- Konu Sahibi loveispink
-
iyi canım ne güzel ben de 65e düşsem elimden geleni yapıyorum bakalım hayırlısı olsun
canım evet yoğurt hem de tok tutuyor dediğin gibi zayıflamak çok zor oluyor benim vücudum değişik:) hemen alıyorum hemen veriyorum canım ben çalışıyorum diyet tam yapamıyorum evde olsam spor falan çok güzel verilir ama vaktim olmuyor elimden geleni yapıyorum yine de:)yoğurt yağ yakıyomuş ben öğle ve akşam yemeklerinde yiyorum evde kendim mayalıyorum. 2 haftadır da yoğurt kürünü yapıyorum göbek bölgemde incelme var artık zayıflıcam diye yiyip içmediğim kalmadı lahan suyu, limon bal sirke, yoğurt kürü ortaya karşık gidiyorum :)
canım evet yoğurt hem de tok tutuyor dediğin gibi zayıflamak çok zor oluyor benim vücudum değişik:) hemen alıyorum hemen veriyorum canım ben çalışıyorum diyet tam yapamıyorum evde olsam spor falan çok güzel verilir ama vaktim olmuyor elimden geleni yapıyorum yine de:)
canım ya çalışınca gerçekten çok zor oluyor çok yoruluyorsun ama maşallah sana spor iyi yapıyorsun ben de ara ara yürüyorum eşime söylüyorum beraber yürüyelim diye onun da işi ağır yoruluyor öyle kalıyor canım akşam az yemeye çalışıyorum bende çok istiyorum bebek inşallah olur canım hepimizin debende hemen alıyorum geç veriyorum bende çalısıyorum muhasebe tüm gün oturuyorum düşün yani 6 da işten çıkyıorum eve gidip eşime yemek hazırlayıp koştur koştur spora gidiyorum herkes diyo bu kadar koşuşturma neden. o kadar çok istiyorum ki bebeğimin olmasını ondan bütün bu koşuşturmaca..
Amin cnm inşallah bende perşembe günü gidecegim benim yumurtalar da inşallah büyümüş tür de igneyi vurulurum... O hayırlı gecede Allahım dualarim izi kabul eder insallahBende perşembe gideceğim ama yumurtalara bakicak eğer yeterince buyumusse iğne verir banada sanırım Allahım yaklaşan miraç kandili hurmetine hepimize versin sağlıklı sıhhatli bebekler
canım inşallah olur benim de bu ay 2. denemem bugün iğneni 2. günü bakalım hayırlısı olsun her şeyin doktorların ilişki önerileri çok farklı bana 3 gün her gün sonra birer gün arayla ilişki önerdi hayırlısı Rabbim isterse olacak onun ol demesi yeterSlm kızlar benim de bu ay klomen ve ovitrellede 2. Ayım ilk ayımda 2 yumurtam vardı olmadı bu ay sağda 1 adet 19 mm yumurtam oluşmuş ayrıca rahim içi kalınlığın iyi dedi 7 gün oldu iğne vurulalı. İğneden 1 gün sonra ve sonra gün aşırı 1 defa daha ilişki önerdi sonrası size kalmış ister yapın ister yapmayın dedi iğne sonrası ilk 72 saat önemli dedi progestan kps 200 mg yatarken 1 tane içiyorum iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi inş 21inde baktırcam tabi o güne kadar dayanabilirsem. Ayın 23ü eşimin doğum günü ona sürpriz yapmayı çoooook istiyorum inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz bir an önce
Hadi gecmis olsun cok sevindim senin icin cok korkmuştun. Sonucu bellimi tuplerin nasil.Kizlar bugun hsg cektirdim yani rahim filmi. Abarttiklari gibi degil. Ben inanılmaz korkuyordum ama sadece 1 dakika agri oldi sonra hiçbisi yok gibi kalktim hafif sanci o da minik yani yok gibi bişi. Anlatacaginix rahat olun :) sakin anastezi yaptırmayin. 1 dk agri o da adet sancısı gibi. Anlik bi agri. Toplam 4 dk suruyor :) bilgilendirmek istedim :)
Merhaba canım hoşgeldin benim de 2. Ayım 6 mayıs çarşamba saat 17:00de yapıldı iğnem dr iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi iğne tarihlerimiz çok yakın. İnş hepimiz bu ay pozitifi görürüzMerhaba Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.Bende 11 aylık evliyim 2 aydır tedavi görüyorum.İlk ay klomen ve yumurta takibi yapıldı..bu ayda klomen ve iğne verildi. 2 yumurtam oluştu biri 20 mm digeri 18mm di..Doktor bir iki tanede 10 mm var dedi..3 gün üst üste ilişki verdi ama biz 2 gün ilişki yaşayabildik.Şimdi beklemedeyiz..Bu arada iğnemi 7 Mayısta vuruldum.Acaba hamile kalma olasılıgım ne kadardır? Beklemek cok yorucuu((
İncir kürü diyorlar cnm ama pek blmyorumSelamlar kizlar. Gecen ay polikistik overim yuzunden catlama ignesiyle bile catlamayan yumurtamla başarisiz bi aşılama atlattim. Doktorum polikistik icin dogum kontrol verdi. Bende Adetimin bittigi gun sogan kurune başladim ve sogan kurunu 1 haftadir yapiyor olmama ragmen polikistiklr yok olmus. Hatta 2 tanede yumurtam var 16mm ve 13mm lik. Persembe ya da cuma catlama gunum. Sogana devam edicem. Yumurtalarimin catlamasi icin onereceginiz bisey varmi..
İncir kurunu yap canım 9 10 inciri kaynat sbh aksam AC karnına ilik iç saraç oglu onun sitesinde 15 16 yazıyı ama çok fazla oluyor okdr kalan incirleri de te yumurta takibi yaptiroyorsn catlayana kdr dvm et yoksa kuru 15 GN uygulaSelamlar kizlar. Gecen ay polikistik overim yuzunden catlama ignesiyle bile catlamayan yumurtamla başarisiz bi aşılama atlattim. Doktorum polikistik icin dogum kontrol verdi. Bende Adetimin bittigi gun sogan kurune başladim ve sogan kurunu 1 haftadir yapiyor olmama ragmen polikistiklr yok olmus. Hatta 2 tanede yumurtam var 16mm ve 13mm lik. Persembe ya da cuma catlama gunum. Sogana devam edicem. Yumurtalarimin catlamasi icin onereceginiz bisey varmi..
merhaba canım ben şuan folikasit glukopage kullanıyorum cuma günü de progestana başlayacam bu ilaçlarla birlikte incir kürünü yapsam zararlı olur mu bilgin var mıİncir kurunu yap canım 9 10 inciri kaynat sbh aksam AC karnına ilik iç saraç oglu onun sitesinde 15 16 yazıyı ama çok fazla oluyor okdr kalan incirleri de te yumurta takibi yaptiroyorsn catlayana kdr dvm et yoksa kuru 15 GN uygula
canım doktor bana üç gün her gün sonra gün aşırı ilişki dedi ama her doktor bir şey söylüyor sen doktorunu dinle:)Birde. 3 gün ilişkiden sonra birdaha ilişki yapmayayım mı
Peki sey dün ilişki öncesi cok ağrı varfı şimdi adet ağrısı gibi belim ağrıyor azcık kasıklarıma kramp giriyo. Yumoslarım kayboldumu yoksa normal bi ağrımıcanım doktor bana üç gün her gün sonra gün aşırı ilişki dedi ama her doktor bir şey söylüyor sen doktorunu dinle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?