Umudumuz 2014 Ekim =)

günaydın kızlar; benim bat dündü ama daha olmadım.dün belim çok ağrıdı adet olacakmışım gibi bu sabahta belim çekiliyor ama henüz olmadım.ama içimde hiç hamilelik hissi yok.

canım hala beklemedeyim ben, ne gelen var ne çift çizgi

Gunaydin kizlar bugun 27. gunum enson 3 gibi su icip yatmistim sabah 6da gittim tuvalete sonra bidaha su icmedim az once test yaptim yine negatif pozitif test gormek bana ovulasyon testi disinda nasip olmayacak gibi gerci o bile tam pozitif degildi diger cizgi kadar koyu olmdi insan negatif gordukce yuzsuzlesiyor mu ne

@pnr59
....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi .........................hamiş
@pertavli ....................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee ........................................hamiş
@miante ......................................hamiş
@PaytiPo .....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp .......................................hamiş
@Fatma3307 ...............................hamiş
@billythekids ...............................hamiş
@umteka .....................................hamiş
@yesilce .......................................hamiş
@abadiss ......................................hamiş
@kumral55 ..................................hamiş
@meleksin duru ...........................hamiş
@rasiba .........................................hamiş
@abadiss .......................................hamiş
@esmera52 ....................................hamiş
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@denizyildizi2 .......................?
@semus06 ............................?
@bsra2445 .............................?
@oykucu .................................?
@aleysa ....................................?
@berna yilmaz ......................?
@kuskan .................................?
@shimmershe .......................?
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@persa33 ................................4 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
@origamigirl ...........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@tpm .......................................9 Kasım
@amanda29 ...........................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
@cumba ....................................23 Kasım
@Baharrrrr2014 .......................23 Kasım
@cemrecinar ..............................23 Kasım
@azure34 ..................................26 Kasım
@ebrar09 ...................................26 Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım
@Ceycey61 ..................................? Kasım
@Alenay .....................................? Kasım

allh kabul etsin orucunu.inş.tüm dualarımız kabul olur.ben cumartesi filmimi çektirdim.filmin sonucunda myom olduğu çıktı.7x12 mm yazıyor sizce büyük biriyommu cuma günüdokotra gösterceğim.bu miyom gebeliğe engel olmuş olabilir mi?

çok geçmiş olsun.benimde miyomum var 4cm.doktor amiliyat dedi.ama senin mm ise küçüktür.

myomun cok kucuk etkisi olmaz gebelige. capi 1 cm civarinda. sogan suyu ic ibrahim saracoglu myomlarin bu sekilde gittigini soyluyor

günaydın kızlarrr
hamile haberlerine hayırlı olsun diyelim rabbim isteyen herkese versin inşallah tedaviye başlayanlara da tabisii rabbim yanınızda olsun
persa33 canım allah orucunu kabul etsin
@kuskan bence dr ameliyat diyosa geciktirme ben temmuzda olcaktım bilerek gitmedim randevu aldığım halde noldu ekimde oldum gecikmeli yani gebeliğe ulaşmak için ne adım atsak bizim karımıza
B Baharrrrr2014 canım çok sağol geçti çok şükür

Bugun orucluyum. Hepinize dua edicem. Cok beklemeden insallah biran once hepiniz sisip tombul tombul dolasirsiniz ortalarda

Canım acaba diyorum birkaç ay daha deneyip olmadı bizde mi tüp bebek yaptırsak. Çevremde tüp bebek yaptıran herkes hamile kaldı. Çok kararsızım.

kızlar, biz cumartesi günü tüp bebek tedavisine başladık. dualarınızı eksik etmeyin olur mu? benim de dualarım sizinle.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bu gidişle bizimde sonumuz tüp bebek gibi görünüyor. Tecrübelerinle sen de bize yol gösterirsin. Umarım ilk denemede bebeğin sana tutunur.

Canım acaba diyorum birkaç ay daha deneyip olmadı bizde mi tüp bebek yaptırsak. Çevremde tüp bebek yaptıran herkes hamile kaldı. Çok kararsızım.
duaların için teşekkür ederim. inşallah tutar. canım isterseniz bi görüşün tüp bebek merkeziyle, ama bizimki gibi erkekte yada kadında fizyolojik yada hormaonal bi sıkıntı yoksa 1 yıl normal deneme öneriyorlar. istanbuldaysan da memoryal şişli yi öneririm. eşimin abisi orda yaptırdı, tek seferde oldu.

Hayırlı uğurlu olsun canım. Bu gidişle bizimde sonumuz tüp bebek gibi görünüyor. Tecrübelerinle sen de bize yol gösterirsin. Umarım ilk denemede bebeğin sana tutunur.
duaların için teşekkür ederim. inşallah tutar. canım isterseniz bi görüşün tüp bebek merkeziyle, ama bizimki gibi erkekte yada kadında fizyolojik yada hormaonal bi sıkıntı yoksa 1 yıl normal deneme öneriyorlar. istanbuldaysan da memoryal şişli yi öneririm. eşimin abisi orda yaptırdı, tek seferde oldu.

yani maddi anlamda rahat olsam 1-2 aşılama denerdim öncelikle. hepsi yıgınla para.. biz ev aldık evlenmeden önce. 4 yıldır borc ödemektn gına geldi. ev bide üstüne dugun esya borcları derken 2 yıldır zaten zorlanıyoruz. son 2 yıl kaldı:):)

Yeni eviniz hayırlı olsun canım. Biz ev almadık ama ev almak için peşinat biriktiriyoruz. Biriktirdiğimiz peşinatın bir kısmıyla tüp bebek yaptırabiliriz aslında. Ben de bu ay bebek olmazsa. Gidip yaptırsam mı acaba. Çok kararsızım. Arkadaşım yaptırdı 7 milyar verdi. Yada bir kere aşılama deneyip sonra mı yaptırsam.

Canım ben istanbuldayım ama Kadıköydeyim yani karşıda. Acıbademde ki Medical Park iyi diyorlar. Arkadaşım cumartesi günü orada transfer yaptırdı. Onun sonucuna göre karar vericem. Bakalım tutacak mı. Mini tüp bebek diye bir şey çıkmış. Artık onu yapıyorlarmış. Sende ondan yaptır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…