Umudumuz 2014 Ekim =)

Beni de ekler misiniz, bat 15 Ekim ama henüz test yapmadım.

kızlar batı gelenlere de soru işareti koydum ki sonuc alınca yazılsın. listeye eklememi isteyen lütfen TARİH VE KULLANACAĞI İLAÇ KÜR VS. yazsın. daha işe yarar bir listemiz olsun. mucuks
arkadaşım benim bat 13/11/2014 pazartesi doktora gideceğim ilaç bilmiyorum. sen klomen yaz kür de eşime keçiboynuzu pekmezi, kendime osmanlı macunu+ovulasyon testi+incir kürü şimdilik bunlar araştırıyorum.önerilere açığım.

Günaydın kızlar ben bu sabah dayanamadım laboquick in erken gebelik testinden yaptım bat a 7 gün var negatif çıktı niye yaptım ki ya moralim bozuldu bütün testleri toplayıp atıcam grip oluyorum sanırım boğaz ağrısıyla uyandım bu ay ümitlerim boşa çıkacak sanırım huysuzummm

MAALESEF MÜJDELİ HABERİ VEREMİCEM CANIM ÇÜNKÜ AKŞAM ACİLE GİTTİM İLAÇLARIM DEĞİŞTİĞİ İÇİN MECBUREN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIK AMA BİRŞ EY ÇIKMADI SABAHDA ZATEN KIRMIZILAR GELDİ DÜNKÜ NEDEN ÖYLE OLDU ANLAMADIM ASLINDA KÜÇÜCÜK DE OLSA UMUTLANMIŞTIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ ARTIK KASIMDA MÜJDELİ HABERLERİ KONUŞURUZ İNŞALLAH

kızlar batı gelenlere de soru işareti koydum ki sonuc alınca yazılsın. listeye eklememi isteyen lütfen TARİH VE KULLANACAĞI İLAÇ KÜR VS. yazsın. daha işe yarar bir listemiz olsun. mucuks
persa33 canım beni de kasım listesine yazabilirsin sabah günün ilk ışıklarıyla kırmızılar geldi kısmet artık kasımda inşallah yüzümüz güler. bu arada ben henüz çocuk için doktora gitmedim yani bir tedavi sürecim yok henüz bir kürde kullanmadım işte burdantakip ediyorum önerileri değerlendiricem kullanmaya başlayınca onu da yazarım canım. bat 17 kasım

canım günaydın benim bat 19 ekim ama dün kan verdim sonuç negatif klomen tedavisi görüyorum. kırmızılaran gelişine göre yeni batım belli olacak tedavi planımda doktor kontrolüne göre rol alacak

Canım ya üzülme demek ki hayırlısı böyleymiş...
İnsan birazda olsun ümitleniyor pozitif görünce gecmiş olsun inşallah önümüzdeki ay bebişin gelir !!!
Belkide kimyasal gebelikti ...

Bende gecen yıl aynı şeyi yaşadım.
Biz termalere gitmiştik sıcak su felan işte.akşam üzeri gece boyunca Cok kötü olmuştum ölecem sanmıştım sonra doktora gittik durumu anlattık ama gebelik hiç aklımda yoktu zaten.
oda bana kalçadan bir iğne vurdu ayağa kalkmamla yere düşüp bayılmam bir oldu.doktorda Cok korkmuş nabzım felan durmuş o an.
herneyse aradan bir kaç gün geçince mide bulantilarim vardı sonra birden şüphe ettim reglimda geçmişti.hemen test alıp yapmıştım pozitifti tekrarlamıştım ayrı markalardan onlarda pozitifti bir iki gün sonra doktora gitcektim kanamam geldi iki gün sürdü ama icinden parçalar vardı ve çoktu.
Artık geç kalmıştım doktorda kimyasal veya düşük olmuştur dedi.

Ahhh ben bilseydim gebelik var termale mı giderdim Yada kalçadan iğne vuruldum hiç iğneyi vurulurmuydum.
Hatta korunuyorduk o sıra herseyde bir hayır var işte...

canım bana soru işareti koymuşsun ama ben 3 ekimde adet olmuştum kasıma transfer oldum :)

canım bana soru işareti koymuşsun ama ben 3 ekimde adet olmuştum kasıma transfer oldum :)
defalardır yazıyorum canım ama hep aynı sorular herkesten...
batı yazmasan ben ne yazabilrim listeye? adet tarihinizi ben bilememki

merhaba.ben ilk kez giriyorum boyle sitelere yardimci olurmusunuz benim adet gūnūm 18nde yani yarin normalde hic bi belirtisi olmaz sade o gun hafif karin ağrim olurdu ama 10gundur belirtiler var kac gundurde goģūslerim cok sisti agiriyo hamilelik bi hafta once ede test yaptim negatif cikti dunde kanda bakildi 2.69 cikti sinirdasin dedi 2gun sonra gel dedi yaapalim yarin adet gunum yarin bugunde evde test yaptim sabah negatif cikti hamilemiyim sizce arkadaslar bana yardimci olurmusunuz?

cnm geç döllenme olmuş olabilir 1 hafta kadar bekle bence sonra kan testi yaptır inşallh hamilsindir :)

canım değerlerin çok düşük. Benim 248 çıktığı halde evet gebesin ama değerin çok az dediler. En az 10 olması lazım diye biliyorum

sağol canım bende zaten salı gününden beri iğne vuruluyorum ve ila kullanıyorum o yüzden bu ay için ümidim salı günü bitmişti ama yinede bir umut diye dün tekrar denemiştim ama denemek yetmedi akşamında kesin sonucu aldım.artık bu ay için yapacak birşey yok önümüzdeki ay inşallah rabbim tüm isteyenlere o duyguyu nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…