Umudumuz 2014 Ekim =)

veznedekinin sorusuda işmi yani şimdi insan pozitifse böyle sorar değilmi.Allah bilir nekadar umutlandın
Bence de salagin tekiymis oyle soru mu olur canim uzme kendini ins en kisa zamanda olur hepimizin ins bu arda bende hala adet olmadim 9 gun gecti 2 gundur kahverengi akintim var dr gidicem artik hic adetim bu kadar gecikmezdi bende umutlaniyorun ama bosa cikicam die heveslenemiyorumm

Slm kizlar gebelik testim neg. ama adet olmadim iki gun gecti. Pzt ye kadar olmassa kana baktircam

Insallah gelmez canim temennimiz bu yonde beklemedeyiz bizde.. 13 gun var daha benim bata ruyamda hep bebekler goruyorum kafayi yicem yakinda
ben de oyleyım kız habıre ruyamda bebek gorup duruyordum gecen ay hemde ıkız:))
herkes dedı heralde hamıle kalacan genelde oyle oluyormus ama benım bılıncaltı demek:))

test yapmadın mı

Arkadaslar sızlete en buyuk tavsıyem bolur kendınızı strese sokupta erkenden gebelık testı yapmayın.oyle bı durumda hem moralınız bozuluyo hem umudunuz kırılıo hemde stres oluyosunuz bu daha cok engel gebelıge.ben adetımden ıkı gun sonra yaptıgım testte bıle negatıf gordum ucuncu gun sılik cızgı cıktı.hepımınıze bebek bekleyen arzulayan herkese Rabbım saglklı bebişler nasıp etsın

ben de oyleyım kız habıre ruyamda bebek gorup duruyordum gecen ay hemde ıkız:))
herkes dedı heralde hamıle kalacan genelde oyle oluyormus ama benım bılıncaltı demek:))

Aynen bende ikiz gordum biri kiz biri erkek sonra bebek emzirdim
Esime uyandigimda ruya gordum diyorum bebek mi gordun diyo adam anliyo artik halimi
Bende senin gibi duydum boyle ruyalar gorupte arkasinda hamile kaliniyormus arkadasimda aynisi oldu simdi hamile insallah en kisa zamanda ruyalarimiz gercek olur

Bende olmadım daha bakalım dün test yaptım negatifti insan umutlanıyor bu durumda hiç gecikmemişti bugün bakalım olmadı yarın bir test yaptırırım inşallah hepimiz güzel haberler alırız =)

kızlar batı gelenlere de soru işareti koydum ki sonuc alınca yazılsın. listeye eklememi isteyen lütfen TARİH VE KULLANACAĞI İLAÇ KÜR VS. yazsın. daha işe yarar bir listemiz olsun. mucuks
Canim bat 11 Kasım bu ay aşılama yapacağız. Soğan kuru kullanacağım

Günaydın anne adayları,
ben de geçen ay çok görmüştüm kız bebeği rüyamda, emziriyordum hatta sütüm taşıyordu, allahım rüyada bile ne kadar muhteşem bir duyguydu. Rüyayı gördüğüm gün yüzümde şapşal bir gülümsemeyle dolaşmıştım. Bat'a son 6 gün. Psikolojik belirtileri dinlememeye çalışıyorum. Allah bu ay bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla.

Benim bir arkadaşım tam bir yıl denedi, çatlatma iğnesi aşılama ne zaman aman olursa olsun dedi o zaman hamile kalmış. Bir diğer arkadaşım evlendiği ay kaldı hem de ikiz bebeğe. Nasıl ama olursa olsun denir bilmem ki, bat yaklaştıkça umutlanmamak elde değil. :) Hadş bebişler gelin artık annelerinizin göbişlerine :)

arkadaşlar sizinle bazı uygulamalar buldum onları paylaşmak istiyorum. inşallah isteyenlere rabbim şifa ve vesile eder.

Eklentiler

• 2014-08-28 16.25.28.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 2014-08-28 16.10.00.webp
    34 KB · Görüntüleme: 54
  • 2014-08-28 16.10.29.webp
    34 KB · Görüntüleme: 67
  • 2014-08-28 16.11.02.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 2014-08-28 16.11.36.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 2014-08-28 16.11.54.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 2014-08-28 16.12.11.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 2014-08-28 16.12.29.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 2014-08-28 16.12.49.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 2014-08-28 16.13.01.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
son sayfa da burda

Eklentiler

• 2014-08-28 16.25.15.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın kızlar. Daha önce ovulasyon testi kullanmış olanlar cevap yazarsa çok sevinirim. Bugün adetimin 11. günü.
Dün başladım ovulasyon testine..
Dün baya silikti, bugün tekrar yaptım düne göre biraz koyulaşmıştı ama yine de baya silik.
Tam tuvaletten kalktım yumurta akı kıvamında sünen akıntı deriz ya o aktı. Şaşkınım.
Şimdi o akıntı yumurtlama akıntısı ise test neden silik?
Teste göre daha ovulasyona varsa o akıntı neyin nesi?
Ayrıca eşim yarın akşam geliyor Eğer yumurtlamışsam 24 saati geçmiş olacak

gamzelim34Yeni ÜyeÜye

merhaba arkadaslar bugunde benim adet gūnūm ama sancilarim var ayaklarim agiriyo belim agiriyo kasiklar filan iki gun once kan testi yaptirdim sinirdasiniz dedi iki gun sonra yine gel yapalim dedi ama idrar testinde negatif cikti.hamilelik belirtileri var ama bende sizler gibi doyma bilmem cok uyuku halindeyim sabahlari ozellikle icten mide bulanmalari ara ara oluyo goguslerim sisti agiriyo bi an koluma bile vuruyo korkuyorum kalpden mi acaba die ya sizce hamilemiyim arkadaslar sabirsizlikla bugunun bitmesini bekliyom hasta olmadim daha

gamzelim34Yeni ÜyeÜye

merhaba arkadaslar bugunde benim adet gūnūm ama sancilarim var ayaklarim agiriyo belim agiriyo kasiklar filan iki gun once kan testi yaptirdim sinirdasiniz dedi iki gun sonra yine gel yapalim dedi ama idrar testinde negatif cikti.hamilelik belirtileri var ama bende sizler gibi doyma bilmem cok uyuku halindeyim sabahlari ozellikle icten mide bulanmalari ara ara oluyo goguslerim sisti agiriyo bi an koluma bile vuruyo korkuyorum kalpden mi acaba die ya sizce hamilemiyim arkadaslar sabirsizlikla bugunun bitmesini bekliyom hasta olmadim daha

cnm benimde yarın adet günüm dün ve bugün test yptım negatif çıktı ve ümidim kalmadı sadece sol kasığımda batma var adet belirtilerim başlamadı ama eli kulağındadır test yaptırdığında kaç çıktı sınırdasın demiş ya

2.69 dedi sinirdasin 2 gun sonra gel yine yapalim o gunde bugun ama yarin giderim bugun gecsinde bakalim olacakmiyim

canım ultrasonda göründüyse sorun ne anlayamadım ?gözün aydın buarada :)

Persacim bende senin gibi saniyordum. Ama soyleki o akinti su andan itibaren dogurganliginin artmaya basladigi anlamina geliyor. Cift cizgiyi gordugun zaman max seviyede demektir. Yani o akinti spermcikleri yumurtaya tasimak ve orda iki gun yasamalarini saglamak icin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…