- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi loveispink
-
canım benim çatlatma iğnesi 2. denemem geçen ay çok ağrıdı kasıklarıma batmalar ağrılar çok fenaydım ümitlendim olmadı bu ay da ağrım var ama çok değil ara ara oluyor canım herkeste belirtiler farklı oluyor bilemiyorsun yani sebebini dua etmekten ve beklemekten başka çare yok kafana çok takma rahat ol keyfine bak :)Peki sey dün ilişki öncesi cok ağrı varfı şimdi adet ağrısı gibi belim ağrıyor azcık kasıklarıma kramp giriyo. Yumoslarım kayboldumu yoksa normal bi ağrımı
Merhaba canım hoşgeldin benim de 2. Ayım 6 mayıs çarşamba saat 17:00de yapıldı iğnem dr iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi iğne tarihlerimiz çok yakın. İnş hepimiz bu ay pozitifi görürüz
BN folik asit kullanirkende yaptım bsy olmadı cnm ama diğerleriyle bi etkisi olurmu bilmemmerhaba canım ben şuan folikasit glukopage kullanıyorum cuma günü de progestana başlayacam bu ilaçlarla birlikte incir kürünü yapsam zararlı olur mu bilgin var mı
İnşallH cnım ben buay umutluyumTeşekkurler kızlar .. insallah hepimiz mayista pozitif haberlerini veririz.
Moralini bozmak istemeM ama umutlanma sonra olumsuz olunca büyük bi yıkım oluyor BN klomende 5 ay yaşadım onu cnmİnşallH cnım ben buay umutluyum
İDrar testi erken sonuç vermz cnm kan tahlil ver bnceKızlar 2 mayista çatlatma iğnemi oldum bugun 12. gün dün idrar testi yaptim negatif silik bile değil hala umut varmi hafif bel ağrim ve sanki sancim varcok üzgünüm
Bilmiyorum ilk gebeliğimde idrar testi yapmistim silik cikmisti beta 13 dü 11. gün yaptim bunda silikte değildi tamamen tekti insallah vardir yarin 13. gün tekrar idrar yapcam ertesi günde doktora gitcemİDrar testi erken sonuç vermz cnm kan tahlil ver bnce
Catlatma ignesinden sonraki 11. Gunse erken iki hafta sonra ancak kesin olurİdrar testi 11. gün erkenmi olduki :-(
anladım canım doktora sormam lazım bu ayda bekleyim olmazsa yapıyım inşallahBN folik asit kullanirkende yaptım bsy olmadı cnm ama diğerleriyle bi etkisi olurmu bilmem
canım idrar testi yapma yanıltabiliyor 14. gün kan testi yada adet günü kesin sonuç verir inşallah olurCatlatma ignesinden sonraki 11. Gunse erken iki hafta sonra ancak kesin olur
Amin cnm inşallah bende perşembe günü gidecegim benim yumurtalar da inşallah büyümüş tür de igneyi vurulurum... O hayırlı gecede Allahım dualarim izi kabul eder insallah
Selamlar kizlar. Gecen ay polikistik overim yuzunden catlama ignesiyle bile catlamayan yumurtamla başarisiz bi aşılama atlattim. Doktorum polikistik icin dogum kontrol verdi. Bende Adetimin bittigi gun sogan kurune başladim ve sogan kurunu 1 haftadir yapiyor olmama ragmen polikistiklr yok olmus. Hatta 2 tanede yumurtam var 16mm ve 13mm lik. Persembe ya da cuma catlama gunum. Sogana devam edicem. Yumurtalarimin catlamasi icin onereceginiz bisey varmi..
canım benim çatlatma iğnesi 2. denemem geçen ay çok ağrıdı kasıklarıma batmalar ağrılar çok fenaydım ümitlendim olmadı bu ay da ağrım var ama çok değil ara ara oluyor canım herkeste belirtiler farklı oluyor bilemiyorsun yani sebebini dua etmekten ve beklemekten başka çare yok kafana çok takma rahat ol keyfine bak :)
canım ara ara ağrılarım oluyordu ama bugün 3. günüm bugün çok ağrım var sebebini bilmiyorum inşallah içerde güzel şeyler oluyordur:) sakin bir şekilde bekliyorum canım kafama takmıyorum öyle sen nasılsınnasılsın?
canım ara ara ağrılarım oluyordu ama bugün 3. günüm bugün çok ağrım var sebebini bilmiyorum inşallah içerde güzel şeyler oluyordur:) sakin bir şekilde bekliyorum canım kafama takmıyorum öyle sen nasılsın
canım inşallah hepimizin olur sen de pko mu var canım umudunu kaybetme büyür inşallah canım ilaçlarla birlikte soğan kürü yapılır mı bilmiyorum doktora soracam ben de bu ay olmazsa inşallah olur da gerek kalmaz :) canım kimisi yok oluyor diyor nasıl oluyor anlamadım ben de denemek lazım :) ben her ultrasona girdiğim de sağ ve solda inci gibiler canım sıkılıyor onları görünce ama doktor takma diyor bakalım canım hayırlısı olsun hepimiz içintakmamaya çalış canım zor ama ne yapalım inşallah valla çocugu olmayanların hamile oldugunu duydukça kendim kalmış gibi seviniyorum inşallah güzel olur. Bende klomene devam inşallah c.tesi bitiyo p.tesi de kontrol bakalım ne olucak. Günde 2 kes kullandım geçen ay hiç büyümediler bu ayda 2 bakalım pek umudum yok ama. Günde 3 kullandığımda baya büyümüşlerdi ama olmadı. Ya Allah nasip ederse soğan kürüne başlıcam kimisi diyo 2 haftada kistlerim gitti bakalım ne olucak..
Merhaba kızlar moralim bozuk bügün doktor a gittim klomen sonrasında 17 ml olmuş yumurtam ama kist varmış bide ya... doktor hanim bu sefer çatlatma iğnesi vermedi kist i büyütür diye bakalım hayırlısı... doktor uma söyledim prolaktin için tahlil yaptiralim dedik ve yüksek çıktı sınırda çıkmış hastaneyi arayıp ogrendik...
Sonra doktor bu sefer de olmazsa iğne tedavisine baslayacagiz dedi. Ama doktorun yanına girdiğimizde 3 dk ka durmuyoruz...
Pek açıklama falan yapmiyo özel hastane bide düşünüyorum doktor u mu değiştirmeyi ama bu sefer devlet e gideceğim. Tam 9 aydır bu doktor a gidiyorum elde var 0 yani hiç bişe yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?