Umudumuz 2014 Ekim =)

Slm anneler anne olmak istyenler 3 gündür sag kasigimda agri var zorluyor resmen belirtilerden biri olabilme ihtimali varmi sizce şuan bile ara ara zonkluyo 1 eylül den itibaren düzenli olarak ilişkide olduk 18 19 eylülü bekliyorum inşallah olmam

ay yarın 3buçukta rahim filmi çekilecek. korkuyorum anestezili olmasına rağmen
korkma ben anestezisiz çekildim o filmi öyleyken en fazla 15 dk dişini sıkıyorsun sonra sanki birşey olmamış gibi. sadece adet olmuşsun gibi dinlenmen gerekiyor. benim uykum gelmişti çok eve gidip uyumuştum.

teşekkürler cnm bu benimö çok işime yaratyacak.

canlarım ben test yaptım dün akşam aslında sabah yapıcaktım ama eşim bence şimdi yap varsa zaten cıkar dedi ama negatif çıktı ve hala adet olmadım

canlarım ben test yaptım dün akşam aslında sabah yapıcaktım ama eşim bence şimdi yap varsa zaten cıkar dedi ama negatif çıktı ve hala adet olmadım
Kac gun gectı canım. Sabah ılk idrarla yapmak dha saglıklı sonuc verebılır. Yarın sabah gene yapabılırsın. Benım bı gun gectı. Bugun de olmazsam yarın denııım dıyorum. Insallah guzel haberlerını alırız

benim bugün 7. gün canım senin daha 1 gün geçmiş 5 günden sora yapın diyorlar bende aslında sabah yapıcaktım ama eşim aklıma girdi şimdi yap diye yaptım bende o yüzden yarın sabah yine yapıcam :)

Ahhh harıka 7 gunnn :) guzel haber ber bizeee :) cok ıhtıyacım var benım. Umudum yukselıyor :)

canım doktor bana dedi iyotlu folik bebeğin sisnir sistemi gelişimi için iyot önemli dedi, troit testlerim sonucunda da iyotlu kullanabilirsin dedi

Malesef bat 8 Kasım olarak yeniden düzenlenmesi gerekcek =( hayırlısı bakalım..

güzel haberler varmı bayanlar ben halen beklemedeyim son 5 gün
bende bekliyorum. dün akşam misafirlerim gittikten sonraki saat22.30 da oluşan ve yaklaşık 30 dk yani ben uyuyana kadar süren baş dönmesi haricinde bir belirtim yok şuan. bugün çatlatma iğnesinden itibaren 15. günüm adetin ise 27. günü bakalım bekleyeceğim

adet belirtisi var mı :/

adet belirtisi var mı :/
yok galiba ben şimdiye kadar hiç adet belirtilerimi takip etmezdim hissetmezdim onun için sadece gaz olurum adetten önce onu biliyorum. adetinilk günleri çok gaz çıkarıyorum :/

Dün akşam iş çıkışı hastaneye gittim ama malesef laboratuvar kapanmış. Erken gebelik testi aldım. Hani şu adete 4 gün kala bile sonuç verenlerden negatif çıktı. İşin garip tarafı ben hala adet olmadım. Kafayı yicem. Bu akşam çıkışta daha kapsamlı bir hastaneye gidicem. O kadar yoğunum ki izin bile alamıyorum.

yok galiba ben şimdiye kadar hiç adet belirtilerimi takip etmezdim hissetmezdim onun için sadece gaz olurum adetten önce onu biliyorum. adetinilk günleri çok gaz çıkarıyorum :/

hayırlısı olsun diyelim umarım sizde hamiş listesine isminizi eklersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…