Aynen oyle canım ya sureklı yatıyorum ama bugun dayanamadım belkı sılık milik ıkıncı cızgı cıkar dedımm ama malesef.bat 1 ekım bekleyelım gorelım .oluyo canım bende olmuştu.hele bide sürekli uyku halin varsa hazırlanıyo rahmin.folbiol folik asit kullan sabahları tok karnına hergün rahmi hazırlıyo bebek için
kızlar benim bat 1 ekim 5 gün kaldı adet olcakmışım gibi ağtılarım başladı fakat kasık batması ve göğüs agrısı 10 gündür var sadece dün hafif kasık ağrılarımda başladı hamile olmak istiyorumm atrıkk sizce hamiş olabilirmiyim 6 gün önce test yaptım dayanamayıp negatif tabi da cok erkendi cıkmaması normal offf ablam 2.ye hamile cokk sevindimm ama bi tarafımda burukk bende istiyorumm artık 7 ay olduu[/QUOTE Canım ya aynı duygular aynı gunu beklıyoruz ınsallah gönlümüzdekı gıbı olur hersey
Bebemmm esım geldı ya camasır yemek utu sevısmeden ıbaret son gunlerde hayatım :))) sende durumlar nedır ?ses veriyorum da sen yoksun bu sefer:):)
lMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 senelik evliyim ağustos ayında çalışmalara başlamıştık lakin olmadı 23.eylül de regl başlangıcım oldu çok üzüldüm ekime kaldı umutlar. Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler almak dileğiyle . Bana önereceğiniz bir şeyler varsa lütfen yazarmısınız ? Ben ek hiç bisey kullanmıyorum doktorada gitmedim neler önerirsiniz Sevgiyle kalın
Ayy inşallah bebek haberine cok ihtiyacım varr insallah ikimizde hamile oldugumuzu ögrenirizde cifte bayramm yaparzz bayramda yaklaşiyoyaa ayy düşünmesi bile güzell hep dua ediyorum rabbim hepimize nasip eder insallahh aminnnCanım ya aynı du
aynen ya :))Bebemmm esım geldı ya camasır yemek utu sevısmeden ıbaret son gunlerde hayatım :))) sende durumlar nedır ?
canım ben ıs bıtınce esımın hemen cekılmesıne ızın vermıyorum bı 5 dk oylece duruyoz:))KıZlar bı de olay bıttıkten sonra yatmak gereklı mı ? Sırt ustu felan :)))allbaby naber tatlım napıyosun
Aynen oyle canım ya sureklı yatıyorum ama bugun dayanamadım belkı sılık milik ıkıncı cızgı cıkar dedımm ama malesef.bat 1 ekım bekleyelım gorelım .
Aynen oyle canım ya sureklı yatıyorum ama bugun dayanamadım belkı sılık milik ıkıncı cızgı cıkar dedımm ama malesef.bat 1 ekım bekleyelım gorelım .
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1,5 senelik evliyim ağustos ayında çalışmalara başlamıştık lakin olmadı 23.eylül de regl başlangıcım oldu çok üzüldüm ekime kaldı umutlar. Allah hepimize nasip etsin inşallah güzel haberler almak dileğiyle . Bana önereceğiniz bir şeyler varsa lütfen yazarmısınız ? Ben ek hiç bisey kullanmıyorum doktorada gitmedim neler önerirsiniz Sevgiyle kalın
Çok komiksin yaaacanım ben ıs bıtınce esımın hemen cekılmesıne ızın vermıyorum bı 5 dk oylece duruyoz:))
sonra belımın altına yastık koyuyorum bı yarım saat bı saatte oyle duruyorum. eger fanfılıfonu gece yapmıssak yastıgı cekıp oyle yatıyorum sabaha kadar..
canım adet bıtımınden baslayarak gun asırı ılıskıye gırınce zaten o gunu kacırma sansın olmuyor. bundan sonra oyle yapıcam ben. bu ay oyle denıyoruz bakalım ne olacak. yumurtlama gunu gectı ara verelım de demıyorum. bırsonrakı adete kadar devam. olursa guzel olur olmasa elımızden geleni yapmıs oluruz gerısı allahın takdırıÇok komiksin yaaa
Bizde aynı yapiyoz ;-)
kafama birşey takıldı ben ovulasyon uygulaması indirdim bilgileri girince fertile günler (adetin 11-14. Günleri) ovulasyon günü (14.gün) takvimi çıkıyor...o günlerde ilişki olması gerekiyor sanırım (14. Gün yumurtlama ağrım oldu)
ama okuduğum mesajlarda önerilen ovulasyondan sonraki 5-6 gün (adetin 14.-17. Günleri) boyunca ilişki olması gerekiyor gibi algiladim ama
benim takvimde o günler infertile days olarak görünüyor ve ben o gunlere yurt nobeti aldım... Yani ilişki olamadı :-( kafam karıştı ya.. Tevekkül ediyorum tabiki Rabbim ol derse oluverir inşallah
Ama bizım de vesilelere ulaşmamız gerek değil mi?
KıZlar bı de olay bıttıkten sonra yatmak gereklı mı ? Sırt ustu felan :)))allbaby naber tatlım napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?