Umudumuz 2014 Ekim =)

2 sabahtır 4-5 damla pembe kahve akıntı oluyordu...
Bakırköy devlet hastanesinin bahçelievler semt polikliniğinde sabah 10.40'ta gebelik için kan verdim;hala sonuç çıkmadı. Ne kadar sürede belli olur bu tahlil?

kızlar benim bat 1 ekim 5 gün kaldı adet olcakmışım gibi ağtılarım başladı fakat kasık batması ve göğüs agrısı 10 gündür var sadece dün hafif kasık ağrılarımda başladı hamile olmak istiyorumm atrıkk sizce hamiş olabilirmiyim 6 gün önce test yaptım dayanamayıp negatif tabi da cok erkendi cıkmaması normal offf ablam 2.ye hamile cokk sevindimm ama bi tarafımda burukk bende istiyorumm artık 7 ay olduu

oluyo canım bende olmuştu.hele bide sürekli uyku halin varsa hazırlanıyo rahmin.folbiol folik asit kullan sabahları tok karnına hergün rahmi hazırlıyo bebek için
Aynen oyle canım ya sureklı yatıyorum ama bugun dayanamadım belkı sılık milik ıkıncı cızgı cıkar dedımm ama malesef.bat 1 ekım bekleyelım gorelım .

Canım ya aynı du

Bence çalışmalara devam etmelisin daha yeni baslsmissin doğurgan gunlerini hesapla ve gun asiri calismalara devam et limonlu soda için esinle kshve ver esine keçiboynuzu yedir bunlarada inşallah gerek kalmaz bide doktora gidince ilac verir yumurtalarini duzenlemek için gebelik daha iyi gelisiyormus bana da verdi denemedeyiz bakalım bu dördüncü deneme inşallah sondur tutar tutarsa yazarim yaptiklarimi stres yapma stresli ortamdan uzak dur esinle mutlu ol bebisinle allah daha çok artirir mutluluğunu
l

KıZlar bı de olay bıttıkten sonra yatmak gereklı mı ? Sırt ustu felan :))) allbaby naber tatlım napıyosun
canım ben ıs bıtınce esımın hemen cekılmesıne ızın vermıyorum bı 5 dk oylece duruyoz:))
sonra belımın altına yastık koyuyorum bı yarım saat bı saatte oyle duruyorum. eger fanfılıfonu gece yapmıssak yastıgı cekıp oyle yatıyorum sabaha kadar..

Aynen oyle canım ya sureklı yatıyorum ama bugun dayanamadım belkı sılık milik ıkıncı cızgı cıkar dedımm ama malesef.bat 1 ekım bekleyelım gorelım .

kesinlikle hayır canım.adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. biz 1 gün arayla denedik.cok sükür oldu.

regl olma gününü 2 gün bile geçip yapsan çok silik çıkıyo canım.ben 3 kere yaptım aşama aşama mrk anne ler biz. :) bide öneri abdest al ve öyle dene.ALLAH yardım edicek inş.

canım öncelikle doktora git. gebelik düşündüğünüzü söyle. büyük ihtimal folikasit verir. bende hamile kalmadan önce sitelerden bakıyodum gebelik öncesi ne yapmak gerekir felan diye folikasit kullanıldığını okudum ama önemsemedim keşke önemseseymişim. o yüzden önce bi doktora görün ve stres yapma(desemde elinde olmuyor insanın ) . stres en büyük engellerden biri.

@halemoon ...................................?
lorin88 .......................................?
backspace55 ...............................?
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55......................1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh.......................2 Ekim
_semka_......................3 Ekim
kyung...........................5 Ekim
bsra2445......................5 Ekim
berna83.......................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
quazza.........................6 Ekim
IPEKGURCAN............6 Ekim
selda metin..................7 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
bayan34........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
010712..........................10 Ekim
tpm...............................10 Ekim
Alenay..........................10 Ekim
persa33.........................11 Ekim
amanda29.....................12 Ekim
dberil34.........................12 Ekim
ssaka..............................14 Ekim
thetis_tuba....................14 Ekim
DoraNora.......................15 Ekim
Lepmature......................15 Ekim
elalmami.........................15 Ekim
kymrym...........................17 Ekim
laz4life.............................17 Ekim
pembeortanca..................18 Ekim
xandecanim.....................19 Ekim
yaren92............................19 Ekim
cimcimesevilay.................19 Ekim
ozlem_2015......................23 Ekim
gulsheen.............................24 Ekim
Baharrrrr2014................................?
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!

Çok komiksin yaaa
Bizde aynı yapiyoz ;-)
kafama birşey takıldı ben ovulasyon uygulaması indirdim bilgileri girince fertile günler (adetin 11-14. Günleri) ovulasyon günü (14.gün) takvimi çıkıyor...o günlerde ilişki olması gerekiyor sanırım (14. Gün yumurtlama ağrım oldu)
ama okuduğum mesajlarda önerilen ovulasyondan sonraki 5-6 gün (adetin 14.-17. Günleri) boyunca ilişki olması gerekiyor gibi algiladim ama
benim takvimde o günler infertile days olarak görünüyor ve ben o gunlere yurt nobeti aldım... Yani ilişki olamadı :-( kafam karıştı ya.. Tevekkül ediyorum tabiki Rabbim ol derse oluverir inşallah
Ama bizım de vesilelere ulaşmamız gerek değil mi?

canım adet bıtımınden baslayarak gun asırı ılıskıye gırınce zaten o gunu kacırma sansın olmuyor. bundan sonra oyle yapıcam ben. bu ay oyle denıyoruz bakalım ne olacak. yumurtlama gunu gectı ara verelım de demıyorum. bırsonrakı adete kadar devam. olursa guzel olur olmasa elımızden geleni yapmıs oluruz gerısı allahın takdırı
bide ovulasyon gununden once ılıskıye gırmıs olmak lazım bence. tuplerde sperm olmalıki yumurta tupe geçince onu karşılayan sperm olsun

KıZlar bı de olay bıttıkten sonra yatmak gereklı mı ? Sırt ustu felan :))) allbaby naber tatlım napıyosun

iyiyim tatlım orta derecede grip geçirmeye çalışıyom ilaçsız atlatırım inşallah
sen görünmüyodun birkaç gündür kocişi kampa mı aldın yoksa
ilişkiden sonra en az 2 saat yat popo altına yastık koy saten gidecek olan sperm 2 dk içinde tüplere ulaşıyo ama sen yinede garantiye al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…