UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

slm kızlar anladığım kadarıyla 2.çocuğunuz için uğraşıyonuz genel olarak.bende 29 yaşındayım 2 yıllık evli daaha 1.çocuk için uğraşıyorum.evlendiğim günden beri uğraşıyom.süt hormonu yüksekliği iltahap eşimde sperm düşüklüğü çıktı.bakalım ne olcak 1-2 ay içinde tüp e başlayacaz başka yol kalmadı 2 kez başarısız aşılama da var

yani toplamda kaç gün içtin canım benim adetim 4-5 gün sürüyo bende mi bitince başlıcam.Maşallah canım. Bi daha geri gelmezler değil mi:)

Allah yardımcınız olsun canım bende daha ilk çocuk için uğrasıyorm-um 4 yıldır bende de pko var

arkadaşlar merhaba inşallah hepimiz mis kokulu bebeklerimize kavuşuruz bu ay :) bugün iğnenin 7. günü 27 mayıs adet tarihim o zamana kadar bekleyecem sonra kan tahlili yaptıracam inşallah olumlu sonuç alırım Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

amin canım bende bugün doktora gidicem inş yumurtalarım büyümüş mü bakıcaz artık ona göre çtlatma iğnesi vericek ama hiç büyümüş gibi gelmiyo hiç sancı ağrı bişey yok..

amin canım bende bugün doktora gidicem inş yumurtalarım büyümüş mü bakıcaz artık ona göre çtlatma iğnesi vericek ama hiç büyümüş gibi gelmiyo hiç sancı ağrı bişey yok..
canım güzel düşün güzel olur inşalah inşallah büyümüştür yumurtaların hayırlısı olsun hakkında :)

Hira0131 bana mı sordun canım? Şu an belirtim yok sadece biraz daha fazla uyumak istiyorum o kadar. İnş bebiş sahibi oluruz

Son düzenleme:
İnş sen de bebişine kavuşursun canım

İnş canım. Benim de bugün iğnenin 12. Günü. Bata 2-3 gün kaldı. İnş pozitif sonuç alırız

Canım her zaman her ay belirti vermez ki. Herkesin belirtisi farklı olur hem aynı kişide her ay aynı olmaz. öyle olumsuz düşünüp kendini üzme pozitif ol tatlım

Yumurtan oluşmuş mu canım? Kaç tane kaç mm?

Herkese meraba.bende varım arkadaslar.bende dort yıllık evlıyım ve ıkı yıldan berı cocuk ıstıyoruz ancak doktorlar sebebsız dedıler.sonra tedavı surecıne basladık.uc klomen bır asılama vr ıkı tup bebek denemesı sonucu malesef negatıf.tum umutlarım tukendı derken nısanda dedım kı ı cır havuc kurunu uyhulayayım dwdım herkes olumlu sonuclar yazınca kurle ılgılı.nryse uyguladım bu ay on gun gecıktım tamam oldu dedım ancak bugun o kırmızıyı gorunce dunyam basıma yıkıldı.sımdı de napacagmı bılmıyorum..yardımmm

Canım her zaman her ay belirti vermez ki. Herkesin belirtisi farklı olur hem aynı kişide her ay aynı olmaz. öyle olumsuz düşünüp kendini üzme pozitif ol tatlım

Canım dediğim gibi oluşmamış, biliyorum günde 2 kez kullandığımda oluşmadığını doktor bile dedi ne kadar dirençli işte kilo ver vs tüp bebek bölümüne git tekrardan dedi bende ramazan geldiği için istemedim 1 ay daha klomen kullanıcam inş günde 3 olarak. Ama üzülmedim çünkü hani bi beklentim yoktu hayırlısı kısmet diyorum inşallah geç de olsa olur yani dicek başka bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…