- 11 Eylül 2014
- 160
- 73
- 43
- 43
Tatlim doktora gittin mi ? Cok basit bir mudehale ile olur bence. Sakin uzulme. Benim arkadasiminda hep duzensizdi drye gitti ilacla falan simdi cok sukur.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ben şuan çok üzgünüm.Adetlerim çok düzenli olmasına rağmen yaklaşık 1 senedir olmuyor
canım,bir kere gittim normal bir polikliniğe muayeneden sonra herşeyinin temiz olduğunu güzel yumurtalarımın olduğu söyledi.biraz daha bekle dedi.ama yaklaşık 8 aydır beklyrm evliliğim ekim ayında bir yı oluyor.ilk 4-5 ay lanet olası vajinus la uğraştım sonra herşey normale döndü ama hala bebek olmadı benimle birlikte evlenen bütün arkadaşlarım hepsi hamile şuanda gerçekten çok üzülyrmTatlim doktora gittin mi ? Cok basit bir mudehale ile olur bence. Sakin uzulme. Benim arkadasiminda hep duzensizdi drye gitti ilacla falan simdi cok sukur.
canım,bir kere gittim normal bir polikliniğe muayeneden sonra herşeyinin temiz olduğunu güzel yumurtalarımın olduğu söyledi.biraz daha bekle dedi.ama yaklaşık 8 aydır beklyrm evliliğim ekim ayında bir yı oluyor.ilk 4-5 ay lanet olası vajinus la uğraştım sonra herşey normale döndü ama hala bebek olmadı benimle birlikte evlenen bütün arkadaşlarım hepsi hamile şuanda gerçekten çok üzülyrmayrıca 30 eylüle çok iyi bir doktordan randevu aldım bakalım eşimile birlikte gideceğiz.
Ben de su kazara hamile olayini anlamiyorum. Biraz zor bence hamile kalmak. Ama bisey diim mi biz cok takiyoruz. Ve ondan stresten. Sagliklisin zaten 41 kere masallah, gerisi psikolojik. Benimde bi cok arkadasim dogurdu onu birak ikinciye donduler. Ama ben bu surede cok guzel vakit gecirdim esimle, cocuk olsa oyle vakit geciremicektim. 40 kez daha asik olma firsatim oldu. Herseyin hayirlisi diyorum bu sebepten. Sindi daha cok annelige hazirim o da babaliga. Iyi ki onceden olmamis. Madden de zor zamanlarimiz oldu esimin is stresi. O cocuk heder olurdu. Sende saglikli dusununce bak rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini veriyor bize. Elbette bebislerimiz olcak, en hayirli zamanda olsun ki herseyin keyfine tadina varalim.canım,bir kere gittim normal bir polikliniğe muayeneden sonra herşeyinin temiz olduğunu güzel yumurtalarımın olduğu söyledi.biraz daha bekle dedi.ama yaklaşık 8 aydır beklyrm evliliğim ekim ayında bir yı oluyor.ilk 4-5 ay lanet olası vajinus la uğraştım sonra herşey normale döndü ama hala bebek olmadı benimle birlikte evlenen bütün arkadaşlarım hepsi hamile şuanda gerçekten çok üzülyrmayrıca 30 eylüle çok iyi bir doktordan randevu aldım bakalım eşimile birlikte gideceğiz.
öyle tabi her gün allahıma dua edyrm .yaradan sensin sen herşeyin zamanını bilip öyle veririsin ama kalbimin diğer yarısı da olsun artık diyor.Herşey yine sağlıkla hayırlısıyla gelsin istyorum.Ben de su kazara hamile olayini anlamiyorum. Biraz zor bence hamile kalmak. Ama bisey diim mi biz cok takiyoruz. Ve ondan stresten. Sagliklisin zaten 41 kere masallah, gerisi psikolojik. Benimde bi cok arkadasim dogurdu onu birak ikinciye donduler. Ama ben bu surede cok guzel vakit gecirdim esimle, cocuk olsa oyle vakit geciremicektim. 40 kez daha asik olma firsatim oldu. Herseyin hayirlisi diyorum bu sebepten. Sindi daha cok annelige hazirim o da babaliga. Iyi ki onceden olmamis. Madden de zor zamanlarimiz oldu esimin is stresi. O cocuk heder olurdu. Sende saglikli dusununce bak rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini veriyor bize. Elbette bebislerimiz olcak, en hayirli zamanda olsun ki herseyin keyfine tadina varalim.
Ben soyle soliiim kimi duydum ve gorduysem ammann ne zaman olursa olur dediginde kendini ve esini strese sokmadiginda hamile kaldi. Bir arkadas 1 yil boyunca denedi o kdr bunaldi ki tatile cikiyorum ben dedi gezcem kafami dagiticam, hamile kalmis tatilde o kdr atmiski kafasindan ben gecen ay regli oldum mu falan derken cakiyo mevzuyu. Biz oylemiyiz. Regli gunu takvimlerde surekli vucudunu dinleyen tipler. O kizda oyleydi o tatil kafasina girene kadar.öyle tabi her gün allahıma dua edyrm .yaradan sensin sen herşeyin zamanını bilip öyle veririsin ama kalbimin diğer yarısı da olsun artık diyor.Herşey yine sağlıkla hayırlısıyla gelsin istyorum.
