- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 63
- 29
- Konu Sahibi loveispink
-
Merhaba cnm yumoşum 17 ml olmuş bide kist var mis catlatma ignesi vermedi bu sefer kisti büyütür diye ilişki onerdi o kadar ya ben bu doktor a 9 aydır gidiyorum ama elde var 0 doktor u mu degistirsem mi özel hastane diye oyaliyolar galiba moralim bozuk....cevap gelmedi sizden canlarım ne oldu büyümüşlerdir inşallah.
hayırlı kandiller hayırlı cumalar canım aminnnnn aminnn inşallah. bu arada soğan kürünü bende kullandım ve akabinde klomen çatlatma iğnesi bu gün iğneden sonraki 12. günüm tutarsa yazarım burdan çok ümidim yok ama olsun:)arkadaşlar hepimize hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun bu gece dua gecesi Rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmez hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder mayıs ayı hepimiz için umut dolu güzel bir ay olur inşallah:)
canısı belim çok ağrıyor kasıklarım çok nadir göğüslerim büyümedi akıntı çok bunlar ne yönde bir belirti bilmiyorum hayırlısı rabbim sana da hayırlısı ile nasip etsin bu mübarek ve güzel günde.canım kendinde farklılık illaki hissedersin.İnş tutmuştur canım :) ben bu konuyu açmıştım yalnız benim buay olmayacak gibi bari sizlerin yüzü gülsün. Allah gönlümüze göre versin. Hayırlı kandiller
günaydın kızlar iğnenin 9. günü günler geçmiyor sanki. normalde 20-21 mayıs gibi baktırmam lazım ama ben çok sabırsızlanıyorum 10. günü geçince dayanamayıp erken gebelik testi yapabilirim. biliyorum çok erken ama beklemek de çok zor yahu[/QUOT
Benimde iğnede 8. günüm..bende inanılmaz sabırsızım..sizin kaç yumurtanız oluştu..bende 20mm,18mm birde küçük 10mm yumurta oldugunu söyledi doktorum..10mm kistleşebilir diye düşünüyorum cünkü yeterli olgunlukta degil..İNŞALLAH BU AY HAMİLEE KALIRIZ.. AMİNNN...
baa mi diidin canımKızlar bütün belirtiler bebeğe işaret olur inş :) Rabbim gönlümüze göre verir inş ama tavsiyem olmayacak gibi bakın öyle yapanların genelde oluyor :)
bi tuhaf oldum belirtiler gebelik deyince hayırlısı canım benim dediğin gibi umutlanmak istemiyorum pek..ilk yorumu ben yapayım rüyana bu ay olmasa da çok yakında bebeğin olacak Allahın izniyle. yüzün gülecek çok yakında. amin.aynen hepinize isteyen herkese nasip olur inş kızlar. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu cinsiyetini hatırlamıyorum. Emziriyordum hatta süt gördüm yani bebek ağlıyordu emmeyince kalktım hüzünlendim valla
tez zamanda sıkıntılarınız hallolur inşallah tatlımayy inş canım inş Rabbim yüzümüzü güldürsün inş. Canım hiç umutlanma bence de çünkü umutlanınca ve olmayınca hayal kırıklığı oluyor olmayacak gibi bak ve olsun inş :) tamamen nasip kısmet ama benim umudum yok buaralar zaten adetimin 13.günü düzensizlik var biraz ama yumurtlama oluyor vaktini kestiremiyorum. Bide eşimde biraz problem var onun tedavisinden sonra inş olur :)
Evet iyi bir doktor bulmam lazım...canım canını sıkma her şey yoluna girer inşalah ama iyi bir doktor çok çok önemli canım 9 ayda fazla bir süre bence doktorundan eminmisin onu düşün canım ne kadar ilgileniyor 3 dk da ne anlatacaksın ki canım bir de stres yapma stres oldukça olmuyor güzel düşün güzel olur inşallah
canım iyi bir doktor bu çünkü sen buraya gideli baya olmuş zaman kaybetme bence canım ben de çok doktor gezdim iyi bir doktor bulmak çok zor canım bir de stres yapma çok etkiliyor inan ki bu ay ben rahatım bugün iğnenin 4. günü bekliyorum sonucu inşallah hayırlısı olur:)Evet iyi bir doktor bulmam lazım...
yani doktorun yanına girmemizle çıkmamız bir oluyo... Ayy bende de stres var işte off onu yenebilsem...
inşallah Allahım o güzellikleri yaşatır bizlere
canım inşallah hepimizin olur sen de pko mu var canım umudunu kaybetme büyür inşallah canım ilaçlarla birlikte soğan kürü yapılır mı bilmiyorum doktora soracam ben de bu ay olmazsa inşallah olur da gerek kalmaz :) canım kimisi yok oluyor diyor nasıl oluyor anlamadım ben de denemek lazım :) ben her ultrasona girdiğim de sağ ve solda inci gibiler canım sıkılıyor onları görünce ama doktor takma diyor bakalım canım hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba cnm yumoşum 17 ml olmuş bide kist var mis catlatma ignesi vermedi bu sefer kisti büyütür diye ilişki onerdi o kadar ya ben bu doktor a 9 aydır gidiyorum ama elde var 0 doktor u mu degistirsem mi özel hastane diye oyaliyolar galiba moralim bozuk....
canım İbrahim saraçoğlunu dinle gayet güzel anlatıyor çok sempatik biri zaten umutlanıyorsun:) inşallah olur canım ben de bu ay bakacam olmazsa ben de yapacam doktora sorupevet cnm pko var doktor olur ama biraz uğraşmamız lazım dedi. Nasıl uygulancagını bilmiyorum işte adetten önce mi başlanıyo sonra mı bi öğrensem hemen başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?