Umudumuz 2014 Ekim =)

Oleyyyyyy bak kendı demıss!!! Tabıı ya, yok sukur problem falan. Askerler yolu mu bulamii belkı tamam persa yırttık sımdı ulasma ma durumu yok ! Hadı kız ınsallah

Oleyyyyyy bak kendı demıss!!! Tabıı ya, yok sukur problem falan. Askerler yolu mu bulamii belkı tamam persa yırttık sımdı ulasma ma durumu yok ! Hadı kız ınsallah

Nasıl sevindiysem konusamamısım ya la :))))

persa33 ya neye göre 3 gun neye göre 5. Gun baslıyoruz klomene ? Sen kacgundebırdın ?
Kuzum benım cok tatlısın..Canım insallah bu ay emeklerımız bosa cıkmaz hıcbırımızın. Dogru dıyosun belkı yavrucuklar yolu bulamıyordu sımdı dıbıne bırakacaklar bır zahmet kavussunlar artık:):) sımdı vuslat zamanı:):) yınede kendımı kaptırmayayım malum ne denesem tutmuyor. Klomene baslama gunu doktordan doktora degısıyor canım. Daha oncekı doktorum 4. gun baslatıyordu. Bu sefer 5. gun baslamıs olacam. Kımın canı nasıl ısterse oyle baslatıyor:)

Tamam olsun da bırlıklere altın tepsıde yımırtayı vermıs olcez. Temam. Icını rahat tut

Kızlar sok sok sok. Drye gittim bugun. Alttan muayene falan. Dedı bu yumurta yasıyo. 16 cı dedım ınanılmaz sancı. Tamam catlamıssın tuksek ihtimal dedı. Sonra alttan baktı. Bu tumurta canlı dedı. Aksam ılıskıye gir !!!! Dedım ne diyosunuz 24/36 aaattı hanı omru ? Bu yumurtanın dollenme sansı yuksel dedı !!! Bebeklerim catlama gununuze 10 gun ılave de benden :))) calısın. Bızım hesaplar yanlısmıs ya yahu!!!! Bak sımdı ben bıraksam bı ayda kesın fos. Ama koca yok bı aksam dedım drye cuma pazar dedi o zaman. Valla anladıysam ne olam

Bu arafa klomen ben de tek yımırta yapıyor !!! Nıye ki 2 yapaydı sansım artaydı
ya bende de sayı pek artmıyor genelde buyuklugune etkı edıyor.
doktorları anlamak guc canım. hepsı aynı egıtımı alıyor her bırı farklı konusuyor

Kızlar noldu sımdı ben hamıle kaldım mı kalmadım mı :))) ? Ay sınırden guluyorum. Ne bekledık be !!! Bi de bısey sorcam sız de bebek urunlerini incelıyo musunuz ? Arabası su olsun busu bu mu olsa dıye yoksa tek ben mıyım o catlak ? Valla hatta nerdeyse alcam yanı fol yok yumurta yokken :))) o derece

Kasım 3 unde rahim filmi çektirdim ve şimdi beş haftalık hamileyim cok kolay bi filim ve bu gun gebelik kesesini gorudum okadar mutluyuz ki eşimle ben bu buyuk mutlulugumuzun sebebide daha once iki tupumdede dis gebelik oldu ama allah verince veriyo allah isteyen herkese versin bebek bu duyguyu yasatsin her kadina cok farkli bi duygu.ben hep internetten umut ariyodum simdide umut arayanlara umut olmak adina yazıyorum bunlari.

Arkadaskar hatrlarsiniz belki ekimi beklenistik beraber ve ben hamile kalmistim ve gecen ay kurtaj olmustum ikinci kez bebegimin kalbi durdu alindi ilk adetimi oldum ve beklemk istemiyorum bu ay bebek dusunuyorum doktoumla da konusgum bi ay daha beklemeni oneriririm ama hamile kalirsan bisey olmaz bismillah der yolumuza baslariz dedi. Benim gibi olan var mi aranizda. Bu arada genetik arastirmalarini yaptrdim kromozom analizi iki ay sonra cikacakmis pihtilasma testi de bi haftaya kadar cikar heralde

ne desemki bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun, yıne de sukret en azından hamıle kalabılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…