Canim bekle sakin bişey içme ben ramazan da hamile kalmıştım ve geciktim 10.gun kan testi yaptırdım negatif sonra bayram tatili falan derken ben boşladim denize girdim selaleye tirmandik bide eve geldim mutfak dolabini sildim o gece felaket bi sancı ile düşük yaptım meğerse geç döllenme olmuş o yüzden sabret ve bekleİş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
Sonucu almak için hastaneye gittim. Veznedeki çalışan negatif mi olsun istersin pozitif mi dedi. Ben de lütfen pozitif olsun dedim. Sonra kağıdı bana uzattı ama ön kısmı yere bakacak şekilde. Kesin pozitif dedim o zaman.
Kağıdı bir çevirdim "negatif" Dünya başıma yıkıldı. Kendimi hastanenin tuvaletine zor attım. Gözlerimden yaş öyle bir boşalıyordu ki kendime hakim olamıyordum. Normalde çok ağlayan bir insan değilimdir. Çok dolmuşum.
Sonra eşim aradı eve gelip gelmediğimi merak etmiş. Onun sesini duyunca yeniden ağlamaya başladım. Çok korktu.Başıma bir şey geldi sandı. Ben de yaşadıklarımı anlattım. Sağ olsun bana çok moral verdi. Çok güzel telkin etti.
Birde şöyle bir durum var. Ben hala adet olmadım. Ve 2 gündür midem bulanmaya başladı.
Tedaviye başlamam için adet olmam lazım. En kötü ihtimal söktürücü içeceğim.
Dunde ben aynisi oldum 0.100 cikti seninki kac ciktiİş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
Sonucu almak için hastaneye gittim. Veznedeki çalışan negatif mi olsun istersin pozitif mi dedi. Ben de lütfen pozitif olsun dedim. Sonra kağıdı bana uzattı ama ön kısmı yere bakacak şekilde. Kesin pozitif dedim o zaman.
Kağıdı bir çevirdim "negatif" Dünya başıma yıkıldı. Kendimi hastanenin tuvaletine zor attım. Gözlerimden yaş öyle bir boşalıyordu ki kendime hakim olamıyordum. Normalde çok ağlayan bir insan değilimdir. Çok dolmuşum.
Sonra eşim aradı eve gelip gelmediğimi merak etmiş. Onun sesini duyunca yeniden ağlamaya başladım. Çok korktu.Başıma bir şey geldi sandı. Ben de yaşadıklarımı anlattım. Sağ olsun bana çok moral verdi. Çok güzel telkin etti.
Birde şöyle bir durum var. Ben hala adet olmadım. Ve 2 gündür midem bulanmaya başladı.
Bak bende sana birsey anlatacam benim bi arkadasimin bir hafta gunu geciyor kan testi yaptiriyor koca bir sifir cikiyor bizimkide gebelik cikmayinca spora yaziliyor aradan bir hafta daha geciyor olmayinca diyorki doktora gideyim adet sokturucu alayim doktor ultrasonla bi bakiyor sen hamilesin kiz sokta ustelik adeti sokulsun diye sporda iyice hopluyor zipliyor.simdi kizi 2 yasinda.dunde kanimi ben bu hastanede yaptirdim 0.100 cikti.simdi inanayimmi inanmiyimmi.adet olmadigimiz surece hamile olma ihtimalimiz normaldir adeti bekleyelim bakalimİş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
Sonucu almak için hastaneye gittim. Veznedeki çalışan negatif mi olsun istersin pozitif mi dedi. Ben de lütfen pozitif olsun dedim. Sonra kağıdı bana uzattı bbama ön kısmı yere bakacak şekilde. Kesin pozitif dedim o zaman.
Cooooook sevındım. Bak beyaz akıntı ılla regli habercısı degılmıs. Bayagı surdu dı mı beyaz akıntın canım senın de. Ben de bugum gene var .
ilahiKızlar hep ekim ayı dikim ayı dedik. Ama eyluldeki çalışmalarımızın sonuçlarını birçoğumuz alamadık. Diyorumki slogan ekim ayı dikim ayı ise ekimde atacaz tohumlari. Kims uzmesin kendini. Azimle sican mermeri deler derler. Azimli sperm yumurtayı deler diyelim. :))) kocislere iyi davranıyoz, keyiflerini hoş ediyoz, süslenip puslenip kucaklarina atlıyoz anlaştık mı:))))
Evet evet epey sürdü. Adetim geçince o da azaldı. Galiba tek belirti de oydu :) Çünkü başka hiçbir belirti yaşamamıştım.
SAKIN SÖKTÜRÜCÜ FALAN İÇME COK OKUDUK BURDA KANDA BİLE CIKMAYAN GEC DÖLLENMELERİ ...ADI ÜSTÜNDE GEÇ DÖLLENME...BU ARADA İNSAN ZAMAN ZAMAN DOLUYO BOŞALIYOO BÖLE ÜZÜLME HAYIRLISI DE GEÇÇ EN GÜZEL BU TELKİN EDİO İNSANIİş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
1.20Dunde ben aynisi oldum 0.100 cikti seninki kac cikti
SAKIN SÖKTÜRÜCÜ FALAN İÇME COK OKUDUK BURDA KANDA BİLE CIKMAYAN GEC DÖLLENMELERİ ...ADI ÜSTÜNDE GEÇ DÖLLENME...BU ARADA İNSAN ZAMAN ZAMAN DOLUYO BOŞALIYOO BÖLE ÜZÜLME HAYIRLISI DE GEÇÇ EN GÜZEL BU TELKİN EDİO İNSANI
En azindan sıfır degil fizik tedavi zararli olacaksa gitme
Canım ya bu kadar üzülüp stres yapma. Bu ay yoksa bile diğer ay olur. Mutlaka Allah nasip edecektir. Bu kadar istenen duayı geri çevirmeyecektir. Sabır sadece..Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Gerçekten içimi rahatlattınız. Sabaha kadar kabus gördüm. Sabah kasıklarımda feci bir sancıyla uyandım. Kesin adet oluyorum dedim ama şuan sancım hafifledi. Hala adet olmadım. Adet olana kadar bekleyim ben en iyisi. Ama yarı da bıraktığım fizik tedaviye devam edeyim diyorum. Çünkü ileri derecede bel düzleşmesi var bende. Eğer hamile değilsem bari tedavimden geri kalmayayım.
veznedekinin sorusuda işmi yani şimdi insan pozitifse böyle sorar değilmi.Allah bilir nekadar umutlandınİş çıkışı koşa koşa özel hastaneye gittim. Kan verdim. Sonuç iki buçuk saat sonra çıkacak dediler. Bende beklemeye karar verdim. Eşim iş sebebiyle il dışında. O gelmeden sonucu öğrenmek ve ona sürpriz yapmak istiyordum. Telefonla beni aradığında hastaneye gittiğimi söylemedim. Başka bir şey bahane ettim. Test sonucunu beklerken sokaklarda dolaştım yalnız başıma. Hayal kurdum bol bol.
canım bence sen yarın doktora git evde test yapmabugün 8. günüm hala adet olmadım ama wcde peçeteye kan rengi değil ama koyu renk akıntı geldi şimdi adet oldum gibi bir his var ama 1 haftadır böyle hissediyorum umarım adet olmamışımdır bugünüde atlatırsam yarın sabah bir kez daha test yapacağım inş pozitif çıkar kızlar dua edin nolurrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?