UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

ya kızlar ben bel ağrısından duramıyorum acaba yumurta çatlamadı da kist mi olustu bende uf ama ya

Evet aynen insallah bulurum...
Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde degil işte ya...
inşallah kiz bebisin gelir de sonra da sıra bize gelir hayırlısı

Hmm öyle mi anladım...
Evet kimi doktor lar çok sertler soru soruyon cevap vermiyorlarmis bazı kişiler öyle diyor... sakarya da oturuyorumm inşallah iyi bi doktor bulurum

Evet aynen insallah bulurum...
Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde degil işte ya...
inşallah kiz bebisin gelir de sonra da sıra bize gelir hayırlısı
canım inşallah ya bu güzel günde amin amin diyelim inşallah olur canım akışına bırak en güzel şeyler bir anda gelir derler ya inşallah bebeklerimiz bize sürpriz yapar bir anda gelirler:) her şeyin hayırlısı canım Rabbim ol derse olur

İnşallah evet bu hayırlı günde bu hayırlı gecede dua etmek gerekiyor Allahım hayırlısini versin insallah hepimize...

canım İbrahim saraçoğlunu dinle gayet güzel anlatıyor çok sempatik biri zaten umutlanıyorsun:) inşallah olur canım ben de bu ay bakacam olmazsa ben de yapacam doktora sorup

hım bakarım canım geçmiş konuşmalrı dnlerim evde. doktorlar sana ne yap ne de yapma der sen kendin başla bşey olmaz zaten bi çok seye faydası oldugu için illa birinden birisine denk gelir diye umuyorum :)

Hmm öyle mi anladım...
Evet kimi doktor lar çok sertler soru soruyon cevap vermiyorlarmis bazı kişiler öyle diyor... sakarya da oturuyorumm inşallah iyi bi doktor bulurum

bende istanbulda oturuyorum çapa tıp fakültesinde başlamıştım tedaviye 5 ayda tahlillerimi zor topladım ardından abuk sabuk konşmalar eşim hastanede çalsııyo şimdi onun çalştıgı hastnede tedavı görüyrum dr da bilyo eşimin orda çalştıgını ondan pek oyaladıgını falan sanmıyorum inşallah da öyledir.

İyimiş ne güzel eşinde orda çalışıyo he...
İnşallah en yakın zamanda gelir bebislerimiz

Benim ilk ay solda 2 taneydi olmadı. Bu 2. Ayım sağda 19 mm 1 tane var inş bebişimiz olur hepimizin. Kandil günü dua edelim birbirimize tatlım

Senin bat ne zaman canım? Benim 20-21 mayıs

ben de her doktara gittiimde yne inci gibi dizilmiş seninkiler diyo. Nasıl uyguladın adetliykenmi başladın, kaç gün sürdü aç mı içtin tok mu bende denemek istiyrum soğan kürünü
Merhaba canım. Adetimin bittigi gun basladim yani benimki 7 gun suruyor 7. Gun basladim. Ogle yemeginden 10 dk once ve aksam yemeginden 10 dk once ictim. Hala iciyorum persembe gunu bitecek kür ama bir haftada temizledi beni. Çok sıkı yaptim

Günaydın kızlar bugün iğnenin 11. Günü ama dayanamayıp erken olduğunu bile bile erken gebelik testi yapıcam, çok sabırsızım çoook

İğnenin 11. Günü erken gebelik testi negatif çıktı. Erken olduğunu biliyorum 2 gün sonra tekrarlıycam inş pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…