- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
- Konu Sahibi loveispink
-
Klomenle gelişme var mıydı hiç foliküllerindecanım ilk defa nisanda klomen kullanmıştım hemen rahim filmi erken değil miistemiyorum. Bide 1 ay kullandım bidaha tedavi yapması lazım değil mi?
Belli olmuyor bu işler biliyorsun inşallah Hayırlısı olurumudum yok ya iki gün sonra konrol var
Kızlar ilk klomende sonuç aldım gebeyim :)
Çok teşekkür ederim. Çok yeni daha ama paylaşmadan edemedim. Değerim 22.09 HIZLA yükselsin inşallahay ne güzel bir haber.tebrik ederim.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
Aaaa ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz bahsetsene sorunun varmiydı bizede ümit oluyor canım böyle haberler:)Kızlar ilk klomende sonuç aldım gebeyim :)
Çok teşekkür ederim. Çok yeni daha ama paylaşmadan edemedim. Değerim 22.09 HIZLA yükselsin inşallah
Ben 4 Yıldır Evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı çocuk. Biz Allah'ın takdirine bıraktık n zaman olursa diye ama sonunda isteğimiz arttı ve doktora gittik. Bende pco var. Doktor klomen verdi sonra otrivelle çatla iğnesi Süreci ve ilk denemede oldu :)Aaaa ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz bahsetsene sorunun varmiydı bizede ümit oluyor canım böyle haberler:)
Ilk tedavim daha önce hiç bişey uygulamadık. Sadece İnofolic combi kullanıyorum.inşallah. bu ilk tedaviniz mi. daha önceden farklı bir tedavi gördünüz mü veya hiç rahim filmi çektirdiniz mi?
bende bu ay ilk kez klomen kullandım.
Ilk tedavim daha önce hiç bişey uygulamadık. Sadece İnofolic combi kullanıyorum.
Evet panik heyecan ya olmazsa hala hepsini yaşıyorumPeki bu süreci nasıl geçirdiniz? Heyecanlı ve gergin miydiniz regli beklerken ?
Ay ne güzel bende 4 yillik evliyim hafif pko var bendede. 2. Ayım ilacta inşallah ben ve bekleyen diğer arkadaşlarda biran evvel bebeklerimize kavuşuruz.Ben 4 Yıldır Evliyim hiç korunmadım ve hiç olmadı çocuk. Biz Allah'ın takdirine bıraktık n zaman olursa diye ama sonunda isteğimiz arttı ve doktora gittik. Bende pco var. Doktor klomen verdi sonra otrivelle çatla iğnesi Süreci ve ilk denemede oldu :)
Canım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı kibu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef
Meraba bnde 14 aylik evliyim PCO var bnde hic korunmadik 5 kere klomen kullandım yumurtaların oluşuyor catliyor ama gebelik olmadı gecen ay eşim test verdi sayı ve hareket azlığı vr hic beklemiyorduk iyice umudumuz azaldı son iki aydr düzenli adet oluyrm sanırım klomendn normalde 3 aya fln olurum bu ay doktoru. Vucudn Dinlensin dedi 21 günlük ilaç verdi ama doğum kntrl hapı değil gebelik olabilir dedi bnde bugün sbh ve öğlen hafif kanamam oldu anlayamadım adetmi oldum bekliycm yarin cuma doktora gtcm adet olunca gel demişti insallh herkesin olur bebeği
canım ya seni çok iyi anlıyorum bende son üç günde kaç kişinin hamile haberini aldım ve hepsi de benden sonra evlendi onlar adına çok seviniyorum Rabbim sağlıklı kucaklarına versin bebeklerini ama kendi adıma çok üzülüyorum elimde olmuyor insanlarla konuşmak istemiyorum bazen hep aynı muhabbetlerBende ciddi hayal kırıklığı içindeyim Allah hepimize yardım etsin sabır versin bi de benim açımdan daha zor çalıştığım yerde en yakın arkadasım gebe 4aylık hergün gebelik muhabbeti dinlemekten yoruldum benden bir yıl sonra evlenmişti istediği ay hemen gebe kaldı neyse Allah kucağına almayı da nasip etsin herkese versin
Tatlım umudunu kaybetme bak bizlere ben 5. yılıma giriyorum 2 ay sonra. Bana göre herşey Allahtan hiç beklemeyen insanların oluyor o yüzden biz tevekküllü olmalıyız.Sperm sayısı kaç eşinin? Bizde yaptırmıştık testleri.Bekliyoruz başka elden bişey gelmiyor. Dr una danışırsın ağrınından bahsedersin belki ilaçlarındandır.Meraba bnde 14 aylik evliyim PCO var bnde hic korunmadik 5 kere klomen kullandım yumurtaların oluşuyor catliyor ama gebelik olmadı gecen ay eşim test verdi sayı ve hareket azlığı vr hic beklemiyorduk iyice umudumuz azaldı son iki aydr düzenli adet oluyrm sanırım klomendn normalde 3 aya fln olurum bu ay doktoru. Vucudn Dinlensin dedi 21 günlük ilaç verdi ama doğum kntrl hapı değil gebelik olabilir dedi bnde bugün sbh ve öğlen hafif kanamam oldu anlayamadım adetmi oldum bekliycm yarin cuma doktora gtcm adet olunca gel demişti insallh herkesin olur bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?