sağolun arkadaşlar desteğiniz için.şimdi braz daha iyiyim.Canım kendini bu denli üzmek için çok erken değil mi? Bak daha bir yılı bile tamamlamamışsın hem evlilikte hemde bebek denemelerinde... Bence kendine haksızlık ediyorsun. Sen bir doktora git muayene ol bakalım inşallah sorunsuz dönersin ve en kısa zamanda da yavruna kavuşursun... Ama sen şimdiden karalar bağlarsam bu sadece işleri zorlaştırır... Biraz sakin ollll
aynen takvimleri işaretliyrm.eşimde kızıyor bana bırak şu gün saymaları dieBen soyle soliiim kimi duydum ve gorduysem ammann ne zaman olursa olur dediginde kendini ve esini strese sokmadiginda hamile kaldi. Bir arkadas 1 yil boyunca denedi o kdr bunaldi ki tatile cikiyorum ben dedi gezcem kafami dagiticam, hamile kalmis tatilde o kdr atmiski kafasindan ben gecen ay regli oldum mu falan derken cakiyo mevzuyu. Biz oylemiyiz. Regli gunu takvimlerde surekli vucudunu dinleyen tipler. O kizda oyleydi o tatil kafasina girene kadar.
persa33 kız benim adım silinmiş listeden beni de eklesene listeyeeee,yoksa hamileyim de haberimmi yok ondan mı silindiii
kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine. 2013 yazında 2 ay bebek için ugraştık yumurtlama zamanıymıs falan mıs hepsine uyduk. ama olmadı. daha sonra denemeyı bıraktık. sonra nısan ayında adet bıtımınde hamıle kalmısım. ve ben adet bıtımınde hamile kalıcagımı dusunmedıgım için ertesi gun hapı almamıstım. bebek dusunmuyorduk ılaç kullandıgım için. ama tabi ilaçtan dolayı bebegımın kalbı durdugu için kurtaj olmak zorunda kaldım. sımdı tekrar dusunuyoruz ve bu defa takamadan,ustunde durmadan, cocuk ıstedıgımızı unutarak yasıyoruz herseyı. stres hamileliği gercekten etkiliyor. nedendır bılemiyorum ama bende senın dedıgın gıbı cok kişi gördüm takamayı bırakınca hamile kalan. bende bunun örneklerınden bırıyım zatenBen soyle soliiim kimi duydum ve gorduysem ammann ne zaman olursa olur dediginde kendini ve esini strese sokmadiginda hamile kaldi. Bir arkadas 1 yil boyunca denedi o kdr bunaldi ki tatile cikiyorum ben dedi gezcem kafami dagiticam, hamile kalmis tatilde o kdr atmiski kafasindan ben gecen ay regli oldum mu falan derken cakiyo mevzuyu. Biz oylemiyiz. Regli gunu takvimlerde surekli vucudunu dinleyen tipler. O kizda oyleydi o tatil kafasina girene kadar.
benimki de denizci, seyirlerde hakikaten çok zor oluyor ama napalım, denizcinin parası pul karısı dul derlermişKizlar cok sukur kirmizilarim geldi. Aslinda koyu gordum renk olarak. Umarim kotu bisey degildir. Cunku klomen kullandim gerci dr muayenesine gittim ama.
Simdi cok sukur dememi acikliiigim. Ben denizci esiyim hic cocuk icin calismadik. Sigortamin suresinin dolmasini bekledik. Doldu dolacak derken benimki cikti denizlere. Ha geldi ha gelecek derken gecen ay gelmedi. Ben de hizlandirmak amacli klomen kullandim dr kontrolunde. Bir de 3 aydir folikasit kullaniyorum. Esim iki ay karada kalcak gene gemiler.... unifolic diye bisey duymustum gecen ay folic asitte var icinde bu ay yani bugun ona basladim. Reglimin 5. Gununde gene klomen kullanicam. Reglime su sebepten sevindim. Esimle aylardir gorusmuyoruz, gelisi cumaryesi diim siz anlayin
Dedigim gibi unifolic +klomen kullaniyorim. Sanirim alisverise ciktigimda kuru incir de alacagim. Kizlar benim isim hepinizden daha zor sanirim denizci esi olarak.
şimdi kızlar birazda çalışalım diyorum
ilk önce aramızda ovulasyon testi kullanalar varmı???
yada yumurta takibi yaptıran???
klomen kullanan???
çatlama iğnesi yaptırıpta bekleyen???
aşılama deneyen???
yada saldım çayıra mevlam kayıra hesabi bıraktım ucunu kısmetimi bekliyorum diyenler???
ben ovu testi kullanıyorum, geçen ay denedim ilk, ama tutturamadık, bu ay da ovu testi kullandım, 2 gün üstüste pozitif çıktı, bi anlam veremedim, sadece dersimizi çalıştık :) eşim tutturmuş bir sarı yaz hikayesi diyo ekimde olucak hiç kasmahayırlısı artık bakalım rabbim ne yazdıysa.
Ovulasyon testi kullanmiyorum. Reglimden yaklasik 14 gun sonra catliyor sanirim.Drye gittigimde tespit edebildik. Bir de akintimdan da anliyorum. Catlasa da catlamasa da regli bittikten sonra gun asiri iliskide bulunmak lazim sanirim. Arda 48 saat olmasi gerrkmis. .. ozellikle 11. Gunden itibaren hamile kalinan gunlermis.şimdi kızlar birazda çalışalım diyorum
ilk önce aramızda ovulasyon testi kullanalar varmı???
yada yumurta takibi yaptıran???
klomen kullanan???
çatlama iğnesi yaptırıpta bekleyen???
aşılama deneyen???
yada saldım çayıra mevlam kayıra hesabi bıraktım ucunu kısmetimi bekliyorum diyenler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?