Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlaaaaarrr beni de listeye ekler misiniz demiştim ama ...hala cevap gelmedi.. BAT 29 EKİM ...inşallah bu ay kimyasala takılmam geçen ayki gibi...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

İş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
Sonucu almak için hastaneye gittim. Veznedeki çalışan negatif mi olsun istersin pozitif mi dedi. Ben de lütfen pozitif olsun dedim. Sonra kağıdı bana uzattı ama ön kısmı yere bakacak şekilde. Kesin pozitif dedim o zaman.
Kağıdı bir çevirdim "negatif" Dünya başıma yıkıldı. Kendimi hastanenin tuvaletine zor attım. Gözlerimden yaş öyle bir boşalıyordu ki kendime hakim olamıyordum. Normalde çok ağlayan bir insan değilimdir. Çok dolmuşum.
Sonra eşim aradı eve gelip gelmediğimi merak etmiş. Onun sesini duyunca yeniden ağlamaya başladım. Çok korktu.Başıma bir şey geldi sandı. Ben de yaşadıklarımı anlattım. Sağ olsun bana çok moral verdi. Çok güzel telkin etti.
Birde şöyle bir durum var. Ben hala adet olmadım. Ve 2 gündür midem bulanmaya başladı.
Tedaviye başlamam için adet olmam lazım. En kötü ihtimal söktürücü içeceğim.

Canim bekle sakin bişey içme ben ramazan da hamile kalmıştım ve geciktim 10.gun kan testi yaptırdım negatif sonra bayram tatili falan derken ben boşladim denize girdim selaleye tirmandik bide eve geldim mutfak dolabini sildim o gece felaket bi sancı ile düşük yaptım meğerse geç döllenme olmuş o yüzden sabret ve bekle

Dunde ben aynisi oldum 0.100 cikti seninki kac cikti

Bak bende sana birsey anlatacam benim bi arkadasimin bir hafta gunu geciyor kan testi yaptiriyor koca bir sifir cikiyor bizimkide gebelik cikmayinca spora yaziliyor aradan bir hafta daha geciyor olmayinca diyorki doktora gideyim adet sokturucu alayim doktor ultrasonla bi bakiyor sen hamilesin kiz sokta ustelik adeti sokulsun diye sporda iyice hopluyor zipliyor.simdi kizi 2 yasinda.dunde kanimi ben bu hastanede yaptirdim 0.100 cikti.simdi inanayimmi inanmiyimmi.adet olmadigimiz surece hamile olma ihtimalimiz normaldir adeti bekleyelim bakalim

Cooooook sevındım. Bak beyaz akıntı ılla regli habercısı degılmıs. Bayagı surdu dı mı beyaz akıntın canım senın de. Ben de bugum gene var .

Evet evet epey sürdü. Adetim geçince o da azaldı. Galiba tek belirti de oydu :) Çünkü başka hiçbir belirti yaşamamıştım.

ilahi persa33 sen çok yaşa emi sabah sabah güldürdün beni :)

Evet evet epey sürdü. Adetim geçince o da azaldı. Galiba tek belirti de oydu :) Çünkü başka hiçbir belirti yaşamamıştım.
pertavli ya bende korkuyorum biliyor musun hiç belirtim yok tek şüphelendiğim belirtim salı akşamı aniden oluşan belli belirsiz gibi duran ama belirgin de olan istem dışı baş dönmem idi yatacağım zaman oldu ve yattım hala başım dönüyordu denge bozukluğu gibi çok tuhaftı 2 gündür idrar testi yapacam cesaret edemiyorum.sabret diyorum kendime hep her sabah kalktığımda bunun savaşını veriyorum kendimle daha önce adetim 5 gün gecikti sonra ggeldi çok üzüldüm.ama o zaman tedavi olmuyordum birde ilaç kullanmamıştım yani. sen de böyle konuşunca benim akıntım yok aslında olurdu adet öncesinde herhalde gecikti gibi geliyor bilemiyorum çok şaşkınım.

Dayanamadım bu sabah test yaptım ama hemen belirdi birinci çizgi ikinci çizgiden eser dahi yok Allahım ne zaman göreceğim ben bu ikinci çizgiyi ühühühhhüüüü ::::'''((((( bende ne karın ağrısı ne kasık sancısı hiç bişeyciklerde kalmadı kesinlikle benim bi psikologa görünme vaktim geldi artık......

SAKIN SÖKTÜRÜCÜ FALAN İÇME COK OKUDUK BURDA KANDA BİLE CIKMAYAN GEC DÖLLENMELERİ ...ADI ÜSTÜNDE GEÇ DÖLLENME...BU ARADA İNSAN ZAMAN ZAMAN DOLUYO BOŞALIYOO BÖLE ÜZÜLME HAYIRLISI DE GEÇÇ EN GÜZEL BU TELKİN EDİO İNSANI

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten içimi rahatlattınız. Sabaha kadar kabus gördüm. Sabah kasıklarımda feci bir sancıyla uyandım. Kesin adet oluyorum dedim ama şuan sancım hafifledi. Hala adet olmadım. Adet olana kadar bekleyim ben en iyisi. Ama yarı da bıraktığım fizik tedaviye devam edeyim diyorum. Çünkü ileri derecede bel düzleşmesi var bende. Eğer hamile değilsem bari tedavimden geri kalmayayım.

gul280411 üzülme rabbim elbet yüzümüzü güldürür. sen inancını imanını kaybetme

Canım ya bu kadar üzülüp stres yapma. Bu ay yoksa bile diğer ay olur. Mutlaka Allah nasip edecektir. Bu kadar istenen duayı geri çevirmeyecektir. Sabır sadece..
Senin için çok dua ettim inşallah yüzümüz en kısa zamanda gülecek. Istersen adet olana kadar ertele tedavini ne olur ne olmaz. 2-3 güne adet olmazsan tekrar kan ver. En azından yeniden kan verene kadar bekle

merhaba arkadaşlar.
salı günü mecburen kan tahlili yaptırdım negatif çıktı iki gündür alerji için iğne ve ilaç kullanıyorum bat yarın pazartesiye kadar bel ağrısı ve göğüslerim de hafif ağrı vardı fakat 3 gündür ağrı yok ve adet belirtilerimde yok olmayacak mışım gibi ama ilaç ve iğne kullandığım için bugün tekrar idrar testi yaptım sabah yaptığımda silik ikinci çizgiyi gördüm ama az önce meraktan teste tekrar baktığımda silik çizgi kaybolmuş nasıl oluyor anlamadım.şimdi ne düşüneceğimi bilmiyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

veznedekinin sorusuda işmi yani şimdi insan pozitifse böyle sorar değilmi.Allah bilir nekadar umutlandın

bugün 8. günüm hala adet olmadım ama wcde peçeteye kan rengi değil ama koyu renk akıntı geldi şimdi adet oldum gibi bir his var ama 1 haftadır böyle hissediyorum umarım adet olmamışımdır bugünüde atlatırsam yarın sabah bir kez daha test yapacağım inş pozitif çıkar kızlar dua edin nolurrr :)

canım bence sen yarın doktora git evde test yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…