erdemde bile dark arkadaşımız 50 e yaptırmış testleri..acaba onun testler daha mı az
tuba canım bahar hanım veriyor cebini.. hoş bir doktor ama insan biraz kendini özel hissetmek istiyor. e tamam paran kadar özel oluyorsun ama çokta aceleye geldimi bişey anlamıyorsun:))))
fazilete dördüncü gidişim hep rahat randevu aldım ve odasının önü hep sakindi. belki benim şansım:))) ya ben faziletle yarım saat eşimle beraber sohbet edebildim. bahar hanımın yoğunluğundan sonra bana çok iyi geldi:)))
dark canım kızlar hepinize söylüyorum,
afiyet 8 haftada yapılan testler için 120 tl istedi (ssk) bu diyeceğim hasteneye 35 e yaptırdım. 8 tane test. çok komik değilmi?
hastene medical time. yerleri ferhatpaşa da ümraniye... çok kısa bir örnek daha vereyim. kist problemiden dolayı millet yine renkli dopler için 120 lerden açtı kapıyı ben burada 35 tl ye çektirdim. ve çok tatlı bir doktoru vardı. bu hastenenin üsküdar da da şubesi var. sadece üsküdarda kilerede bayan dr diğerleri erkek..
nasıl fiyatlar kızlar:))))
evet DARK cığım yazmıştım başlarda, Adalet hanıma gittim kan testi yapmıştım. sıcak karşıladı. 10 gün sonra kese için çağırdı. sonrada 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. inş hafta sonu gittiğimde yavrumu ve kalp atışını görürüm.. dua edin ne olur
merhabalar kızlar ,ben de adalet hanıma gidip te sonra benzer sebeplerden dolayı vazgeçenlerdenim.bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?