gözunaydın canımmm saglıkla dogurursun ınsallah. bızlere de dua et:)Merhaba hanimlar.bat 29 ekimdi.kan testi yaptirdim.6452.80 beta hcg sonucum.kese net olarak gorulmedi.Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda nasip etsin
gözunaydın canımmm saglıkla dogurursun ınsallah. bızlere de dua et:)
belirtilerin var mıydı
evde test yaptın mıBugün adet gecikmem in 9.gunu yarın kan tahlili yaptırcam ama negatif çıkacak diye korkuyorum hiç belirtimde yok
5 gün önce yaptım negatifti bide 3 gün önce pembe kan geldi iki damla ama devamı gelmedievde test yaptın mı
of keske hamıle olmayınca adetımız gecıkmese saaatler hatta dakıkalar gecmıyor5 gün önce yaptım negatifti bide 3 gün önce pembe kan geldi iki damla ama devamı gelmedi
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimizeyeni bat belli oldu 6 aralık ! eşimin de doğum günü - eğer bebeğimi de kaybetmiş olmasaydım 3 aralıkta o da doğucaktı Allah'ım sen büyüksün
Evet yaaa beklemek çok zor normalde gecikmezdi tamda korumadigimiz ay geçikiyoof keske hamıle olmayınca adetımız gecıkmese saaatler hatta dakıkalar gecmıyor
canim 4 kasim eklermisin yeni batgözunaydın canımmm saglıkla dogurursun ınsallah. bızlere de dua et:)
belirtilerin var mıydı
bu arada herkese hayirli sabahlarcanim 4 kasim eklermisin yeni bat
gunaydim kizlar. Akşam 8den beri siddetli basagrisi cekiyorum. Ilac almadım ne olur ne olmaz diye. Bugün 30. Gün az once test yaptım negatifi yine. Ağrı kesicimi aldım. Negatife mi yanayım, bunca saat gebelik suphesiyle ilac almayip cektigim ağrıya mi yanayim bilemedim.
bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum.çok kötüyüm sancıdan durulmuyo.üzülme canım benim yolumuz uzun ama sonu güzel olaçak inan buna... ve kırmızılar 2 gün gecikme ile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?