Ümit edeyim Dimi olmazsada artık bir dahaki aya olur inşallah :)
Doktora şikayetlerimi anlattım ve ikinci bebek düşünüyoruz da dedim bana adetine kaç gün var dedi bende 3 gün var dedim.
Kistin var dedi ama gebelikle ilgili birşey demedi hiç.zaten kan testide istemedi ne bileyim iste kırmızıları bekliyorum keşke gelmese Yada bekletmeden hemen gelsede önümüze baka bilelim :)
Bekleme moduna geçtim zaten bakalım.aynen öyle canım son ana kadar ümit et kırmızılar gelirse de zamanı değilmiş der bi daha ki aya çalışmalara devam edersin. hem belki kırmızılarla da kistin akar gider :)
Ben kızıma hamileyken 25.Kasım 2010 adetimin son ilk günüydü adetim gecikince test yapmıştım evde negatif çıkmıştı sonra yılbaşı gecesi tekrar yapmıştım süpriz olur diye yine negatifti.sonra araya hafta sonu girmişti beklemedeydim her zamanki gibi hafif adet sancılarım vardı adet olacakmış gibi ama gelmediler ve 3.Ocak bir test daha yaptım ve pozitif sonuc aldım hemen kan testi yaptırmıştım ve hamileydim !!!
Yani adetim geçtiği halde bile idrarda başta negatif çıkmıştı ...
İnşallah gelmezler :)))evet bende o yüzden geçmesini beklicem yapmıcam test.. tabi o zamana kadar gelmezse kırmızılar....
Hiç adet olacağımı hissetmeyen ben 2 aydır yumurtamın hangi tarafta olduğunu biliyorum. Psikolojik midir yoksa yeni mi dikkat ediyorum anlayamadım kasıklarımda ağrı var ince ince böyle sızı gibi.bende beklemedeyim bayramda parfum kokusundan cok tiksindim canım akşamları kavurma çekti kavurma yemeyen ben ilk defa yiyorum şaşkınım umutluyum 18 ekim de inşallah güzel haber alırım Rabbim hepimize nasip etsin inşalllah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahekim bana iyi geldi :) test yaptım ve pozitif
tebrikler allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinekim bana iyi geldi :) test yaptım ve pozitif
allah sağ salim sağlıkla kavulşmayı nasip etsin. inşiallah bu haberşi vermek biz bekleyenlere de nasip olurekim bana iyi geldi :) test yaptım ve pozitif
kızlarrr merhaba.Allahdan ümit kesilmeyeceğinin O ol derse herşeyin olacağına güzel bir örnekde benden size.görümcem hamile kalmaya çalışıyodu ama yaklaşık 10 aydır olmuyordu eşinin sperm morfolojisi 1 miş.dr tüp bebekle bile şansınız az demiş.eşine iğne vermiş ilaç vermiş kullanmış.ama sorunu düzeldimi düzelmedimi bilmiyoruz tekrar test yaptırmamış.buayda deneyelim olmazsa tekrar test yaptırırım demiş.ve görümcem bugün hamile olduğunu öğrendi :))) hemde doğal yoldan.inşallah sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyoruz.Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.[/QUOTE NE GÜZEL ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH BENDE BU AYDAN ÜMİDİMİ KESTİM BAT 17 EKİM BUGÜN MECBUREN KANTAHLİLİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI BENDE MECBUREN ALERJİ İĞNESİ OLDUM. AMA BAT'A DAHA VAR BİR YANIM UMUDUNU KIRMA DİYOR BİR YANIM DAHA NEYİ UMUT EDİYORSUN DİYOR NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ACABA HALA EKİM İÇİN ŞANSIM OLABİLİR Mİ BÖYLE KAN TAHLİLİNDE NEGATİF OLUR DAHA SONRA POZİTİF OLAN VAR MI ACABA
NE GÜZEL ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH BENDE BU AYDAN ÜMİDİMİ KESTİM BAT 17 EKİM BUGÜN MECBUREN KANTAHLİLİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI BENDE MECBUREN ALERJİ İĞNESİ OLDUM. AMA BAT'A DAHA VAR BİR YANIM UMUDUNU KIRMA DİYOR BİR YANIM DAHA NEYİ UMUT EDİYORSUN DİYOR NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ACABA HALA EKİM İÇİN ŞANSIM OLABİLİR Mİ BÖYLE KAN TAHLİLİNDE NEGATİF OLUR DAHA SONRA POZİTİF OLAN VAR MI ACABAkızlarrr merhaba.Allahdan ümit kesilmeyeceğinin O ol derse herşeyin olacağına güzel bir örnekde benden size.görümcem hamile kalmaya çalışıyodu ama yaklaşık 10 aydır olmuyordu eşinin sperm morfolojisi 1 miş.dr tüp bebekle bile şansınız az demiş.eşine iğne vermiş ilaç vermiş kullanmış.ama sorunu düzeldimi düzelmedimi bilmiyoruz tekrar test yaptırmamış.buayda deneyelim olmazsa tekrar test yaptırırım demiş.ve görümcem bugün hamile olduğunu öğrendi :))) hemde doğal yoldan.inşallah sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyoruz.Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.
canım benim herseyin hayırlısı bak alerji iğnesi oldum diosun ekimdende umudunu kesmek istemiosun bilirim alerji iğnelerini vurulduktan 1 saate kalmaz pert olurdum elim kolum kalkmaz uykum gelirdi ki hamile olsan belkide zararı olcaktı bide böle düşün hayırlısı diyelimNE GÜZEL ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH BENDE BU AYDAN ÜMİDİMİ KESTİM BAT 17 EKİM BUGÜN MECBUREN KANTAHLİLİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI BENDE MECBUREN ALERJİ İĞNESİ OLDUM. AMA BAT'A DAHA VAR BİR YANIM UMUDUNU KIRMA DİYOR BİR YANIM DAHA NEYİ UMUT EDİYORSUN DİYOR NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ACABA HALA EKİM İÇİN ŞANSIM OLABİLİR Mİ BÖYLE KAN TAHLİLİNDE NEGATİF OLUR DAHA SONRA POZİTİF OLAN VAR MI ACABA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?