Umudumuz 2014 Ekim =)

tek catlak sen degılsın emın ol. aynen ben de bebek odasından yatagından arabasına oyuncagına kadar herseyı ıncelıyorum. belkı bıgun gercek olur hayaller kım bılır

tek catlak sen degılsın emın ol. aynen ben de bebek odasından yatagından arabasına oyuncagına kadar herseyı ıncelıyorum. belkı bıgun gercek olur hayaller kım bılır
aynen ben de öyleyim kızlar.bu arada size danışmak istediğim bir konu var doktor vana bir jel verdi crınone diye onu dün kullanmaya başladım.fakat dün birden bire mantar oldum.mantar için fitil kullanayaımmı.döllenme olduysa sizce zararı varmıdır fitil kullanmanın.yorumlarınızı bekliyorum.

Canımm dualarımız senınle valla persa33 e katılıyorum, hamıle kalabılıyosun. Bana daha nasıp olmadı. Canım benım su sogan kurunu denesene. Rahmı falan temızlıyomus. Valla kuzum bekleme. Ama su sogan kurunu dene belkı. Toparlar rahmın kur sayesınde.

Ohhh ıyı yalnız degılmısım. Gene sen ve ben aynı kafadar :))) olcak bıgun kız ınsallah :)

persa33 kız hatta ben yurtdısına cıkcam ya sımdı, alam gelıım dıyorum araba. Yurtdısında ucuz. Calısıyoken odemıs bıtmıs olurum. Koyarım ardıyeye. Kımse kullandıklarını da bana vermıyo ıkıncıye donuyolar cunku. Modası gectı dıye de bısey yok bu seylerde.

valla ıyı fıkır alabılırsen al pusetı arabası falan. hm orda uygun hem de daha guzel ve farklı modeller oluyor.

kuzum bılemıcem ya ne bılım zararı olsa dr nıye versın

Hayır hayır fitili regliden sonra. Dr bana da verdi fitil. Dedı kı regli ol öle kullan, hamıleysen kullanma dedi.

valla ıyı fıkır alabılırsen al pusetı arabası falan. hm orda uygun hem de daha guzel ve farklı modeller oluyor.
Yook tr de az değil sadece uzerıne fıyat koyuyola, gumruk falan sanırım. Burda da taksıt sansın oluyo orda tek cekım. . Stokke markasını kesıyorum. Yurtdısında gördum gecen sene atıyorum populer olmayan renkler ındırımlı. Denk gelırsem bakıcam. Bı de burdakı ıkıncı eller de guzel, tutumlu anne ve sahıbındene de bak :))) hayal kurmak hosuma gidiyo o sıtelerde.

Hayır hayır fitili regliden sonra. Dr bana da verdi fitil. Dedı kı regli ol öle kullan, hamıleysen kullanma dedi.
canlarım yaa ben onu mantar sandım ama değilmiş doktorun verdiği jeli koyar koymaz ilişkide bulunduk o yüzden topak topak geri geldi jel şimdi bu akşam koyduktan sonra iilişki yapmayacağım bakalım yine aynısı olaçakmı?

Haaaaaaa o geri dönen sperm birlikleridir ya, fazlası falan mı denır. Bana da oluyo. O jelle topak topak gorursun cunku dagıtmadıgından yanı karısmadıgından mı denır.

Cok derin bır sıvılcem cıktı cenemde reglim geliyor olabılır kızlar, uzgunum reglime 4 gun

İyi aksamlar kızlar bugün doktora gittim. 3 tane yumurtan var çok güzel büyümüş dedi. biri 20 mm biri 19.5 mm diğeri 14.5 mm
bu aksam 10da ovitrelle yapacam, cuma sabah hastaneye asılama yaptırmaya.. Rabbim bu son olsun nolur.
doktor dediki 3üz olursa napacaksın gercı 3 tane tutma olasılıgı dusuk, ama ıkız olabılır dedı. ınsallah dedım. zayıfım vucudum tasır mı bılemem dedım tasır neden tasımasınkı dedı:)
kadın docent bide perinatolojı uzmaı aynı zamanda. kızlar ınsallah tuttururuz bu ay ve bu topıgı kapatırız:)

kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.

ayy canım hadi inş. kalbim seninle aşılama işlemi ağrısız hiçkorkma ve hep dua et.sonrasında da kendine dikkat et

daha çok küçk olduğu için öyle demşştir dokotr.şanlsısın rahim filminden sonra çok kişi hamile kalıyor.ben kalamadım aşılama yaptırdım 22 aralıkta herşey belli olaçak.seni şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun darısıinş. benim gibi bekleyenlerin başına olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…