Oleyyyyyy bak kendı demıss!!! Tabıı ya, yok sukur problem falan. Askerler yolu mu bulamii belkı tamam persa yırttık sımdı ulasma ma durumu yok ! Hadı kız ınsallahMerhaba kızlar. Bugün gittim tıp fakültesine, dediğim doçente. Bütün testleri inceledi karından ultrasonla baktı. Hiç bir sorun yok fakat aşılama deneyelim dedi. Senin yumurtalıklar klomene çok güzel cevap veriyor o yüzden iğneli tedaviye gerek yok dedi. İğneler hem pahalı hem de yıpratıcı bir sürec dedi. Bu ay klomenle yapalım aşılamayı dedi ben de tamam dedim. Yarın günde 2 kez klomene başlicam. Haftaya çarşamba yumurta ölçümüne çağırdı. Durum böyle işte.
Nasıl sevindiysem konusamamısım ya la :))))Oleyyyyyy bak kendı demıss!!! Tabıı ya, yok sukur problem falan. Askerler yolu mu bulamii belkı tamam persa yırttık sımdı ulasma ma durumu yok ! Hadı kız ınsallah
Oleyyyyyy bak kendı demıss!!! Tabıı ya, yok sukur problem falan. Askerler yolu mu bulamii belkı tamam persa yırttık sımdı ulasma ma durumu yok ! Hadı kız ınsallah
Nasıl sevindiysem konusamamısım ya la :))))
Kuzum benım cok tatlısın..Canım insallah bu ay emeklerımız bosa cıkmaz hıcbırımızın. Dogru dıyosun belkı yavrucuklar yolu bulamıyordu sımdı dıbıne bırakacaklar bır zahmet kavussunlar artık:):) sımdı vuslat zamanı:):) yınede kendımı kaptırmayayım malum ne denesem tutmuyor. Klomene baslama gunu doktordan doktora degısıyor canım. Daha oncekı doktorum 4. gun baslatıyordu. Bu sefer 5. gun baslamıs olacam. Kımın canı nasıl ısterse oyle baslatıyor:)persa33 ya neye göre 3 gun neye göre 5. Gun baslıyoruz klomene ? Sen kacgundebırdın ?
Tamam olsun da bırlıklere altın tepsıde yımırtayı vermıs olcez. Temam. Icını rahat tutKuzum benım cok tatlısın..Canım insallah bu ay emeklerımız bosa cıkmaz hıcbırımızın. Dogru dıyosun belkı yavrucuklar yolu bulamıyordu sımdı dıbıne bırakacaklar bır zahmet kavussunlar artık:):) sımdı vuslat zamanı:):) yınede kendımı kaptırmayayım malum ne denesem tutmuyor. Klomene baslama gunu doktordan doktora degısıyor canım. Daha oncekı doktorum 4. gun baslatıyordu. Bu sefer 5. gun baslamıs olacam. Kımın canı nasıl ısterse oyle baslatıyor:)
ya bende de sayı pek artmıyor genelde buyuklugune etkı edıyor.Bu arafa klomen ben de tek yımırta yapıyor !!! Nıye ki2 yapaydı sansım artaydı
Naptın tatlım durumlar nedir ? Evet ya sayı olarak yanı nıye tekya bende de sayı pek artmıyor genelde buyuklugune etkı edıyor.
doktorları anlamak guc canım. hepsı aynı egıtımı alıyor her bırı farklı konusuyor
Klomene devam editörümüz canim. Son 2gun. Çarşamba kontrole gidecem. Inşallah birkac yumurtam vardır ve en az biri tutar:))Naptın tatlım durumlar nedir ? Evet ya sayı olarak yanı nıye tek
İnsallah ıkı tane olur ıkısı de tutarrrr :) bende acaba sogan kuru mu yapsam klomenli. AmmannnKlomene devam editörümüz canim. Son 2gun. Çarşamba kontrole gidecem. Inşallah birkac yumurtam vardır ve en az biri tutar:))
ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum canım. klomen bıtınce sogana devam et ıstersenİnsallah ıkı tane olur ıkısı de tutarrrr :) bende acaba sogan kuru mu yapsam klomenli. Ammannn
selam kızlar cumartesi günü aşılama oldum.22 aralıkta kan tahlili için gideceğim hepinizin dualarını bekliyorum.ikisi bir arada nasıl olur bilemiyorum canım. klomen bıtınce sogana devam et ıstersen
Ayyy hadı ınsallah yenı yıla karnında bebeyle gır !!! Dualarım senınleselam kızlar cumartesi günü aşılama oldum.22 aralıkta kan tahlili için gideceğim hepinizin dualarını bekliyorum.
insallah tutar canım dualarımız senınleselam kızlar cumartesi günü aşılama oldum.22 aralıkta kan tahlili için gideceğim hepinizin dualarını bekliyorum.
ne desemki bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun, yıne de sukret en azından hamıle kalabılıyorsunArkadaskar hatrlarsiniz belki ekimi beklenistik beraber ve ben hamile kalmistim ve gecen ay kurtaj olmustum ikinci kez bebegimin kalbi durdu alindi ilk adetimi oldum ve beklemk istemiyorum bu ay bebek dusunuyorum doktoumla da konusgum bi ay daha beklemeni oneriririm ama hamile kalirsan bisey olmaz bismillah der yolumuza baslariz dedi. Benim gibi olan var mi aranizda. Bu arada genetik arastirmalarini yaptrdim kromozom analizi iki ay sonra cikacakmis pihtilasma testi de bi haftaya kadar cikar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?