pertavli ya bende korkuyorum biliyor musun hiç belirtim yok tek şüphelendiğim belirtim salı akşamı aniden oluşan belli belirsiz gibi duran ama belirgin de olan istem dışı baş dönmem idi yatacağım zaman oldu ve yattım hala başım dönüyordu denge bozukluğu gibi çok tuhaftı 2 gündür idrar testi yapacam cesaret edemiyorum.sabret diyorum kendime hep her sabah kalktığımda bunun savaşını veriyorum kendimle daha önce adetim 5 gün gecikti sonra ggeldi çok üzüldüm.ama o zaman tedavi olmuyordum birde ilaç kullanmamıştım yani. sen de böyle konuşunca benim akıntım yok aslında olurdu adet öncesinde herhalde gecikti gibi geliyor bilemiyorum çok şaşkınım.
BİR ŞEY SORMUŞTUM AMA KİMSENİN CEVAP VERESİ YOK GALİBA
OLUR TATLIM HERŞEY OLUR BEN SİLİK CİZGİ GÖRÜP ERTESİ GÜN ADET BİLE GÖRDÜM ERTESİ SABAH TESTİNİ TEKRARLA OLMADI BİKAÇGÜNE TEKRAR KAN VERİRSİN KISMET İÇİNİİ FERAH TUT HEYECAN YAPMAmerhaba arkadaşlar.
salı günü mecburen kan tahlili yaptırdım negatif çıktı iki gündür alerji için iğne ve ilaç kullanıyorum bat yarın pazartesiye kadar bel ağrısı ve göğüslerim de hafif ağrı vardı fakat 3 gündür ağrı yok ve adet belirtilerimde yok olmayacak mışım gibi ama ilaç ve iğne kullandığım için bugün tekrar idrar testi yaptım sabah yaptığımda silik ikinci çizgiyi gördüm ama az önce meraktan teste tekrar baktığımda silik çizgi kaybolmuş nasıl oluyor anlamadım.şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Gozun aydin bende bekliyon gelsede al corekotu kurune baslasamKızlar kırmızılar geldı. Sevındım desem kızmayın nolur, 3 gun gectı ve test yaptım negatıfti daha da gecıkmesı benı cok ürkütürdü. Kasım kasım kasım :) ugurlu gelsınnn
Canim sabredebiliyirsan sabret.sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap.ben mesala o kadar sabirsizimki testi sabah ilk idrarla yaparim diyom aliyom eve gelmeyi bile bekliyemiyom hemen bi cami tuvaleti bulup yapiyom.ne olacak bilmiyom benim bu durumum hem cok sabirsiz biriyim hemde cok merakliyimpertavli ya bende korkuyorum biliyor musun hiç belirtim yok tek şüphelendiğim belirtim salı akşamı aniden oluşan belli belirsiz gibi duran ama belirgin de olan istem dışı baş dönmem idi yatacağım zaman oldu ve yattım hala başım dönüyordu denge bozukluğu gibi çok tuhaftı 2 gündür idrar testi yapacam cesaret edemiyorum.sabret diyorum kendime hep her sabah kalktığımda bunun savaşını veriyorum kendimle daha önce adetim 5 gün gecikti sonra ggeldi çok üzüldüm.ama o zaman tedavi olmuyordum birde ilaç kullanmamıştım yani. sen de böyle konuşunca benim akıntım yok aslında olurdu adet öncesinde herhalde gecikti gibi geliyor bilemiyorum çok şaşkınım.
Hadi insallah canım. Ekimde ekecez kasimda meyvesini alacaz :) akşam evde listeyi guncellerim bebişim. Kim ne yazacaksa yazsın akşama kadar:))persa33 bebegım 12 kasım klomen , ovulasyon testi + unifolic (2. Deneme) kayıtlara böle gecsin . Haydı kasımcılar
ANLADIM CANIM CVP VERDİĞİN İÇİN TŞK BENDE EMİN OLAMADIM İĞNE VE İLAÇ KULLANIYORUM ŞUAN O YÜZDEN TEDİRGİN OLDUM DEVAM ETMELİYİM YOKSA BİRKAÇ GÜN ARA VEREYİM Mİ DİYE AMA DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISI. SENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.Sanırım yarım saatten sonrakine itibar edilmiyor. TEstlerde de yazıyor zaten.. Yani aslında ilk gördüğün o silik çizgi senin sonucun :) Hadi hayırlısı.
Ben de 2 gün idrar testi yaptım ikisinde de bariz ikinci çizgiyi gördüm. Bugün de kan verdim bakalım.
DEDİĞİN GİBİ SAKİNCE BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYEYİM EN İYİSİ 2-3 GÜN DAHA OLMAZSAM TEKRAR DENERİM ARTIK HAYIRLISI.OLUR TATLIM HERŞEY OLUR BEN SİLİK CİZGİ GÖRÜP ERTESİ GÜN ADET BİLE GÖRDÜM ERTESİ SABAH TESTİNİ TEKRARLA OLMADI BİKAÇGÜNE TEKRAR KAN VERİRSİN KISMET İÇİNİİ FERAH TUT HEYECAN YAPMA
ANLADIM CANIM CVP VERDİĞİN İÇİN TŞK BENDE EMİN OLAMADIM İĞNE VE İLAÇ KULLANIYORUM ŞUAN O YÜZDEN TEDİRGİN OLDUM DEVAM ETMELİYİM YOKSA BİRKAÇ GÜN ARA VEREYİM Mİ DİYE AMA DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISI. SENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.
DEDİĞİN GİBİ SAKİNCE BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYEYİM EN İYİSİ 2-3 GÜN DAHA OLMAZSAM TEKRAR DENERİM ARTIK HAYIRLISI.
Canım herhalde beni bekar sandı ve negatifi görünce sevinicem diye düşündü. Ben öyle tahmin ettim.veznedekinin sorusuda işmi yani şimdi insan pozitifse böyle sorar değilmi.Allah bilir nekadar umutlandın
persa33 bebegım 12 kasım klomen , ovulasyon testi + unifolic (2. Deneme) kayıtlara böle gecsin . Haydı kasımcılar
Bende henüz gelen giden yok gelecekse gelsinde rahat edeyim beklemek insanı yoruyor Valla zaten sabah bir tane test yaptım oda negatif çıktı :-/
Hastalananlara gecmis olsun inşallah önümüzdeki ay daha umutlu bir ay olur.
Şüpheli olanlarada sabır diliyorum Valla!!!!
hımm olabilir canımmmm.Canım herhalde beni bekar sandı ve negatifi görünce sevinicem diye düşündü. Ben öyle tahmin ettim.
Senin adet gününe vardı sanırım bence adet günün geçtikten sonra tekrar dene...Aynı seninle aynı durumdayım dayanamadım sabah test yaptım negatif bunun git gide pozitif olm aihtimali yok değil mi
canım testi tekrarlaman en doğrusu.merhaba arkadaşlar.
salı günü mecburen kan tahlili yaptırdım negatif çıktı iki gündür alerji için iğne ve ilaç kullanıyorum bat yarın pazartesiye kadar bel ağrısı ve göğüslerim de hafif ağrı vardı fakat 3 gündür ağrı yok ve adet belirtilerimde yok olmayacak mışım gibi ama ilaç ve iğne kullandığım için bugün tekrar idrar testi yaptım sabah yaptığımda silik ikinci çizgiyi gördüm ama az önce meraktan teste tekrar baktığımda silik çizgi kaybolmuş nasıl oluyor anlamadım.şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?