üzülme sakın canım, çok şükür sağlıklı olduğunun bir göstergesi bu da. bak ben 7. gündeyim gecikmenin hala adet olamıyorum... ve kırmızılar 2 gün gecikme ile gelir
üzülme sakın canım, çok şükür sağlıklı olduğunun bir göstergesi bu da. bak ben 7. gündeyim gecikmenin hala adet olamıyorum... ve kırmızılar 2 gün gecikme ile gelir
Semracim nerelerdesin gozlerim seni aradi merak ettim.bizde ev ariyoruz denk gelirse tasinacagiz hamile kalirsam nasil olacak bilmiyorum.gerci Allahin izniyle kalayimda Yüce Rabbim yardim edertamam canım inşallah öyle yapalım. psikolojimiz de bozuk ama rabbim yüzümüzü güldürsün. ev arıyoruz evden çıkmamız lazım psikolojimiz ona bozukdha çok benim tabi
Canım zaten sperm testinin içinde yazıyor ekstra bir test değil. Doktorun normal dediyse sıkıntı yoktur dert etme. Ben hala adet olmadım. 29. günüm bugün. Şaşkınım gecikmezdi benimki, hsgnin etkisi mi bilemiyorum. Dün test yapmıştım negatifti. Yarın sabah birdaha yaparım adet olmazsam. Göğüs ağrılarım da geçti kist mi oluştu acaba
adet oldum canım bu sabah. hayatımda ilk defa sancım ağrıkesici ile durmuyorCanım sen bu ay klomen kullanmadın ki kist olsun. Bazılarının ki idrarda hemen çıkmıyor. Ayyyy umarım hamilesindir.
of keske hamıle olmayınca adetımız gecıkmese saaatler hatta dakıkalar gecmıyor
adet oldum canım bu sabah. hayatımda ilk defa sancım ağrıkesici ile durmuyor
yarın inş. iyi haberlerle gelirsin.hepimizin zamana ihityacı var.Bu arada bende ki son durumları anlatayım. Bugün klomen ilaçlarımın sonuncularını içicem ve yarın konrole gidicem. Günde 3 tane klomen kullandım. Umarım bu ay yine kist oluşmaz. Yoksa yandım demektir.
Tüp bebek olayını baya araştırdım. İlk denemede hamile kalamayan çok var. Maliyetini hiç söylemiyorum bile. millet evini arabasını satmış tüp bebek yaptırmak için sonuç hüsran. En iyisi biraz daha beklemek sanırım.
Buyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldumRabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah
insallah bi sonrasi yasamazsin boyle bisey rabbim kucagina almayi nasip etsin sakin uzulme olumlu bak ya hic olmasaydi yada sakat olsaydi onun icin hamis oldugunu ogrendigin gun muska yaptir hamali muskasi diyorlar benimde ilk bebegim oyle olmustu ikincide muska yaptirdim saglicakla geldi cok sukur hamis oluyosun :) rabbimize sukurler olsun isteyene de versinBuyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldumRabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana, inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.Buyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldumRabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah
Ciddi olamazsin canim ya.gecmis olsun.Allahim tekrardan versin insallahBuyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldumRabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah
gulmek degilde urperdim ama gulmeyin derken gulmek zorunda kaldim insallah hamissindir canim benim ben ruyamda hic gormedom hamile oldugumu baskasini da gorsem kendime yorumlarim ama yok goremedim5 gunum kaldı hıc bi nane hıssetmıyorum. Dun gece ruyamda hamıleydım ama tırtıldı :)))) ultrasonda gordum bebek hatta dr dedı kız galıba sonra tırtıla donustu (gulmeyııın) ıcımden kactı sonra esım yerine koymaya calısıyor :))) gülün gülün tamam. Ne manyak ruyaydı valla.
Hayrolsun insallah.bende adetime 4 gun kaldi bu gece bende ruyamda adet olmusum guya 4-5gun erken olmusum.bakalim ne olacak benim hic umudum yok cunku bir tane belirtm bile yok.bir belirtim olsa en azindan umudum olurdu5 gunum kaldı hıc bi nane hıssetmıyorum. Dun gece ruyamda hamıleydım ama tırtıldı :)))) ultrasonda gordum bebek hatta dr dedı kız galıba sonra tırtıla donustu (gulmeyııın) ıcımden kactı sonra esım yerine koymaya calısıyor :))) gülün gülün tamam. Ne manyak ruyaydı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?