- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi loveispink
-
Eşini. Sayisi 18 milyon ml de BN röntgen tek nisyeniyim kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hep. Bebeklere film.cekiyorm ha.ileri görüyorum sürekli bide arkds çevrede. Ok hamile ve yeni bebeği olan var bunlar dusunmeme engel olmuyor ama yapack dTatlım umudunu kaybetme bak bizlere ben 5. yılıma giriyorum 2 ay sonra. Bana göre herşey Allahtan hiç beklemeyen insanların oluyor o yüzden biz tevekküllü olmalıyız.Sperm sayısı kaç eşinin? Bizde yaptırmıştık testleri.Bekliyoruz başka elden bişey gelmiyor. Dr una danışırsın ağrınından bahsedersin belki ilaçlarındandır.
Klomenle gelişme var mıydı hiç foliküllerinde
Benim esimdede problem var ama ameliyatlik değil bi tipik var sperm azligiyla bigusanlar diye orda arkdslar yaptıkları kürkleri yazıyor faydalı oluyor sen de bi bak istersn sayınız ve hiznekdrArkadaşlar Merhaba ben de yeniyim aranizda esimde varikoselden kaynakli hiz sayi ve kalite problemi var bu ay baya bi takviye yaptik bakalim doktor ameliyat konusunda bi karar vercek ben olmasını istiyorum. Hayirlisiyla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alcaz inşallah
Bizim sayı 13 milyon ileri hiz % 15 ... 10 mlde bu degerlerBenim esimdede problem var ama ameliyatlik değil bi tipik var sperm azligiyla bigusanlar diye orda arkdslar yaptıkları kürkleri yazıyor faydalı oluyor sen de bi bak istersn sayınız ve hiznekdr
Bizim 1 ml de 18 milyon ileri hızda sanırım %10 duBizim sayı 13 milyon ileri hiz % 15 ... 10 mlde bu degerler
İnşallah canım bugun bende gidicem hakkımızda hayırlısıGünaydın arkadaşlar bugün doktora gidecegm umarım iyi seylr soyler
hakkınızda hayırlısıİnşallah canım bugun bende gidicem hakkımızda hayırlısı
Herşeyin normal çıkması güzel Allah yardımcın olsun,hemen tutsun inşallah...Meraba arkdslar hormon ve ultrason normal çıktı gonald f verdi doktorum aşılamaya başlıyoruz dua edin inşallah Allahım herkesin gönlüne gore versin
Amin inşallah canımHerşeyin normal çıkması güzel Allah yardımcın olsun,hemen tutsun inşallah...
Hakkinda hayırlısi olsun. Canimmerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tek yumurtam varmış 18 mm doktor biraz daha büyüsün pazartesiye kadar dedi pazartesi tekrar gidecem iğne olacam bakalım bu ay ne olacak doktor tek yumurtayla hamile kalman daha fazla dedi hayırlısı umutla bekliyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tek yumurtam varmış 18 mm doktor biraz daha büyüsün pazartesiye kadar dedi pazartesi tekrar gidecem iğne olacam bakalım bu ay ne olacak doktor tek yumurtayla hamile kalman daha fazla dedi hayırlısı umutla bekliyorum rabbim hepimize nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?