Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar maydanoz buharını ne içinyapıyorsunuz.
aslında tıkanık tüpler içinmiş bu kür ama biz çekinmedik rahim filmi bilmiyoruz bir tıkanıklık var mı ama öyle bir deneme işte inşallah bu vesile olur.sende deneye bilirsin doğru yapıldığında hiçbir zararı yok canım.

yaa kızlarrr galiba hasta oluyorummm :'( belli belirsiz leke başlamış :'( üstüne görme olabilirmi acabaaaa

ahh canım aynı duyguları bende yaşadım.dün regli oldum bütün gece ağladım
off buu umitlenip sonraa husrana ugramak cook kotu ..( daha gelen giden yok bende dun agrilar vardo bugun yok ..napalim canim uzulme rabbim kabul etmicegi duayi bizlere ettirmezmis bizlerede nasip etcek insallah bu ay olmadiysa obur ayaa allahtan umit kesilmez dualrinda bizleri unutma

pof bu beklemek ne zor işmiş kızlar regl 20sinde bitti o günden beri gün aşırı çalışıyoruz dün kahverengi leke oldu bu kadar erken olması normal mi? yoksa psikolojimi :) bir an önce 12 ekim gelsin eğer her ayki gibi 3ün erken olursam düzensiz cünkü 9 ekimde olucam.
sırayla yazıyorum tam yumurtlama tarihim nedir kızlar ?

25temmuz
22 ağustos
16 eylül

Senin bat bugündü test yaptın mı?
test yapmadım aslında geçen ay 27 siydi, bugün 25 i. lekenelenme var, eğer normal başlarsa teste gerek kalmıcak ama kesilirse yapıcam bi test, allahtan ümit kesilmez ne bileyim belki üstüne görmedir. üstüne görme yaşayan varmı acaba anlatsa bi bilgilendirse bizi

amin canım inş.

Kızlar catlatma iğnesi olduktan sonra geçmeyen kasik ağrım için doktor yarım çağrdı ama malesef ki çalıştım için gidemiyorum aglamak istoyorum offfffff izin alsam cumartesidə kpss sınavi var ona gidemicem nabcan ben yaaa kistim patlamış ta olabilir acaba gece acilden gtseydin devlet hastanesinde bakalrlarmi

Kızlar merhaba
Dilerim İnşallah herkes ekim ayında hamile kalır. Buarada benim BAT 5 Ekim eklerseniz sevinirim.

Benim 10 ekim nedense bugün itibari ile stresteyim bugün yarın calismalar a başlıyoruz Rabbimiz e kaldi yeterki istesinOTE="bsra2445, post: 37065767, member: 409557"]Kızlar merhaba
Dilerim İnşallah herkes ekim ayında hamile kalır. Buarada benim BAT 5 Ekim eklerseniz sevinirim.[/QUOTE]
Ben

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 senelik evliyim ağustos ayında çalışmalara başlamıştık lakin olmadı 23.eylül de regl başlangıcım oldu çok üzüldüm ekime kaldı umutlar. Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler almak dileğiyle . Bana önereceğiniz bir şeyler varsa lütfen yazarmısınız ? Ben ek hiç bisey kullanmıyorum doktorada gitmedim neler önerirsiniz Sevgiyle kalın

kızlar benim batı listeden silebilirsiniz bende myom vardı alınmasına karar verildi
ameliyat olucam yani bana ekim hayal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…