aslında tıkanık tüpler içinmiş bu kür ama biz çekinmedik rahim filmi bilmiyoruz bir tıkanıklık var mı ama öyle bir deneme işte inşallah bu vesile olur.sende deneye bilirsin doğru yapıldığında hiçbir zararı yok canım.kızlar maydanoz buharını ne içinyapıyorsunuz.
ahh canım aynı duyguları bende yaşadım.dün regli oldum bütün gece ağladımkizlar ben herhalde yarin regl oluyorum
sag bacagim sag kasigim sag bel tarafim agrimaya basladii agliyasim varr
Senin bat bugündü test yaptın mı?yaa kızlarrr galiba hasta oluyorummm :'( belli belirsiz leke başlamış :'( üstüne görme olabilirmi acabaaaa
off buu umitlenip sonraa husrana ugramak cook kotu ..ahh canım aynı duyguları bende yaşadım.dün regli oldum bütün gece ağladım
seninle aynii gundu bizim bat. hayirlsii olsun canim ins oledir ustune goruyosunduryaa kızlarrr galiba hasta oluyorummm :'( belli belirsiz leke başlamış :'( üstüne görme olabilirmi acabaaaa
hoşgeldin canım.. keşke güzel bir haber alsak da kendimize gelsek.. herkes ümitsiz vaka oldu çıktı vallaselam kızlarrrrvarmı bi gelişme falan ???kaçırdığım bebiş haberi???
test yapmadım aslında geçen ay 27 siydi, bugün 25 i. lekenelenme var, eğer normal başlarsa teste gerek kalmıcakSenin bat bugündü test yaptın mı?
hoşgeldin canım.. keşke güzel bir haber alsak da kendimize gelsek.. herkes ümitsiz vaka oldu çıktı valla
inşallah canım yaaa off ofseninle aynii gundu bizim bat. hayirlsii olsun canim ins oledir ustune goruyosundur
amin canım inş.off buu umitlenip sonraa husrana ugramak cook kotu ..( daha gelen giden yok bende dun agrilar vardo bugun yok ..napalim canim uzulme rabbim kabul etmicegi duayi bizlere ettirmezmis bizlerede nasip etcek insallah bu ay olmadiysa obur ayaa allahtan umit kesilmez dualrinda bizleri unutma
yok dun baya bi kasik agrisi bacak agrisi vardi bugun tik yok....off off gecmuyo gunlerrinşallah canım yaaa off ofsende varmı bi gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?