonra geldiğinde getirirsin dedi. ayrıca eğer son zamanlarda yaptırdığın kan sayımı var mı diye sordu hayır dedim. demek ki olsaydı belki de bazı testleri tekrra istemeyecekti.
neyse ben akşam olduğu için testleri yaptıramadım çünkü sabah aç karnına yapmak gerekirmiş. açlık kan şekeri falan da istemiş. fiyat sordum eğer 10 gün içersinde yaparsam testler yarı yarıya geliyormuş yani 49 tl falan. muayene ücreti ödediğim için yarı yarıya geliyor ssk indirimiyle

çok uzun oldu yahu:)))

bende istedigi testler mi acaba? aclık sekerime de bakılmıs kan sayımıda yapılmış sonra idrara da bakılmıştı.4tüp kan birde idrar vermiştim. sonrası zaten 1ay sonra gel demişti. 27martta gidicem canım kısmet olursa eğer.

bende 49a yaptırmıştım demek ki aynı testler.biz hemen göstermiştik sonucları kansızlık ve demir eksikliği var baskada birsey yok demiş esime folik asite devam etsin demiş. belkide bu gittigimde verir birseyler.

yazdıklarınızı okuyunca şaşıp kalıorum bunların hiçbirini bnden istemedi adalet hnm yaa. bana niye gerek duymadı acaba? boshayallersmile

ya bence senin daha önceki tahlillerinde falan mutlaka vardır gibime geliyor canım .
hani daha önceden de gidiyormuşsun ya o bakımdan canım

ya bence senin daha önceki tahlillerinde falan mutlaka vardır gibime geliyor canım .
hani daha önceden de gidiyormuşsun ya o bakımdan canım

tatlım tahlil yaptırıp yapmadığımı bilmez miyim hiç?? kist tedavimde de kan yada idrar testi hiç bir tetkik yapılmadı. sadece ultrason kontrolleri ve ilaç tedavisi oldu. kültür testi yapıldı o kadar.. elimde hiç değer yok yani.. neyse yaa vardır bunda da bi hayır..kafamçokkarıştı

şükürler olsun ben doktorumu buldum medipole devam ediyorum artık.
geçen hafta muayenemi oldum.. bir dahaki ay ayrıntılı ultrasona gideceğim...

şükürler olsun ben doktorumu buldum medipole devam ediyorum artık.
geçen hafta muayenemi oldum.. bir dahaki ay ayrıntılı ultrasona gideceğim...

canm merhaba bu hafta sonrası 3 lü teste gırmemeiz gerekıyo sen yaptırdınmı ben 31 marta gun aldım yaptırdın kı herhalde doppler randevusu aldın 1 ay aramı verılıyo doppler ıcın cok sordum ama cınsıyetını gordunmu ve hangı haftada ayrıca hangı ılacları kullanıyosun zeka gelişimi ve saglıklı olması ıcın hamılelık boyunca bazı seylere dıkkat edıyomusun muhendıs oldugun yazıyor egıtımlı bır ınsandan fıkır almak ıyı olur bence sımdıden tesekkurler

merhaba süzgün..
ben 2li testi yaptırdım sadece, sonuçlar normal olunca 3lü teste gerek duymadı doktor, gittiğim tüm doktorlar 3lü teste yönlendirmedi yani. şu anki doktorum direkt ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. sanırım o da 20-24. haftada yapılıyormuş. o ndnle 1 ay sonrasına gün aldım bende 24 nisanda gideceğiz inşallah. evet cinsiyetini öğrendik çok şükür kızımız olacakmış :)) ama etrafımdan 1 ay sonrası daha net belli olur diyenler var. daha yeni gördük cumartesi günü,15+5 günlük ama ultrasonda 16+2 çıktı nedense... yaa ben çok doktor aradım folik asit kullandım sadece onuda 12. haftadan sonra bıraktım. hatta daha geç. doktorum bu konuda uyarmıyordu beni ben sorunca bırak dedi. bende o doktoru bıraktım :) kan değerlerim normal olduğu için ilk aylarda vitamin, kan ilacı vb. vermedi doktor. 16. haftada kan ilacına başlamak gerekirmiş. şimdi ferrum fort ile bir ilaç daha verdi adını hatırlamıyorum. bugün alacağım ilacı o zmn söylerim. henüz başlamadım yani. çalıştığım için açıkçası çok fazla bişey yapamıyorum ama çay-kahve-gazlı içecekler içmiyorum, hergün yarım lt süt içiyorum. hergün olmasada pekmez yemeye çalışıyorum, yumurta hergün bir tane yiyorum. ceviz yemeye çalışıyorum, zeka gelişimi için yararlı ama bu konuda pek başarılı deilim pak yiyemiyorum. doktor bol protein almam gerektiğini söyledi, et vb yemelisin sık sık dedi ve haftada 2 gün balık.. e yiyor musun dersen pek sayılmaz. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…