Umudumuz 2014 Ekim =)

Benim de daha önce 4 gün geçtiği olmuştu ama dayanamadım yaptım bu sefer. Sadece kafam rahatlasın diye he yoksa pek umudum da yoktu. Aman yap en azından kafan rahatlar. Böyle beklemek inan daha zor

BİR ŞEY SORMUŞTUM AMA KİMSENİN CEVAP VERESİ YOK GALİBA

Sanırım yarım saatten sonrakine itibar edilmiyor. TEstlerde de yazıyor zaten.. Yani aslında ilk gördüğün o silik çizgi senin sonucun :) Hadi hayırlısı.
Ben de 2 gün idrar testi yaptım ikisinde de bariz ikinci çizgiyi gördüm. Bugün de kan verdim bakalım.

OLUR TATLIM HERŞEY OLUR BEN SİLİK CİZGİ GÖRÜP ERTESİ GÜN ADET BİLE GÖRDÜM ERTESİ SABAH TESTİNİ TEKRARLA OLMADI BİKAÇGÜNE TEKRAR KAN VERİRSİN KISMET İÇİNİİ FERAH TUT HEYECAN YAPMA

Kızlar kırmızılar geldı. Sevındım desem kızmayın nolur, 3 gun gectı ve test yaptım negatıfti daha da gecıkmesı benı cok ürkütürdü. Kasım kasım kasım :) ugurlu gelsınnn

Kızlar kırmızılar geldı. Sevındım desem kızmayın nolur, 3 gun gectı ve test yaptım negatıfti daha da gecıkmesı benı cok ürkütürdü. Kasım kasım kasım :) ugurlu gelsınnn
Gozun aydin bende bekliyon gelsede al corekotu kurune baslasam

Canim sabredebiliyirsan sabret.sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap.ben mesala o kadar sabirsizimki testi sabah ilk idrarla yaparim diyom aliyom eve gelmeyi bile bekliyemiyom hemen bi cami tuvaleti bulup yapiyom.ne olacak bilmiyom benim bu durumum hem cok sabirsiz biriyim hemde cok merakliyim

ANLADIM CANIM CVP VERDİĞİN İÇİN TŞK BENDE EMİN OLAMADIM İĞNE VE İLAÇ KULLANIYORUM ŞUAN O YÜZDEN TEDİRGİN OLDUM DEVAM ETMELİYİM YOKSA BİRKAÇ GÜN ARA VEREYİM Mİ DİYE AMA DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISI. SENDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN.

DEDİĞİN GİBİ SAKİNCE BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYEYİM EN İYİSİ 2-3 GÜN DAHA OLMAZSAM TEKRAR DENERİM ARTIK HAYIRLISI.

DEDİĞİN GİBİ SAKİNCE BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYEYİM EN İYİSİ 2-3 GÜN DAHA OLMAZSAM TEKRAR DENERİM ARTIK HAYIRLISI.

Bekleme ya git kan testi yaptır. O silik çizgiyi hafife alıyomuşunuz gibi geldi.

Bende henüz gelen giden yok gelecekse gelsinde rahat edeyim beklemek insanı yoruyor Valla zaten sabah bir tane test yaptım oda negatif çıktı :-/
Hastalananlara gecmis olsun inşallah önümüzdeki ay daha umutlu bir ay olur.
Şüpheli olanlarada sabır diliyorum Valla!!!!

persa33 bebegım 12 kasım klomen , ovulasyon testi + unifolic (2. Deneme) kayıtlara böle gecsin . Haydı kasımcılar

Canım sen doktor kontrolünde mi kullanıyordun klomeni. Eğer doktor kontrol ediyorsa ovulasyon tarihini zaten doktor söylüyor. Neden ovulosyon testi yapıyorsun ?

Aynı seninle aynı durumdayım dayanamadım sabah test yaptım negatif bunun git gide pozitif olm aihtimali yok değil mi

Kızlar bir şey soracağım size..
Bizim evleneli 7 ay oldu hiçbir şekilde korunmadık sadece ilk 2 ay geri çekilme yöntemiyle korunduk..
Her ay acaba hamile miyim acaba diyorum ama kırmızılar gelince üzülüyorum..
Eşim doktora gidelim görünelim sperm sayısını baktırayım sende görün istersen diyo..
1 yıl olmadan gidip baktıralım mı? yoksa bekleyelim mi?

Aynı seninle aynı durumdayım dayanamadım sabah test yaptım negatif bunun git gide pozitif olm aihtimali yok değil mi
Senin adet gününe vardı sanırım bence adet günün geçtikten sonra tekrar dene...
Ben kızıma hamileykende adet günüm geçmişti ama testler negatifti anca 1hafta sonra pozitif çıkmıştı geç döllenme olmuş :))

Umarım bari senin bebiş gelmiştir :)

Ben ise ümidim yok gibi ama bekliyorum işte kisten dolayıda gecikme yaşıyor olabilirim bence !!!!
Birde adet günü adet ağrım vardı ve belim ağrıyordu ondan bir iki gün öncede adet günüme kadar göğüslerimde ağrıyor ve şişti şimdi hiç o belirtiler yok kayboldu gitti.sadece her an adet olacakmışım gibi bir hiss var alt tarafımda hayırlısı artık

canım testi tekrarlaman en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…