İnşallah güzel dikekleriniz beni bulur. Umarım isteyen herkese basip olur sağlıkla bebeğini kucaklamakHayirli olsun arkadasim, cok guzel gunler seninle olsun insallah, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canim rabbim kucagina almayi nasipetsin hayirli haberler alirsin bebeginden insallah366.600 görünüyor sonuçta yani yaklaşık 4 haftalık dedi aile hekimi
İnşallah güzel dikekleriniz beni bulur. Umarım isteyen herkese basip olur sağlıkla bebeğini kucaklamak
İnşallah ne güzel dualar bunlar allahım inşallah hepimize nasip etsincanim rabbim kucagina almayi nasipetsin hayirli haberler alirsin bebeginden insallah
Evet 1 saat önce öğrendim hamileymişim tabi sadece hcg değerimden biliyorum doktora pztsi gideceğim inşallahhamilemisin tatlım? ben 2 topik bi arada takip edince kaçırdım galiba
Evet 1 saat önce öğrendim hamileymişim tabi sadece hcg değerimden biliyorum doktora pztsi gideceğim inşallah
yani belirti olmayabiliyor mu benim bat 17 ekim ve hiçbir belirti yok o yüzden umudumu yitirmiştim olmayacak gibi geliyordu ama biraz daha mı sabretmeliyim hala ümit var mı kibu arada ağrısı falan olmayan arkadaşlara söylüyorum hiç ağrım yada batmam olmadı sadece son 2 gün adet sancısı gibi sancılarım oldu bide göğüs yanlarımda sün akşam başlayan bir ağrım vardı onun dışında adet gecikmem dışunda hiç bir belirtim yoktu
ayyy hayırlısı tatlım inşallahhemen listemizde bi hamile var diyelim
Teşekkürederim inşallah hayırlısı olurcanim rabbim kucagina almayi nasipetsin hayirli haberler alirsin bebeginden insallah
yani belirti olmayabiliyor mu benim bat 17 ekim ve hiçbir belirti yok o yüzden umudumu yitirmiştim olmayacak gibi geliyordu ama biraz daha mı sabretmeliyim hala ümit var mı ki
HAYIORLI OLSUN CANIMMM COK SEVİNİYORUM YENİ Bİ HAMİLE HABERİ ALINCA KAÇ YASINDASIN ÖZEL BİSEY YAPTINMI NEZAMANDAN BERİ İSTİOSUN PAYLASIRMISIN BİZLEArkadaşlar güzel haberi aldım allahım inşallah kesesini görmeyi nasip eder ve inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. Beta değerim 366.600. Bu gün gecikmemin 10. Günü
amin canım hepimiz hayırlısıyla o mutlu haberi alırız. umarım sende sıkıntısız bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın darısı bizlere.Dedigim gibi bende hic belirti yoktu hatta gecikmesine ragmen beklentim yoktu sadece gecikmedir diye dusundum ama degilmis . Hayirlisi olsun hepimi icin
HAYIORLI OLSUN CANIMMM COK SEVİNİYORUM YENİ Bİ HAMİLE HABERİ ALINCA KAÇ YASINDASIN ÖZEL BİSEY YAPTINMI NEZAMANDAN BERİ İSTİOSUN PAYLASIRMISIN BİZLE
senin yazdıklarını okuyunca umutlarım artıyor hemen hemen benzer durumdayım tek fark ben 1,5 yıllık evliyim hapı bırakalı aynı şekilde dört ay olacak senin yazdıklarını okudukça umutlarım artıyor.Tabiki paylasirim birilerine faydam olursa be mutlu bende burada hamile haberlerini mutlulukla izledim allahim herkese hayirlisiyla evlatlarini kucaklamayi basip etsin.
29 yasindayim 3,5 yillik evliyim hapla korundum 4 ay once nisan ayinda hapi biraktim ancak bu aya kadar sadece ayda 1 yada 2 kere iliskiye girdik oda yumurtlama zamani disinda. Bu ay reglimin 10. Gununden itibaren yaklasik 5 kez gun asiri birlikte olduk . Hapi birakinca reglim duzensizlestl 1 ay hic regl olmadim o yuzden hem reglimin 14. Gununu hesaba katarak hemde beklenen tarihimden 14 gun oncesini dusunerek o aralikta siklikla iliskiye girmeye calistik . Bende esimde aigara ve alkol kullanmiyoruz venim 6 cm boyutunda bir miyomum var rahim arkasinda kisacasi boyle ben ilk ay tugmaz diye susundum hep ama allahim isterse hersey olur elbet . Hayirlisini nasip eder insallah rabbim hakkimizda.
Canm cok sevındım hayırlı olsun :)Arkadaşlar güzel haberi aldım allahım inşallah kesesini görmeyi nasip eder ve inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip eder. Beta değerim 366.600. Bu gün gecikmemin 10. Günü
Goguslerinde sisme yada agri ne zaman olduDedigim gibi bende hic belirti yoktu hatta gecikmesine ragmen beklentim yoktu sadece gecikmedir diye dusundum ama degilmis . Hayirlisi olsun hepimi icin
Olsun kasıma umutlarımız. Kafaya takmamamız lazım belırtılerı bız mı yapıyoruz ne2 gün geciktim ama testler negatif hayirlisi artikbazen stressten gecikme oluyordu belkide cok stress yaptim ondan geciktim ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?