Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar merhaba; persa33 doğru bir karar vermişsin.burası çok güzel bir platform fakat negatif etkiliyor gibi geliyor.bence biraz uzak kalıp başka şeylerle ilgilenmek en iyisi.herşeyi oluruna bırakıp Allah de ötesini bırak.istediğin yöntemi dene kafam rahat değilse bu iş olmuyor.Allah sağlıklı versin de geç olsun canım benim.gün sayarak ömür geçmez.her şeyden önce sen önemlisin umutma

tamam canım inşallah öyle yapalım. psikolojimiz de bozuk ama rabbim yüzümüzü güldürsün. ev arıyoruz evden çıkmamız lazım psikolojimiz ona bozuk dha çok benim tabi
Semracim nerelerdesin gozlerim seni aradi merak ettim.bizde ev ariyoruz denk gelirse tasinacagiz hamile kalirsam nasil olacak bilmiyorum.gerci Allahin izniyle kalayimda Yüce Rabbim yardim eder

Canım sen bu ay klomen kullanmadın ki kist olsun. Bazılarının ki idrarda hemen çıkmıyor. Ayyyy umarım hamilesindir.

adet oldum canım bu sabah. hayatımda ilk defa sancım ağrıkesici ile durmuyor

Geçmiş olsun canım. Ah ah bilmez miyim ben o sancıları. Geçen adetim de Ayda yılda bir kaynanamın yanına izmire gitmiştim. Sabaha kadar kıvrandım ağladım. Utancımdan sesimi de çıkaramadım. Neler çektim neler.

Bu arada bende ki son durumları anlatayım. Bugün klomen ilaçlarımın sonuncularını içicem ve yarın konrole gidicem. Günde 3 tane klomen kullandım. Umarım bu ay yine kist oluşmaz. Yoksa yandım demektir.
Tüp bebek olayını baya araştırdım. İlk denemede hamile kalamayan çok var. Maliyetini hiç söylemiyorum bile. millet evini arabasını satmış tüp bebek yaptırmak için sonuç hüsran. En iyisi biraz daha beklemek sanırım.

yarın inş. iyi haberlerle gelirsin.hepimizin zamana ihityacı var.

Öf saat 5 e kadar bekledim kan sonucu için doktor 4 te çıkmış sabah ogrenebilcekmisim şimdi bide yarını bekle.eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı yine bir belirsizlik

Buyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldum Rabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah

Geçmiş olsun canim

insallah bi sonrasi yasamazsin boyle bisey rabbim kucagina almayi nasip etsin sakin uzulme olumlu bak ya hic olmasaydi yada sakat olsaydi onun icin hamis oldugunu ogrendigin gun muska yaptir hamali muskasi diyorlar benimde ilk bebegim oyle olmustu ikincide muska yaptirdim saglicakla geldi cok sukur hamis oluyosun :) rabbimize sukurler olsun isteyene de versin

5 gunum kaldı hıc bi nane hıssetmıyorum. Dun gece ruyamda hamıleydım ama tırtıldı :)))) ultrasonda gordum bebek hatta dr dedı kız galıba sonra tırtıla donustu (gulmeyııın) ıcımden kactı sonra esım yerine koymaya calısıyor :))) gülün gülün tamam. Ne manyak ruyaydı valla.

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana, inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.

Ciddi olamazsin canim ya.gecmis olsun.Allahim tekrardan versin insallah

gulmek degilde urperdim ama gulmeyin derken gulmek zorunda kaldim insallah hamissindir canim benim ben ruyamda hic gormedom hamile oldugumu baskasini da gorsem kendime yorumlarim ama yok goremedim

kizlar kim ilgileniyor topikle bati kim yaziyor persa musade istemisti bildigim kadariyla

Hayrolsun insallah.bende adetime 4 gun kaldi bu gece bende ruyamda adet olmusum guya 4-5gun erken olmusum.bakalim ne olacak benim hic umudum yok cunku bir tane belirtm bile yok.bir belirtim olsa en azindan umudum olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…