Umudumuz 2014 Ekim =)

aa sorabilirsin canım hiç problem değil :))
4 cm di myom ama ameliyattan 1 hafta önce muayenede gördükki 5 cm olmuş
rahmin dışında üst tarafındaydı benimki kapalı ameliyat oldum laparaskopiyle benimki düşük yaptıracak konumda olduğu için alınması gerekli dediler gebelik öncesinde

ameliyatsız bir yolu yok malesef myom embolizasyonu diye birşey var ameliyatsız oluo ama bunu da gebelik düşünenlere pek tavsiye etmiyorlarmış bende riske atmak istemedim

evet radyomar kızlar siz beni daha çok rahatlattınız.teşekkür ederim tüm desteğiniz için.

peki senin nasıl bir ameliyat oldu biraz anlatırmısın.kaç gün sürdü ağrı falan oldumu,kaç gün hastanede yattın ,dikiş var mı, çok merak ediyorum.

peki senin nasıl bir ameliyat oldu biraz anlatırmısın.kaç gün sürdü ağrı falan oldumu,kaç gün hastanede yattın ,dikiş var mı, çok merak ediyorum.

canım ben ameliyatımı çok hafife alarak gitmiştim hastaneye o yüzden psikolojik olarak zorlandım

8 ekimde oldum ameliyatı 2 buçuk saat kalmışım aşağıda 2 gün hastanede kaldım göbeğimde 4 deliğim var (1 kamera için 1 ışık için 1 göbeği şişirmek için 1 de myomu çıkarmak için)
sanırım toplamda 10 dikiş atılmış. bitek göbek deliğimde dikiş kaldı döküldü hep ağrı tabiki oluyo yatarken kalkarken annem ve kayınvalidem çok destek oldular sağolsunlar

20 gün rapor verdiler bugün işbaşı yaptım ve çok şükür gayet iyiyim

herhangi bir durumda destek olan, yardım eden bir kayınvalide duydugumda imreniyorum ya.. ben burda ölsem beni aramaz:):)

çokk geçmiş olsun canım.çok şükür atlatmışsın.ben nasıl yapıcam bilmiyorum.çok korkuyorum.soğan suyu falan yapsam olmazmı? sen denedinmi başka bişey

herhangi bir durumda destek olan, yardım eden bir kayınvalide duydugumda imreniyorum ya.. ben burda ölsem beni aramaz:):)
oyy kıyamam yavrum deme öyle :)
sağolsun elinden geleni yaptı kişilik meselesi oğullarını paylaşamıyo bazıları ya geline suç buluo sen eşinle mutlumusun ona bak

çokk geçmiş olsun canım.çok şükür atlatmışsın.ben nasıl yapıcam bilmiyorum.çok korkuyorum.soğan suyu falan yapsam olmazmı? sen denedinmi başka bişey
aynen binlerce kez şükür diyorum rabbim herkese sağlık versin öncelikle bunu çok iyi anladım
ben denemiştim kuzum geçmedi malesef ama seninki geçer belki bilemedim
gerçi soğan suyu yumurtalık kistlerinde daha etkili sanırım

gebelik düşünüyorsan da engelleri kaldırmak en iyisi sanırım sonrası rabbime kalmış :)

bebekte istiyorum ama korkuyorum da offf peki senin bebek için kaç ay beklemen gerekmiş.bide normal doğum yapabilirmisin acaba?

bebekte istiyorum ama korkuyorum da offf peki senin bebek için kaç ay beklemen gerekmiş.bide normal doğum yapabilirmisin acaba?
normal doğumu sormayı unuttum en son gittiğimde ama kontrolümde sorucam
kasımdaki adetimle beraber tedaviye başlıcaz ben 29 yaşındayım ve 1,5 senedir korunmadığımız halde gebe kalamadım o yüzden de dr um işi sıkıya almamız gerektiğini söyledi :)

aynı yaştayız canım.inşallah hemen hamile kalırsın.genelde 6 ay hamile kalmayın diyolarmış ya demek sende böyle bişi olmıcak beklemek gibi. çok güzel bu işte

çok geçmiş olsun kendine dikkat et kendine

İlk 4 ay karnin sismez hatta kilo bile almayabilirsin. 5de hafif göbis cikar pantolon dugmeleri acilmaya baslar :) sonrasinda cok kilo almamaya dikkat et. Hamileyim diye salma kendini. Ben hala veremedim fazla kilolarimi. Emzirmek muhtesem bir duygu 22 ay emzirdim. Daha ne diyim en önemlileri bunlsr

şu yazılanları okumak bile müthiş güzel bir şey, kimbilir yaşamak nasıl bir duygudur

Ben bugün olurum diye dusunmustdusunmustum ama gelen yok yalnız iki tarafta da böbrek ağrısı var ve oturgum yerden kalkarken kasiklarda batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…