Umudumuz 2014 Ekim =)

aynen öyle canım son ana kadar ümit et kırmızılar gelirse de zamanı değilmiş der bi daha ki aya çalışmalara devam edersin. hem belki kırmızılarla da kistin akar gider :)

kızlaarrr bayram seyran derken uzak kaldık, son güzel haberler varmı kimler bebişli???

aynen öyle canım son ana kadar ümit et kırmızılar gelirse de zamanı değilmiş der bi daha ki aya çalışmalara devam edersin. hem belki kırmızılarla da kistin akar gider :)
Bekleme moduna geçtim zaten bakalım.
Yine adet ağrılarım başladı hafiften. bugün zaten günüm hayırlısı olsun inşallah.

merhaba,
alerji olduğum için doktora gittim iğne verdi fakat öncesinde hamilelik için kan testi yaptı malesef negatif iğneyide vurundum iki tane iğnem ve 1 hafta içmem gereken bir hap var bat 17 ekim ama sanırım ben şimdiden umudumu kestim

evet bende o yüzden geçmesini beklicem yapmıcam test.. tabi o zamana kadar gelmezse kırmızılar....

Arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum 24 yasindayim bir kizim var 3yasinda simdi bi tane daha dusunuyoruz 7 aydir deniyoruz ama olmuyor bu ayda yumurtlamazamanlarinda birlikte olduk ama yine olmucakmis gibi geliyor adet olmama tam bir hafta var hamilelikle ilgili hic bir belirti yok hayal kırikligi yasamak istemiyorum acaba hamilemiyim bi belirtide yok ki

BAT tarihin 24 ekim zor bekliyorum ovulasyon testi kullandım zamanları tutturduk sanırım umarım bu ay yüzümüz güler

bende beklemedeyim bayramda parfum kokusundan cok tiksindim canım akşamları kavurma çekti kavurma yemeyen ben ilk defa yiyorum şaşkınım umutluyum 18 ekim de inşallah güzel haber alırım Rabbim hepimize nasip etsin inşalllah

Hiç adet olacağımı hissetmeyen ben 2 aydır yumurtamın hangi tarafta olduğunu biliyorum. Psikolojik midir yoksa yeni mi dikkat ediyorum anlayamadım kasıklarımda ağrı var ince ince böyle sızı gibi.

kızlarrr merhaba.Allahdan ümit kesilmeyeceğinin O ol derse herşeyin olacağına güzel bir örnekde benden size.görümcem hamile kalmaya çalışıyodu ama yaklaşık 10 aydır olmuyordu eşinin sperm morfolojisi 1 miş.dr tüp bebekle bile şansınız az demiş.eşine iğne vermiş ilaç vermiş kullanmış.ama sorunu düzeldimi düzelmedimi bilmiyoruz tekrar test yaptırmamış.buayda deneyelim olmazsa tekrar test yaptırırım demiş.ve görümcem bugün hamile olduğunu öğrendi :))) hemde doğal yoldan.inşallah sağlıklı bir bebek olur diye dua ediyoruz.Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin.

NE GÜZEL ALLAH İSTEYEN HERKESE ANNE OLMAYI NASİP EDER İNŞALLAH BENDE BU AYDAN ÜMİDİMİ KESTİM BAT 17 EKİM BUGÜN MECBUREN KANTAHLİLİ YAPTIRDIM SONUÇ NEGATİF ÇIKTI BENDE MECBUREN ALERJİ İĞNESİ OLDUM. AMA BAT'A DAHA VAR BİR YANIM UMUDUNU KIRMA DİYOR BİR YANIM DAHA NEYİ UMUT EDİYORSUN DİYOR NE DÜŞÜNECEĞİMİ ŞAŞIRDIM ACABA HALA EKİM İÇİN ŞANSIM OLABİLİR Mİ BÖYLE KAN TAHLİLİNDE NEGATİF OLUR DAHA SONRA POZİTİF OLAN VAR MI ACABA

canım benim herseyin hayırlısı bak alerji iğnesi oldum diosun ekimdende umudunu kesmek istemiosun bilirim alerji iğnelerini vurulduktan 1 saate kalmaz pert olurdum elim kolum kalkmaz uykum gelirdi ki hamile olsan belkide zararı olcaktı bide böle düşün hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…