- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi loveispink
-
Evet aynen insallah bulurum...canım iyi bir doktor bu çünkü sen buraya gideli baya olmuş zaman kaybetme bence canım ben de çok doktor gezdim iyi bir doktor bulmak çok zor canım bir de stres yapma çok etkiliyor inan ki bu ay ben rahatım bugün iğnenin 4. günü bekliyorum sonucu inşallah hayırlısı olur:)
Hmm öyle mi anladım...ya arkadaşımda böyle olmuştu ama ona ilişki bile önermedi anlamadım demekki farklı bişey. Devlet hastanesi daha beter cevap verme tenezülünde bile bulunmuyolar başka özel hastaneye gidebilirsin hangi şehirdesin?
canım inşallah ya bu güzel günde amin amin diyelim inşallah olur canım akışına bırak en güzel şeyler bir anda gelir derler ya inşallah bebeklerimiz bize sürpriz yapar bir anda gelirler:) her şeyin hayırlısı canım Rabbim ol derse olurEvet aynen insallah bulurum...
Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde degil işte ya...
inşallah kiz bebisin gelir de sonra da sıra bize gelir hayırlısı
İnşallah evet bu hayırlı günde bu hayırlı gecede dua etmek gerekiyor Allahım hayırlısini versin insallah hepimize...canım inşallah ya bu güzel günde amin amin diyelim inşallah olur canım akışına bırak en güzel şeyler bir anda gelir derler ya inşallah bebeklerimiz bize sürpriz yapar bir anda gelirler:) her şeyin hayırlısı canım Rabbim ol derse olur
canım İbrahim saraçoğlunu dinle gayet güzel anlatıyor çok sempatik biri zaten umutlanıyorsun:) inşallah olur canım ben de bu ay bakacam olmazsa ben de yapacam doktora sorup
Hmm öyle mi anladım...
Evet kimi doktor lar çok sertler soru soruyon cevap vermiyorlarmis bazı kişiler öyle diyor... sakarya da oturuyorumm inşallah iyi bi doktor bulurum
İyimiş ne güzel eşinde orda çalışıyo he...bende istanbulda oturuyorum çapa tıp fakültesinde başlamıştım tedaviye 5 ayda tahlillerimi zor topladım ardından abuk sabuk konşmalar eşim hastanede çalsııyo şimdi onun çalştıgı hastnede tedavı görüyrum dr da bilyo eşimin orda çalştıgını ondan pek oyaladıgını falan sanmıyorum inşallah da öyledir.
İyimiş ne güzel eşinde orda çalışıyo he...
İnşallah en yakın zamanda gelir bebislerimiz
Ayy insallah bende hep istemisim dir ikiz olmasını inşallah olur hayırlısı ni versin Allahiminşallah canım Rabbim olmayanların hepsine ikiz ikiz nasip etsin inşallah (Amin.)
Benim ilk ay solda 2 taneydi olmadı. Bu 2. Ayım sağda 19 mm 1 tane var inş bebişimiz olur hepimizin. Kandil günü dua edelim birbirimize tatlımBenimde iğnede 8. günüm..bende inanılmaz sabırsızım..sizin kaç yumurtanız oluştu..bende 20mm,18mm birde küçük 10mm yumurta oldugunu söyledi doktorum..10mm kistleşebilir diye düşünüyorum cünkü yeterli olgunlukta degil..İNŞALLAH BU AY HAMİLEE KALIRIZ.. AMİNNN...
Senin bat ne zaman canım? Benim 20-21 mayısBenimde iğnede 8. günüm..bende inanılmaz sabırsızım..sizin kaç yumurtanız oluştu..bende 20mm,18mm birde küçük 10mm yumurta oldugunu söyledi doktorum..10mm kistleşebilir diye düşünüyorum cünkü yeterli olgunlukta degil..İNŞALLAH BU AY HAMİLEE KALIRIZ.. AMİNNN...
amin inşallah canım Allah ım peygamber efendimiz Muhammed (s.a.v) efendimizin hatrına bize hayırlı sağlıklı imanlı çocuklar nasip eder inşallah.Ayy insallah bende hep istemisim dir ikiz olmasını inşallah olur hayırlısı ni versin Allahim
İnşallah inşallahamin inşallah canım Allah ım peygamber efendimiz Muhammed (s.a.v) efendimizin hatrına bize hayırlı sağlıklı imanlı çocuklar nasip eder inşallah.
Merhaba canım. Adetimin bittigi gun basladim yani benimki 7 gun suruyor 7. Gun basladim. Ogle yemeginden 10 dk once ve aksam yemeginden 10 dk once ictim. Hala iciyorum persembe gunu bitecek kür ama bir haftada temizledi beni. Çok sıkı yaptimben de her doktara gittiimde yne inci gibi dizilmiş seninkiler diyo. Nasıl uyguladın adetliykenmi başladın, kaç gün sürdü aç mı içtin tok mu bende denemek istiyrum soğan kürünü
İnşallah pozitif çıkar benim de 14. Gündü idrar negatifİğnenin 11. Günü erken gebelik testi negatif çıktı. Erken olduğunu biliyorum 2 gün sonra tekrarlıycam inş pozitif olur
İnş senin de pozitif çıkar canım. İdrarda hemen çıkmayabiliyor istersen kanda baktır bir de. İnş mutlu olacağın bir sonuç alırsınİnşallah pozitif çıkar benim de 14. Gündü idrar negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?