UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

Peki sey dün ilişki öncesi cok ağrı varfı şimdi adet ağrısı gibi belim ağrıyor azcık kasıklarıma kramp giriyo. Yumoslarım kayboldumu yoksa normal bi ağrımı
canım benim çatlatma iğnesi 2. denemem geçen ay çok ağrıdı kasıklarıma batmalar ağrılar çok fenaydım ümitlendim olmadı bu ay da ağrım var ama çok değil ara ara oluyor canım herkeste belirtiler farklı oluyor bilemiyorsun yani sebebini dua etmekten ve beklemekten başka çare yok kafana çok takma rahat ol keyfine bak :)

Merhaba canım..Bende 7 mayıs sabah 11,15 te iğnemi vuruldum..ertesi gece 23,15 te 36 saat sonra ilişki yaşadık..inşallah bu ay cokça bebek haberleri alırız..içlerinde bizde dahill..:)

merhaba canım ben şuan folikasit glukopage kullanıyorum cuma günü de progestana başlayacam bu ilaçlarla birlikte incir kürünü yapsam zararlı olur mu bilgin var mı
BN folik asit kullanirkende yaptım bsy olmadı cnm ama diğerleriyle bi etkisi olurmu bilmem

Kızlar 2 mayista çatlatma iğnemi oldum bugun 12. gün dün idrar testi yaptim negatif silik bile değil hala umut varmi hafif bel ağrim ve sanki sancim var cok üzgünüm

İDrar testi erken sonuç vermz cnm kan tahlil ver bnce
Bilmiyorum ilk gebeliğimde idrar testi yapmistim silik cikmisti beta 13 dü 11. gün yaptim bunda silikte değildi tamamen tekti insallah vardir yarin 13. gün tekrar idrar yapcam ertesi günde doktora gitcem

ben de her doktara gittiimde yne inci gibi dizilmiş seninkiler diyo. Nasıl uyguladın adetliykenmi başladın, kaç gün sürdü aç mı içtin tok mu bende denemek istiyrum soğan kürünü

nasılsın?

takmamaya çalış canım zor ama ne yapalım inşallah valla çocugu olmayanların hamile oldugunu duydukça kendim kalmış gibi seviniyorum inşallah güzel olur. Bende klomene devam inşallah c.tesi bitiyo p.tesi de kontrol bakalım ne olucak. Günde 2 kes kullandım geçen ay hiç büyümediler bu ayda 2 bakalım pek umudum yok ama. Günde 3 kullandığımda baya büyümüşlerdi ama olmadı. Ya Allah nasip ederse soğan kürüne başlıcam kimisi diyo 2 haftada kistlerim gitti bakalım ne olucak..

canım inşallah hepimizin olur sen de pko mu var canım umudunu kaybetme büyür inşallah canım ilaçlarla birlikte soğan kürü yapılır mı bilmiyorum doktora soracam ben de bu ay olmazsa inşallah olur da gerek kalmaz :) canım kimisi yok oluyor diyor nasıl oluyor anlamadım ben de denemek lazım :) ben her ultrasona girdiğim de sağ ve solda inci gibiler canım sıkılıyor onları görünce ama doktor takma diyor bakalım canım hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…