- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
- Konu Sahibi loveispink
-
filmden hiç korkmayın. ben acıyı çok fazla hisseden birisiyim acı eşiği çok düşük diyorlar. ben bile anestezi almadan çektirdim ve hiçbir acı hissetmedim. sadece film çekilirken rahat olun, kendinizi kasmayın. inanın acı hissetmeyeceksiniz çok da korkuyorsanız anestezi alın. ben de direk anestezi istedim doktorum gerek yok demişti.Canım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı kibu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef
evet canım.. çok umutlanmıştım.. ne yapayım. vakti var demek ki . umutla bekliyorumtest sonucu çıktı mı? üzülmeyin inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız. ben de çok negatif sonuç alıp hiç beklemediğim bir anda ikinci çocuğuna kavuşan bir anneyim
insan çok isteyince umudu da çok oluyor. umudunu hiç kaybetme inşallah birgün bebeğin olur. ben de iki yıl bekledim. bazı arkadaşlarım "ne kadar sabırlısın, inatla hala bebek için uğraşıyorsun, vazgeç, nasılsa çocuğun var" diyorlardı. doktorum bebek konusunda pes etmeyen kadınların büyük çoğunluğu sonunda hamile kalıyor demişti.evet canım.. çok umutlanmıştım.. ne yapayım. vakti var demek ki . umutla bekliyorum
ay kıyamam, çocuklar da çok hassas oluyor. biz de ikinci çocuğu oğlum çok istiyor diye düşünmeye başlamıştık. biz iki yıl bekledik sonunda kardeş geldi 15 aylık şimdi. inşallah en kısa zamanda oğlunuzun da kardeşi gelir ve yüzü güler.
klomen hakkında olumsuz düşünmeyin sonuçta yumurta geliştirici bir ilaç ve tedavinin ilk basamağı. onunla da hamile kalan birçok bayan var. ben klomen de iğne de kullandım, aşılama da yapıldı olmadı sonra tedavisiz hamile kaldım. kısmetin de ne olacağını bilemezsin. inşallah tedaviniz olumlu sonuç verir
ay kıyamam, çocuklar da çok hassas oluyor. biz de ikinci çocuğu oğlum çok istiyor diye düşünmeye başlamıştık. biz iki yıl bekledik sonunda kardeş geldi 15 aylık şimdi. inşallah en kısa zamanda oğlunuzun da kardeşi gelir ve yüzü güler.
klomen hakkında olumsuz düşünmeyin sonuçta yumurta geliştirici bir ilaç ve tedavinin ilk basamağı. onunla da hamile kalan birçok bayan var. ben klomen de iğne de kullandım, aşılama da yapıldı olmadı sonra tedavisiz hamile kaldım. kısmetin de ne olacağını bilemezsin. inşallah tedaviniz olumlu sonuç verir
teşekkür ederim:) evet.. baktım sonuca ilk düşündüğüm ben umudumu kaybetmiycem. bugün değilse yarın.. öbür gün...insan çok isteyince umudu da çok oluyor. umudunu hiç kaybetme inşallah birgün bebeğin olur. ben de iki yıl bekledim. bazı arkadaşlarım "ne kadar sabırlısın, inatla hala bebek için uğraşıyorsun, vazgeç, nasılsa çocuğun var" diyorlardı. doktorum bebek konusunda pes etmeyen kadınların büyük çoğunluğu sonunda hamile kalıyor demişti.
ben de testi hep işyerindeyken yaptırırdım eşim de heyecanlanmasın boş yere umutlanmasın diye. hatta birgün hastaneye kan testine gidiyorum eşimle de aynı kurumda çalışıyoruz. arkadaşıma eşim görürse seni hastaneye götürüyorum ona göre dedim. en sonunda pozitif kan sonucunu eşim almıştı. ağlamak istiyorsan ağla, içine atma . inşallah en kısa zamanda sevinçten ağlayacağın zaman gelir :)teşekkür ederim:) evet.. baktım sonuca ilk düşündüğüm ben umudumu kaybetmiycem. bugün değilse yarın.. öbür gün...
üzüldüm evet... ağlamak istiyorum. iş yerindeyim. gitmek istiyorum. gidemiyorum. ağlayamıyorum.
ben de testi hep işyerindeyken yaptırırdım eşim de heyecanlanmasın boş yere umutlanmasın diye. hatta birgün hastaneye kan testine gidiyorum eşimle de aynı kurumda çalışıyoruz. arkadaşıma eşim görürse seni hastaneye götürüyorum ona göre dedim. en sonunda pozitif kan sonucunu eşim almıştı. ağlamak istiyorsan ağla, içine atma . inşallah en kısa zamanda sevinçten ağlayacağın zaman gelir :)
canım moralini bozma lütfen bizde senle aynı durumdayız ve her ay hüsran. Buarada teşekkür ederim desteğinize. Rahim filminden önce eşim bi test yapsın dedim. Ya bide benim derdim şu rahim filmi genellikle boşuna çekiliyr hem acı çekiliyor hem stres yaşıyoruzçekmek istemiyorum. buarada adetimin 4. günü ve doktor ilaç. falan vermedi ne yapsam yaaa
Slm arkadaslar ben de Klomen kullanıyorum gecen ay yumurtalarım hç büyümemişxi. Bu ay ilacın dozunu 3. Öğüne cıkartık.gcen ay hiç Sol kasığımın orda ağrı hissedmemişdim dün. Belim ağrıdı bide Sol yumurtlalığımı. olduğu yer adet krampları gibi bir ağrı girdi sizce bu ağrı nedir. Ayın 8 inde randevu var yumurtalığıa bakcak inşaalh bu sefer olgunlaşmış dır.
bende aşılama istiyorum. bilmiyorum nasıl olacak . insanlar kaç sene bekleyip evlat sahibi oluyorlarben çektirmek istemiyorum canım ya. Aşılama yaptırmayı düşünyorum. Beklemekten usandım. ! defa klomen kullandım iğne kullanmadan şimdide beklemedeyim valla doktor ilaç ve tedavi vermedi buay. Rahim filmi ve sperm testi istiyoryaptırmak istemiyorum bi çözüm bulmaya çalışcam artık
anlıyorum seniii... bende bir süre ilaç kullanıyorum bırakıyorlar , adet düzenim bozuluyor, tekrar ilaç başla, bırak... 2 dr değiştirdim. herkes birilerini öneriyor. hep başa dönmek istemiyorum.Canım özel hastane Turgut özal 'da Ankara'da tedavi görüyorum. Doktor bu ay ilaç vermedi anlamadım. Testleri istiyor sadece. Yani ben beklemek istemiyorumHaziran ayına aşılama istiyorum bekleyecek gücüm kalmadı yani belki bir umut olur bebiş aşılama ile
Canım bana da Nisan Ayında böyle Yaptılar ilaç vermediler Mayıs'ı bekledim bu ay da kocaman bir kist oluşmuş tedavi olmaz dediler kist için doğum kontrol verdiler benim bu ay depresyonun dibine vurduğum bir ay oldu bence sen tekrar görüş çok geç değilseCanım özel hastane Turgut özal 'da Ankara'da tedavi görüyorum. Doktor bu ay ilaç vermedi anlamadım. Testleri istiyor sadece. Yani ben beklemek istemiyorumHaziran ayına aşılama istiyorum bekleyecek gücüm kalmadı yani belki bir umut olur bebiş aşılama ile
Inşallah bebek tir canımKasıklarımda ki ağrı ve belimin ağrısı yumurtlama belirtisi olabilirmi akıntımda var
umudum yok ya iki gün sonra konrol varInşallah bebek tir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?