Umudumuz 2014 Ekim =)

canım amin inş en kısa sürede senden de hamileyim haberini alırız.

Coooooookkkk sevındım. Basından berı senın ıcın ıkız gecırıyorum, yoksa dualarım tutacak mı? Hadı ınsallah bıtanem. Devam devam devam. Sen ılıskıye gır bol bol. Catlatmadan once asıdan once.

Kızlar reglime 3 gun. 6 gün oncesınde sıvılcem cıktı derınden. Memelerdr bısey yok. Sanırım olmıcak.

Kuzucum insallah tutar bu ay hepimizin de. Suan iliskiye giremeyiz yarın sabaha birikmesi lazım. Dr hic bişey demedi ne perhiz ne iliski. Biz en son pazar iliskiye girdik. Yarına 5gun olacak. Sperm testi yapınca 3-4-5 gun perhiz diyorlar insallah çok fazla sperm vardır:)) asilamadan sonra ilişki olabilir aksaminda. Asilamadan önce yıkayıp hizli ve hareketliler ayiklanacak. Ben bu spermlere bordo bereliler diyorum:))))
Belirti arama canım bak 3gun kaldi az sabir.

hahah bordo bereli kavramı güzelmiş

Kızlar biz aralık topiğine transfer olduk. bu ay da tutmazsa ocak topiğine geçeriz. Allahım topik topik gezmelerden kurtarsın bizi hayırlısıyla
ekim, kasım,aralık derken ocak topiğine geçiş yapıcaz sanırım. nevrim döndü topic topic gezmekten :) Allahım Ocak topiğine hamilelik takvimiyle girmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Canlarım ben bu aydan cekılıyorum yanı aralık ayından. Dr mantar ıcın fıtıl vr 2 ayrı hap vermıstı regli olursan kullan dıye. Az once gebelik testı yaptım yok bısey 2 gün var reglime. Reglim olunca bu ay ilaçlarla gecer klomen kullanmam. Ocak ayında artık. Yanı ınanın bıktım !!!! Antıbıotık yaparmıs bu enfeksıyonu ben kullandım gecen ay. Bı de bı kez daha demıstım. Cok yıkıyorım orayı dus jellerınle. O da zararlı....

canım bile bile nie yıkıyorsun jelle felan bendede sürekli idrar yolu enfeksiyonu ve mantar oluyor.ben artık hafta bir kere sirkeli su ile yıkıyorum.mantar çok illet bişe.aşılamadan sonra çok korkuyrm her an enfeksiyon ve mantar olurum die.allh yardımcımız olsun.çok öpüyrm seni.

Canım benım Allah razı olsun, hepimize sabır. Korkma canım sterildir malzemeler. Fıstık bu mantar ılletıdir belkı benım hamıle kalmamı zorlastıran. Haftaya gemıye gıdıyorum esımle. Klomenlerimi ilaçlarımı aldım artık. Insallah guzel haberle ınerım gemıden. Yanı drye soramadım mantar fıtılı ve ılacınla klomen kullanabılır mıyım ılıskı serbest mı dıyr. Gectı artık zaten haftaya yurtdısındayım. Su bebek ısını kafama takmazsam olcak galıba.

kızlar bugun asılamam yapıldı. asılamadan sonra karnım belım adet olmusum gıbı agrıdı. eve gelınce hafıf lekelenme seklınde kanama oldu normalmıs. hala kasıklar karnım agrıyor tas gıbı oldu:) dr umıtlı ama ben yıne de kendımı kaptırmak ıstemıyorum.
D DoraNora tatlım kuşunu duş jelıyle nıye yıkıyorsun. genıtal bölge jelleri var onlardan al. ben oyle yapıyorum onu kullanınca hıc mantar olmuyor

Canım umıtlen nıye kı. Bu onceden denemedıgon bısey. Bence bu ısle tamam bu ıs. Ya valla sınırlerım bozuk altı tedavı etmeden bu ay deneyemem. Yanı sevıyorum kokulu seylerı ama tovbe bu sefer. Galıba bu ısten kurtulunca olcak brn de buna ınanıyorum. Inanmamız lazım bence. Yoksa negatıflıkten kalamıcaz hamıle falan. Olumlu dusun. Bı de bebe fıkrınden uzaklasmak mı lazım ne . Onumuzdekı hafta ucuyorum ben. Internetim ne zaman olır bılemıyorum. Insallah gızel haberlerını alırım canımsın.

hadi hayırlı olsun inş.ikimizde güzel haberler alırız.yalnız anlayamadığım bişey var ben aşılamadan sonra sadece kasıklarımda ağrı vardı ve hiç lekelenme olmadı.herkes de farklı oluyr demekki.yinede bolşans ve bebişlerimiz bizimle olmasını diliyrm

insallah canım benım hala belım ve kasıklarım agrıyor. aksam yıne lekelenme oldu ama durdu

Veee kırmızı kartı yedım kızlar. Sasmadı sasmıyor masallah! Neyse bu ay nadas. Enfekte ılaclarımı kullancam regli bitince 9 gun. Umudum ocak 15 ıtıbarıyle kızcelerim. Haber vermeye calısırım durumları. Iyı bakın kendınızeeee. Öprrrim herkesı. Yarın ucus. Ya bı de guzel haberlerınızı yazarken forumda benım ısmımı de etıketleyin. gızel havadıslerin Hıcbırini kacırmak ıstemıyorım :*

kızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyor benim aşılama negatif sizde ne var ne yok

merhba persa'cım. benim bu ay 10 gün günüm geçti fakat gebelik yok. bende 1 2 ay daha gebelik olmazsa aşılama düşünüyorum. benimm ablamın da ilk aşılama tutmamıştı ikinsi tutmuştu. inşallah seninde gelir bebişin

MERHABA BENİM BAT 27 ARALIKTI 2 GÜN GEÇTİ SABAH TEST YAPTIM NEGATİF SANIRIM BU AYDA OLMAZSA TEDAVİYE BAŞLICAM ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VAR MI ?

merhaba canım benimde negatif oldu aşılamam.yarın sulu ultrason ç.ekileçek rahim de polip veya myom varmı die
bakılaçak.doktorum sanki var gibi dedi eğer varsa gebelik olmaz dio.bakalımyarın çekileçeğim umarım çok acıtan birşey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…