Umudumuz 2014 Ekim =)

klomen pahalı bir ilaç değilki ama
ben ilk korunmayı bıraktığımda dr um bana da vermek istedi yardımcı olması açısından aynı annenler gibi düşünüp hemen ilaç almıyım vücuduma dedim ama 17. ayımızdayız şuan hala gebelik oluşmadı ve ekimde aşılama için ilacın babasını yicem
inşallah faydasını görürsünde strese girmeden hamileliğini yaşarsın

Kızlar doktora gidiyoruz, ilaç içiyoruz, çalışmalar yapıyoruz, ne dense yapıyoruz..
Ben bu ay elimden geleni yaptım ve yapıyorum da..
Fakat şunu da denicem.. Yarın zilhicce ayının 1. günü. Zilhicce ayının ilk 10 günü çok ibadet edip tesbih etmek gerekiyormuş..
Bu 10 günü değerlendirecem ben. Şuan itibari ile 4444 tane salat-ı tefriciye başlıyorum. Bu duayı 4444 kere okuyanın dileği kabul olurmuş.. Ben de anne olmayı diliyorum ve başlıyorum.. Hepimiz birbirimize çokkkk dua edelim. Eminim burdaki herkes çok yürekten istiyor bunu. Allah yardımcımız olsun.

Canım bu sizin kararınız ama şunu da söyleyeyim. Benim ablam ileri derece polikistik over hastasıydı. Adet olmuyordu yumurtaları gelişmiyordu, aşırı kıllanma problemi vardı, erkek tipi kilo alıyordu. Doktor ablama bekarken sen kısırsın dedi ve ablamda enişteme söyledi kısır olduğunu o şekilde evlendiler. 4 tane çocuk doğurdu ve hepsi ilk bir kaç ay içinde oldu ve tedavi görmeden oldu.

Ben de polikistik over hastasıyım ama fazla kilom yok. kıllanma yok. adetlerim de ablama nazaran daha iyi durumda ama malesef çocukta yok. doktora bu konuyu söyledim. Tıp bile bu soruya cevap veremiyor dedi.

valla canım ne kadar kafana takmazsan o kadar iyi. bize doktor 3 ay deneyin olmazsa gelin demişti ve olmadı sonra doktora gittik adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi. bende ne olsa tedavi başlıcak diye hiç hesap felan yapmadım o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelikti. şuan bende klomen kullanıyorum

ILAC İN phaliligndan değilde işte boşuna ilaç içip kendime zarar vercekmsm die kizdilar para tuzagi dediğide sürekli tahliller yapmasi muayne ye cagrması yüzünden yaptrmadigim bi rahim filmi kaldı onuda bu ay hamile kalmazsam yapcakmis :) hayırlısı rabbimden ne diyelim

Ca
Canım aramızda herkezin inancı farklı olabilir birsey diyemem ama benm hayatımda tek bir gerçek var RABBİM ISTERSE HERŞEY OLUR VE ISTEMEZSE HICBIRSEY OLMAZ dua dua dua istedigin tedaviyi git istedigin doktora git bunun ise yaramasinida Rabbim nasip eder hadi hayirli olsun duaların kabul olur inşallah

amin canım hayırlısı
rahim filmi de gerekli bence gerçi 1 sene dolmadan istemiyolar ama demekki gerek görmüş dr un
allah hepimizin yardımcısı olsun

allaaaaaahhhhh listenin basinda kendimi gorunce heycan bastii yaaww

Sabah yaparim canım benim hiç öyle olurmu elhamdulillah müslüman niz değilmi OTE="persa33, post: 37050337, member: 600184"]Ca[/QUOTE]
hadi hakkında hayırlısı olsun.. banyosuz nasıl olcak kıs abdestsız cenabet mi gezeceksiniz:)))))[/QUOTE]
Sab

Arkadaslar adetıme bır hafta var bende asırı halsıZlık mıde bulantısı kasıklarımda batma var bas agrısı var sızce bu belırtıler bu kadar erken bellı olur mu yoksa ben mı kendımı dınlıyorum.

Insalla
ınsallah hamılesındır canım. Cok kafaya takınca da o belırtıler yasanabılıyo.

Kızlar belirtilere kulak asmak yok.. Batı bekliyoruz gelmezse test yapıyoruz. O belirtilerin hepsi bende her ay olur ama ortada bebiş falan olmaz. psikolojik olarak belirti yaşayıp, hüsrana uğruyoruz, yıpratıyoruz kendimizi
Ben de sizler kadar çooookkk istiyorum ama önce kendimiz, sonra bebişler

kizlar ben herhalde yarin regl oluyorum
sag bacagim sag kasigim sag bel tarafim agrimaya basladii agliyasim varr

Kıyamam canım bozma moralini inşallah olmazsın hamissindir OTE="asivemavi1989, post: 37057819, member: 624818"]kizlar ben herhalde yarin regl oluyorum
sag bacagim sag kasigim sag bel tarafim agrimaya basladii agliyasim varr[/QUOTE]
Kiy

oluyo canım bende olmuştu.hele bide sürekli uyku halin varsa hazırlanıyo rahmin.folbiol folik asit kullan sabahları tok karnına hergün rahmi hazırlıyo bebek için

arkadaşlar selam, bir kaç gündür yoğunluktan giremiyorum, bat ı dolanlardan varmı güzel haberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…