Umudumuz 2014 Ekim =)

Forumda yeniyim. siz mi ekliyorsunuz buraya ben mi ekliyorum bilemedim de BAT 24 ekim ve ovulasyon testi kullandım.

Benim de daha 10 gün var adetime ama kasıklarımda çok batma var sanırım psikolojik
sana bişey diyeyim mi 1 senedir hep bekledim ve her ay 10 gün gecikir adet ole gelirdi bu ay beklemedim ama benden baska herkes bu ay bekledi ve herkes test yap sende değişiklikler var diye diye test yaptırdılar bana herkesin içine doğmuş anlaşılan :)

hadi bakalım hauırlısı canım ben 6 gün gecikcem ancak bağlamaları lazım test yapmamak için :)keşke bugün yapsaydınn
evet bende coktan yapardım aslında ama geçen ayda 5 gün geçikti ama oldum bu ay o yüzden çok zor da olsa bekledim bi kaç gün daha :) yarın inş pozitifi görürüm benim normalde 1 gün bile geçmezdi

canım benimki de

@kecozz ...............................24 Ekim -- folio(iyotlu)+ovu test + keçi boynuzu pekmezi(eşime)

hamilede olabilirsin canm bnmde oyleydi gece uyuyamamistimm ins hamilesindir

Adetim 4 gün gecikti eğer hamileysem bende İnofolicle hamile kalmış olucam. Bu ay tedavi görmedim sadece soğan suyu ve inofolic kullandım.

keşke bir kan verip baktırsaydın canım ya inan belirsizlik en kötüsü.

kızlar bişey sorucamm bilen herkes cevap verebilir tabi. Gebe kalmadan önce folik asit kullanmayan kadın, gebe kaldığını öğrendikten sonra kullanmaya başlasa bişey olur mu?

kızlar bişey sorucamm bilen herkes cevap verebilir tabi. Gebe kalmadan önce folik asit kullanmayan kadın, gebe kaldığını öğrendikten sonra kullanmaya başlasa bişey olur mu?
yok canım zaten hamileliğin 3 ayına kadar doktor da veriyo hamile kalırsan, ama 3 aydan sonra yani cenin geliştikten sora bariz bi etkisi yokmuş.

yok canım zaten hamileliğin 3 ayına kadar doktor da veriyo hamile kalırsan, ama 3 aydan sonra yani cenin geliştikten sora bariz bi etkisi yokmuş.

Ya ben 10 aydır evliyim ama hiç kullanmadım. Eğer gebe kalırsam bi riski var mı diye düşündüm. Nette öyle yazıyor çünkü.

Ya ben 10 aydır evliyim ama hiç kullanmadım. Eğer gebe kalırsam bi riski var mı diye düşündüm. Nette öyle yazıyor çünkü.
doktoruna sormalısın o zaman sanırım. benimki bana dedi hamileliğin 3 ayında kullanıcaz demişti.

doktoruna sormalısın o zaman sanırım. benimki bana dedi hamileliğin 3 ayında kullanıcaz demişti.

Ama diyolar ki gebelikten önce kullanılması gerekir. Ay bi de ben 10 aydır istediğimi doktora söyledim, hiç folik asit bilmem ne yazmadı. Bırak yazmayı demedi bile. Ben bildiğim halde kullanmadım hiç :/ Neyse geç kalmamışımdır umarım

ben zararı olacağını düşünmüyorum şahsen, çünkü bi vitamin aslında folik asit, bendeki tek yan etkisi kilo alımı oldu

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…