UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

canım ya ben de öyle adet düzensizliği bekarken de gördüm ama öyle çok değil bir de yüzümde kıllanma birden arttı çok doktora gittim ama hiç biri pko demedi bende bilemedim yani stresden falan dediler adet düzensizliğini üniversite kpss derken o aralar biraz düzensizleşti evlenince pko olduğumu öğrendim canım 11 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyorum canım adet düzensizliği başladı bebek düşünmeye başlayınca o da bana çok kilo aldırdı bir kez söktürücü kullandım çünkü ağrı şişlik beni mahvetti şimdi zayıflamaya çalışıyorum ama zor oluyor canım inşallah bu ay olur bebek :)

ya çok zor millet dakikasına kadar adetini biliyo bizim neden öyle değil bebişlermizin olması için ilk önce adetmizin düzenli olması lazım ve doktorlar diyo ya pkonun düşmanı kg diye fazla kilolarımızdan kurtulmamız lazım. Evlendiğimde de balık etliydim hani fazla 70 kg idim ilacı bıraktım 95 kg oldum dr zayıfla dedi stresden 7 kg daha aldım nasıl zayıflıcam acaba bebeğim olucakmı sürekli düşünmekten ii bişey değil fazla düşünmekte şimdi spor yapıyorum diyet yapıyorum hani olursa olur Rabbim sağlığıyla hayırlısıyla nasip etsin diyorum şuan 87 kg geliyorum doktorum süper gidiyosun diyo en azından 75 e falan düşsen çok güzel olur diyo ama çok çelişkili cevaplar alıyorum pko da mevcut kilonun %10 versen adetin düzene girer diyolar benimki %20 ye yakın oldu hala göremedim o düzeni :)

Evt sikintili kilo ama bnm çok faz değildi evleneli aldım kilo biraz ama daha ince hep zayiftim yine düzensizdi hemde 3 4 aya bir oluyordu simdi 3 aydr düzenli gibiyim ama klomen fln kullandım ilaçlardan sanırım

Evt sikintili kilo ama bnm çok faz değildi evleneli aldım kilo biraz ama daha ince hep zayiftim yine düzensizdi hemde 3 4 aya bir oluyordu simdi 3 aydr düzenli gibiyim ama klomen fln kullandım ilaçlardan sanırım

evet canım kullandğımız ilaçlar etkiliyo bende en son aralıkra olmuştum mart ayında doktora gittim söktürücü ile adet oldum klomene başladım yeniden, bu ay oldum adet ilaç kullanmadan adet olduğum için mutluluktan uçmak üzereydim :)

canım kilo vermek gerçekten çok zor oluyor pko da bende dikkat ediyorum ama 3 kilo verdim şuana kadar şuan 74 kiloyum boy 1,68 doktor zayıfla diyor ısrarla ben birden aldım canım evlendiğimde 65dim adet olamayınca şiştim canım baya sıkılıyor ama elimden geleni yapıyorum bende 65e düşmek istiyorum ama bir de bakıyorum canım etrafıma kilolu insanlarda hemen hamile kalıyor bir arkadaşım var 100 den fazla kilosu pko var doktor zayıfla dedi veremedi şuan hamile onu duyunca dedim benim niye olmuyor kilo falan etkilemiyor canım Rabbim isteyince oluyor dua ve sabır başka çare yok

Canım bende önceleri öyle düşünüyodum bu benden kilolu neden oldu çocugu diye, arkadaşım var hamile kaldığında 120 kg idi pko myom çikolta kisti troid guatr hepsinden vardı çocugu oldu ama evliliğinde hiç mutlu değil ayrılmak istiyorum ama çocugum olduğu için yapamıyorum işte hayatım bu şekilde geçicek demişti o da onun imtihamıydı bu da bizim imtihamımız sadece doğru zamanı beklememiz gerekiyo kısmetimizde varsa er yada geç olucak inşaallah Allah ın izniyle. Ben bebeğim olsun diye dua etmiyorum, hayırlısıyla sağlıyla sağlığımla mutluluğuzla huzumuzla imanıyla inşallah bebeğim olur diyorum demekki Rabbim bana şuan bebek vermiyosun demekki bunlardan birisi daha olmamış, komşumuz çocuk doğurdu 38 yaşında falan olablir 2 çocugu vardı. kadın belki 100 kg rahat vardı sezryanla doğurdu içinde makas bırakmışlar kadın sürekli kilo veriyo ama seviniyodu kg verdiği için artık o kadar kötü olduki hastaneye gtti gerçek ortaya çıktı 7-8 aydır haraket etmeden evinde yattı bunları düşün sende hep bu şekilde dua et Allah ın izniyle inşallah bi gün olucak..

canım çok haklısın illa olsun diye ben de dua etmiyorum çünkü insan neyi çok isterse onunla imtihan olur hayırlısını istemek önemli Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize duam hep bu herkesin imtihanı farklı dediğin gibi bir de şu bir gerçek ki her şeyin zamanı var zamanı olmadan olmuyor Rabbim istemezse bir yaprak bile kıpırdamıyor her şey onun elinde bebek sahibi olmak bir mucize inanmak lazım inşallah olur ümitle ve sabırla bekliyorum bu ay :))

aynen canım çok haklısn inşallah olur hepimizin amin..

allahım ınsallah bıze hayırlı evlatlar Nasıp eder

yumuk yumuk ellerı cennet kokulu

Bayanlar takmak yok kafaya artık hayirlisiyla olur . uzulmek istemiyoruz hepimiz uzulursrk sıkıntı yaparsak kendimizi rahat hssetmezssek daha kotu olrz rabbim bebislerimizi kucağimiza almayı nasip Etsin insallah bugunlede gecicek insallah .. Güzel haberleriniz gelir insallah en kisa zamanda .

canım inşallah olur Rabbim gönlüne göre versin bol su iç canım yürüyüş yap faydası oluyor

amin canım hepimize nasip eder inşallah spora gidiyorum diyet yapıyorum öyle devam ediyorum işte doktorumun istediği kiloya gelince tekrar aşılama yapıcaz hayırlısı artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…