Tatlım yazmamısım tam cevap testlerini aldım bu gece olmazsa yarım sabah yapıcam. Yarın 3. Gun olcak galıba. Memişlerim acıyor, gaz var, sırtım benım hep agrıyor ondan pek anlamıyorum. Kasıklarımda agrı yok. Akıntım var beyaz. Bence benım regli geliyo rotarlı olarak :)Ben de kist olayından çok korkuyorum. Senin kaç gün geçti canım. Hiç idrar testi yaptın mı. Birde kasıklarında, belinde ağrı var mı?
Dun olmam gerekıyordu olmadım, klomen de gecıktırıyor benı sanırım. Valla regli olsam mutlu olcam hamıle kalmayıp da olamamaktan ıyıdır dıyorum, kafama bak :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİR SORUN OLMAMASINA SEVİNDİM HAYIRLISI ALLAHTAN ARTIK UMARIM TEZ ZAMANDA SENİ VE TÜM İSTEYENLERİ MELEĞİNE KAVUŞTURUR.Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Bu arada rahim filmim çekildi. Hala sarhos gibiyim:)
Anestezili çektirdim. Suan hic agrim yok.tuplerim de acikmis bir sorun yokmuş hamd olsun. Ovulasyon testiyle takip etmeye baslicam yarın.
1 saat sonra mesaim bitiyor ve 6,30 gibi hastanede kan vericem. Muhtemelen sekiz buçuk gibi alırım sonuçları. Bir acayip oldum. elim ayağım şimdiden titremeye başladı. Koskoca 5 gün dile kolay adetim gecikti.Bu güne kadar hiç isyan etmedim, ağlamadım ama bu sefer çok başka umutsuzum desem de aslında kendimi kandırıyorum. İçimde bir umut ışığı var. Ben bu akşam ağlıcam ya sevinçten ya da hüzünden.
Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Anestezili çektirdim. Suan hic agrim yok.tuplerim de acikmis bir sorun yokmuş hamd olsun. Ovulasyon testiyle takip etmeye baslicam yarın.
TEBRİKLER RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH. HAMİLELERİN DUASI TUTARMIŞ GERÇEKTEN İHTİYACIMIZ VAR HEM BAŞKASININ AĞZINDAN YAPILAN DUA GÜNAHSIZ OLURMUŞ.Bütünnnn isteyen hamiş adayları için dua edicem. :)
Merhaba arkadaslar, batim bugundu. Sabah dakika sasirmadan geldi kirmizilar
oyle cok alistimki bu duruma, aglamak bile gelmiyor icimden.
Ansızın geliveriyo ansızın. Meğerse hiç üzülmemem lazımmış benim de, ağlamamam lazımmış. Allah nasip edince oluyor, O'na tevekkül edin yeter.
geçmiş olsun canım.sevindim sorunun olmamasına bundan sonra daha çok çalışmak gerekiçek ozaman.:)Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Canim okudum yazdiklarni eger her adetinden once bel agrin olmuyosa bu cok ciddi bir belirtidir.bende oyle oldu adet gunumden on gun once basladi ve cok fazlaydi su an hamileyim ama daha ultrsanda gormedik cok minicik 6 gun gecti adetim haftaya tekrar gitcem doktra insss Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.cnm bende de aşırı kasık batması ve sık aidrara çıkma var 1 satte
6 kere gidiyorum tuvalate yaa :):):):) bat a 4 gün kaldı ayrıca bel ağrım da çok var acaba hangisi hamilelik mi adettmi ?
Tamam canım ben de bundan bakıım. SagolasınD DoraNora canim
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...-30-adet-ovulasyon-10-gebelik-testi-128093153
Ben bunu aldim. Ilk deneyimim
Cooooook sevındım. Bak beyaz akıntı ılla regli habercısı degılmıs. Bayagı surdu dı mı beyaz akıntın canım senın de. Ben de bugum gene var .Ben de öyle diyordum ya gelse de bi rahatlasam :) Belki seninki de gelmezz.
Hakkinda hayirlisi cnm inss olur bebisin bence ayin 19 unda sabah idrarinla evde test yap eger hamilelik varsa ogun cikabiliyo benim adet gunmude cikti arti kanda yaptirdik belim cok agridi bu bende farkli olarak bi belirtiydi ama her ay kasik ve gogus agrisi cekerdim yine oldu ve doktor normal dedi.Slm anneler anne olmak istyenler 3 gündür sag kasigimda agri var zorluyor resmen belirtilerden biri olabilme ihtimali varmi sizce şuan bile ara ara zonkluyo 1 eylül den itibaren düzenli olarak ilişkide olduk 18 19 eylülü bekliyorum inşallah olmam
Hayırlı olsun canimpersaaa beni hamişler arasına ekleeama nazar boncuksuz olsun^^
10.ayımdı bu ay. Ne bir tedavi gördüm ne ilaç içtim. Allah'a hamd olsun daha fazla aratmadı. Hala inanamıyorum şok gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?