UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

Eşini. Sayisi 18 milyon ml de BN röntgen tek nisyeniyim kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hep. Bebeklere film.cekiyorm ha.ileri görüyorum sürekli bide arkds çevrede. Ok hamile ve yeni bebeği olan var bunlar dusunmeme engel olmuyor ama yapack d
Bsy yok dediğin gibi Allahın taktirini dun adet kanaması gibi çok az lekelnmem oldu damla damla nerdeyse bugün hic olmadı aksm no ette bi test vericm bi kere daha böyle olmstu onda klomenden de.isyim ama bu ay klomende kullanmadm

selam bende istiyom..

kızlar bende bebek için tedavi görüyorum..tedavime ilk hormon tahlili ve rahim filmi ile başlandı..film temiz..hormonlar düzende tutuluyo(hipotiroit var, ilaç kullanıyorum..)..neyse..geçen ay 2. klomen tedavimi gördüm..adeti gecikmemin 7. günü doktora gittim kanda hcg negatifti..usg de küçük bir kist vardı ondan olabilir dedi..duphaston verdi..tabi ben bu forumlarda fink atarken adet söktürücüyü hemen kullanmamam ve beklemem gerektiği bilgilerine ulaşınca ilacı içmedim..bugün gecikmemin 32. günü hala adet olmadım..bu arada 3 kez kanda sayamadığım kadar çokta idrarda test yaptırdım..ilacı şimdi içmeyede emin olamıyorum..içinde adet gecikmesinin 5. ve 19 (gibi) bi zamanda içilir yazıyo benim 30 gün geçti.karışık oldu ama .böle bi durum yaşayan varmı aranızda..

bide

ben tedaviye başladığımda doktor
TSH
FSH
PROLAKTİN değerlerime bakmış sadece..adetin 3.günü.. bunlar yeterlimi..prohesteron lh falan bişeyler yazıyo topiklerde..sizde nasıl oldu..

of yaaaa...şu tedavinin bile bi standardı olmazmı arkadaş ya..nasıl olsa kanı alıyonuz bakın işte dimi hepsine..

umutsuz kızgın ve kırgınım..

Arkadaşlar merhaba bende nisan ayında klomen ve iğne kullandım ama olmadı yarın adetimin 3. günü doktora gidicem mayıs ayı inşallah umut olur hepimiz için

yeni topiğiniz hayırlı olsun.yeni gördüm.bende 8 aydır uğraşıyorum olmuyor.küçük bir çikolata kistim var ama takmıyorum.doktorum bunun gebe kalmama engel olmayacağını söyledi.geçen ay 2 günde bir yumurta takibi yaptık.kendi kendine ilaçsız büyüdü.kendisi çatladı ve doktorumun bana verdiği tarihte ilişki oldu.tam çatlama gününü tutturduk.bakalım bekliyorum.çok umudum yok.bu ay yine olmassa birkaç ay daha yumurta takibini deneyeceğim.bu arada doktorum sigarayı azaltmamı ve spora başlamamı söyledi.yumurta kalitesinin artması için.yumurtanın kalitesiz olmasıda gebe kalmaya engel çünki

Arkadaşlar Merhaba ben de yeniyim aranizda esimde varikoselden kaynakli hiz sayi ve kalite problemi var bu ay baya bi takviye yaptik bakalim doktor ameliyat konusunda bi karar vercek ben olmasını istiyorum. Hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alcaz inşallah

Benim esimdede problem var ama ameliyatlik değil bi tipik var sperm azligiyla bigusanlar diye orda arkdslar yaptıkları kürkleri yazıyor faydalı oluyor sen de bi bak istersn sayınız ve hiznekdr

Günaydın arkadaşlar bugün doktora gidecegm umarım iyi seylr soyler

Günaydın arkadaşlar bugün doktora gidecegm umarım iyi seylr soyler

Meraba arkdslar hormon ve ultrason normal çıktı gonald f verdi doktorum aşılamaya başlıyoruz dua edin inşallah Allahım herkesin gönlüne gore versin

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tek yumurtam varmış 18 mm doktor biraz daha büyüsün pazartesiye kadar dedi pazartesi tekrar gidecem iğne olacam bakalım bu ay ne olacak doktor tek yumurtayla hamile kalman daha fazla dedi hayırlısı umutla bekliyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah

Hakkinda hayırlısi olsun. Canim

benim yumurtamda 18.24 mm'di. ama doktor iğneyi vurdurttu. kasık ağrısı yaptı bu iğne. bir de karnıma iğneler batıyor. inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…