hadi hayirlisi insallah umutlarimiz boşa cikmaz :)Kızlar bende yarın regl olmam lazım normalinde regl olmaya yaklaşınca sivilcelerim çıkardı bu sefer hiç çıkmadı bakalım inşallah güzel haberler alırız son 1 =)
üzülme canım herşeyin bi zamanı var elbet.rabbim hayırlısıyla nasip eder inşaallah.MAALESEF MÜJDELİ HABERİ VEREMİCEM CANIM ÇÜNKÜ AKŞAM ACİLE GİTTİM İLAÇLARIM DEĞİŞTİĞİ İÇİN MECBUREN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIK AMA BİRŞ EY ÇIKMADI SABAHDA ZATEN KIRMIZILAR GELDİ DÜNKÜ NEDEN ÖYLE OLDU ANLAMADIM ASLINDA KÜÇÜCÜK DE OLSA UMUTLANMIŞTIM AMA KISMET DEĞİLMİŞ ARTIK KASIMDA MÜJDELİ HABERLERİ KONUŞURUZ İNŞALLAH
inşalalh canım sabretmekten başka yapacak bir şey yok ne yazık kiüzülme canım herşeyin bi zamanı var elbet.rabbim hayırlısıyla nasip eder inşaallah.
senı bılemem de benım hep psikolojık cıktı:))kızlar ya bat a 7 gün var, çok halsizim içim çekiliyo, ara ara baş dönemsi geliyo ve karnım davul gibi şiş.. psikolojikmi dersinizzzz?????
hiç bekleme canım inan çok yıpratıcı bir sürec. ben 1 seneyi bekledim oyle gitmeye başladım ve çok da düşmedim üstüne ama sonuç 2 yıl olacak nerdeyse ortada çocuk yok. ne kadar erken o kadar iyi. madem istiyorsun biran önce harekete geç. sorun varsa erken tespit edilir erken müdahale edilir
aynısı bizde bekliyrz bat 24 ekim gelirse haydee doktora eşimle birlikte tahlilleriiz yapılaçak.inşallah gelmez de bizlerde bu ay bu mutluluğu yaşarız.Esime soyledim gidelim diye gidelim dedi oda sag olsun.. Bu ayi bekliycez kirmizilar gelirse gidicez.. Ama insallah gelmez..
eheheheheehsenı bılemem de benım hep psikolojık cıktı:))
canım umudumuz ekim di ya bende ekimde adet oldum 3 ünde yani hamile değilim oraya ekimde hamile oldunu öğrenenleri yazıyorsun ya ondan dedim.şimdi bat 3 kasım yani :)defalardır yazıyorum canım ama hep aynı sorular herkesten...
batı yazmasan ben ne yazabilrim listeye? adet tarihinizi ben bilememki
aynısı bizde bekliyrz bat 24 ekim gelirse haydee doktora eşimle birlikte tahlilleriiz yapılaçak.inşallah gelmez de bizlerde bu ay bu mutluluğu yaşarız.
Kızlar.. Dün verdiğim kandaki Beta değer 531 çıktı. Kadın doğumcuya gittik. Normal ultrasonda gözüktü 4 haftalıkmış. Ama dış gebelik olup olmadığı gözükmedi. Sonra radyolojiye yönlendirdi orada büyük ultrason mu ne varmış. Neyse birtakım sorunlar yüzünden gidemedim.
Ben de 1 ay kadar hiç gitmiyim dedim. 1 ay sonra iyi bir doktor bulup ona giderim. Dış mı değil mi zaten netleşir. Doğru mu yapıyorum sizce?
oykucu'ye ekler misiniz BAT 29 EKİM....inşallahhhhhh mutlu haberlerimiz olur
Ya çok afedersiniz, hep başka arkadaşın mesajındaki listeye bakıyordum ondan güncellemeyi fark edememişim..ilgilendiğiniz için çok teşekkürler..Canım birkaç keredir yazıyorsun da listeye baksan adının yazıldığını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?