Umudumuz 2014 Ekim =)

Bende bu ay olmazsa gelecek ay düşünüyorum. Birbirimizi bilgilendirelim canım. Bu sıvılaşma süresi ne demek? İlk defa duyuyorum.
likefaksiyon süresi diye geçer. sıvılaşma süresi. 20 dk geçmemeli. akan meni sıvılaşmalaki sperm hücrleri hareket edip yüzsün sıvı içinde.

likefaksiyon süresi diye geçer. sıvılaşma süresi. 20 dk geçmemeli. akan meni sıvılaşmalaki sperm hücrleri hareket edip yüzsün sıvı içinde.
evet aynen öyle canım benim.bunu ilk duydudğumda çok üzülmüştüm.ama şimdi iyim.aşılama süreci bakalım nasıl olaçak tutarmı tutmazmı bilemiyorum

evet aynen öyle canım benim.bunu ilk duydudğumda çok üzülmüştüm.ama şimdi iyim.aşılama süreci bakalım nasıl olaçak tutarmı tutmazmı bilemiyorum
içini ferah tut canım dualarımız seninle inşallah tutar. fiyat konusunda bilgin var mı?

Vallahi şaka gibiyim ya. Kendimi neden hamile hissediyorumki ben test negatif ayrıca birsürü negatif geçmişim varken bu his niye giriyor içime yahu
canim bende bekliyorum ya bebek yada kirmizilar ayin 9 na kadar bekliycem her an olabilirim insallah olmamda rabbimiz hayirli kilsin bebisimizi

hadi bakalım inşallah :)

Biz sperm testi yaptırdık. Her şey normal çıktı. Bu sıvılaşma süresine ayrıyetten mi baktırmak gerekiyor yoksa sperm testinin içinde hepsi var mı?

Biz sperm testi yaptırdık. Her şey normal çıktı. Bu sıvılaşma süresine ayrıyetten mi baktırmak gerekiyor yoksa sperm testinin içinde hepsi var mı?
sperm testinin içinde var sıvılaşma süresi diye yazar normal değeri 15 ile 30 dakika olmasıgerek ama bizim 60 dakika

Canım zaten sperm testinin içinde yazıyor ekstra bir test değil. Doktorun normal dediyse sıkıntı yoktur dert etme. Ben hala adet olmadım. 29. günüm bugün. Şaşkınım gecikmezdi benimki, hsgnin etkisi mi bilemiyorum. Dün test yapmıştım negatifti. Yarın sabah birdaha yaparım adet olmazsam. Göğüs ağrılarım da geçti kist mi oluştu acaba

kızlar sanırım bu ay olmadı dün gece sadece peçeteye çok az pembelik geldi ve aşırı regly ağrısı çekiyorum şuan en az 2 gün var regly e ama walla morelim bozuldu

kızlar sanırım bu ay olmadı dün gece sadece peçeteye çok az pembelik geldi ve aşırı regly ağrısı çekiyorum şuan en az 2 gün var regly e ama walla morelim bozuldu
Moral bozmak yok canım birgün herşey çok güzel olacak ve şu zamanlarda yazdığımız, üzüldüğümüz herşey tatlı anılar olarak kalacak, biz de millete bak ben de istiyrdum sabret olacak dicez. O günleri görecez inşallah canım napalım yaradanın takdiri.

inşallah birtanem ya rabbim hepimize nasip etsin artık rüyalarımda doğurmaktan bıktım ben :) walla ne zor muş anne olmak rabbim hepimizin sesini duysun en kısa zamanda nasip etsin inşallah

bende aynı duygulardayım.testleri yaptırdığımdan beri artık adet tarihimi beklemiyorum veya yumurtlama günümü takip etmiyorum.bir tarafım hüzün bir tarafım umut dolu rabbim herkesin yüzünü güldürsün buyolda herkesin yardımcısıolsun

Merhaba persa33 benden de kötü haber var yeni bat 1 aralık haber vereyim dedim değiştirebilir sen şimdiden tskler

Merhaba persa33 benden de kötü haber var yeni bat 1 aralık haber vereyim dedim değiştirebilir sen şimdiden tskler
kötü haber demeyelim canım benim üzülme hepimiz yaşıyoruz aynı duyguları. en kötusu de kımseyle dertleşemıyor olmak. ıyıkı burası var ya hepınızı sevıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…