Haklısın canım. Ne bileyim işte bir yanım umut dolu, bir yanım bunca zaman olmamasını, negatif testleri düşünüp umutlanma diyor. Umarım hamile degilsem adetim gecikmeden gelir.Bilinmez allahın işi ol derse olurmuş
Uzulme canım herşeyde bir hayır vardır. Umarım bu tedavin son olur mis kokulu yavruna kavusursun bu seferkızlar ben malesef adet oldum sabah 30.günümde.pazartesi aşılama için tedavi başlayacak.hakkımızda hayırlısı
inşallah canım Allah razı olsun.hepimiz kavuşuruz inşallah.ilk defa aşılama yaptıraz bakalım inşallah tutar .Uzulme canım herşeyde bir hayır vardır. Umarım bu tedavin son olur mis kokulu yavruna kavusursun bu sefer
Rabbim hepimize tattırsın inşallah. Bu ay benden ümit yok gerçi. Kpss te denk gelmesin diye calusmalara ara verdik.post: 37564273 .!.:şu yazılanları okumak bile müthiş güzel bir şey, kimbilir yaşamak nasıl bir duygudur
Benim 26. günüm. Yarin sabah test yapsam mi diyorum. Gunlerdir karnim ağrıyor, kasiklarim agriyor. Aklimdan biran cikmiyor yahu. Millet nasil kafaya takmiyor anlamiyorumki:))Ben bugün bekLemedeyimpersa33 elimde test de kalmadı ama güzel taraf hiç bir adet belirtim yok şişlik sancı vb. Ama hiç bişey de hissetmiyorum .aslında hissiyatim kuvvetlidir ama içime doğmadı henuz
Valla millette iyi sabır var ben de 26 günde oluyor adetim bugun beklemedeyim az önce prediktor markanın eary olan testini yaptım ama bişey çıkmadıBenim 26. günüm. Yarin sabah test yapsam mi diyorum. Gunlerdir karnim ağrıyor, kasiklarim agriyor. Aklimdan biran cikmiyor yahu. Millet nasil kafaya takmiyor anlamiyorumki:))
Ayyy canım belkide yerleşme kanamasıdır. Hiç belli olmaz.Bu arada kızlar hafif pembemsi bir akıntı adet habercisi dimi?
Ayyy canım belkide yerleşme kanamasıdır. Hiç belli olmaz.Bu arada kızlar hafif pembemsi bir akıntı adet habercisi dimi?
canım ya inşallah 2 kuzucuk birden gelir:):)kızlar, biz cumartesi günü tüp bebek tedavisine başladık. dualarınızı eksik etmeyin olur mu? benim de dualarım sizinle.
şansım yok bacım adet belirtisidir o:))Ayyy canım belkide yerleşme kanamasıdır. Hiç belli olmaz.
şansım yok bacım adet belirtisidir o:))Ayyy canım belkide yerleşme kanamasıdır. Hiç belli olmaz.
gözünaydın canım, hayırla saglıkla dogurmak nasıp olur ınsallah darısı bıze ınsallahSelam kızlar Çok mutluyum çifte mutluluk yaşadım evlilik yıldönümümde çift çizgiyi gördüm
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah hayırlısıcanım ya inşallah 2 kuzucuk birden gelir:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?