rabbim buyuk insallah bidahaki aya guzel haber alirizKızlar testi yaptım ıdrara batırmamla tek cızgı belırdı ve belırız o belırıs koskoca negatif :) rahatladım gelsın kırmızılarrr
Canım fortest test markası yanı uzerınde yazan sey. Cınsel ılıskıden 7 gun sonra falan dıyor onu pek kafam almadı da. Belkı 5 gun kala netıce verır. Bu arada devam mı beyaz akıntın ? Bu ne sımdı benım daha arttı sınır ettı benı cok
İNŞALLAH BUNDA İSTEDİĞİN HABERİ ALIRSIN.Bu 3. Ay olacak
Bu 3.ay olacak doktora gitmedim ..
Her defasinda gecikti 5 gun 8 gun bunda ne olcak bakalim
Insallah canmİNŞALLAH BUNDA İSTEDİĞİN HABERİ ALIRSIN.
Kızlar testi yaptım ıdrara batırmamla tek cızgı belırdı ve belırız o belırıs koskoca negatif :) rahatladım gelsın kırmızılarrr
canım çok erken yapmısın cıkmaz. umudunu kaybetme o yuzden.Kızlar testi yaptım ıdrara batırmamla tek cızgı belırdı ve belırız o belırıs koskoca negatif :) rahatladım gelsın kırmızılarrr
canım naptın varmı bı degişiklik. benim hala aynı.Kizlar bugun bnm adet gunum zaten on gundur kasiklarim da agri batma vardi simdide yarim saate bi tuvalete kosuyorum simdi oldu diye bi gidiyorum su yumurtlama donemindeki gibi seffaf akinti dun de aksam esimle carsida geziyoruz aha dedim kesin adet oldum diyorum esime kos kos eve gidelim rezil olcaz hasta oldum ama cok islaklik hissettim eve bi gittim bisey yok simdi dalga geciyo bnmle kos koss pacalarindan akacak diye resmen sizofren oldum olmayan islakligi bile hissediyorum bi an once belli olsada normal hayatima donsem
Ben telefondan düzeltmeye çalistim olmadi bir türlü. Karisti. Allahtan siz düzenliyorsunuz sorun kalmiyor :) telefondan yazarken birden başka bur yere geçiyor mesajlar karisiyor
bende de bi değişiklik yok aynı kasık batması falan devam da yarın reglimin 30. günü bugüne kadar hiç 30 gunu gecmedi yarını atlatırsam vardır bişeyler diyecemcanım naptın varmı bı degişiklik. benim hala aynı.
cnm bugun ben bi arkadasla konuştum bebişi var sen nasıl olmustu belirtiler falan dedim o da adet zamanında pembe bi akıntı gelmişti ama az ondan sonra kesilmişti dedi senin de öyle olabilir bence umut verici bişeyKızlar tam kırmızı kartı yedim derken kafam çok karştı kasklarim inanılmaz ağrıdı ama patlıcak sanki tam kostum tuvalete dedim kesin hastalandim bi baktım peçete koymustum pembemsi gibi bı akıntı azcık sonra tekrar afedersiniz idrarimi yaptım gene pembesi bi damla geldi ben hiç bole hastalanmamki benm direk kirmizilar gelir neden olabilir acaba bu durum yaa
cnm bugun ben bi arkadasla konuştum bebişi var sen nasıl olmustu belirtiler falan dedim o da adet zamanında pembe bi akıntı gelmişti ama az ondan sonra kesilmişti dedi senin de öyle olabilir bence umut verici bişey
yarından sonra test yap bakalım canım. bende hıc bu kadar stres olmamıstım ya bekle bekle zaman gecmıyor.bende de bi değişiklik yok aynı kasık batması falan devam da yarın reglimin 30. günü bugüne kadar hiç 30 gunu gecmedi yarını atlatırsam vardır bişeyler diyecem
Haklısın yumurtanın dollenmesınden 12 gun sonra bakılmalı dıyen drlar var. Ama bısey dıcem erken gebelık testlerı ıdrardakı 10 bırım uzerındekı hcg hormonunu buluyo. Hamıle olmayan kadında bu deger 10 altıymıs zaten . 30 unda yumurtlamıs olsam bugun hcgde 10 uzerı olmamıs mıyımdır yanı :) kafamda delı sorular.canım çok erken yapmısın cıkmaz. umudunu kaybetme o yuzden.
5 gun sonra reglim gelsin ben de hemen alıcam. Bu yumurtlama cok muamma gelıyor vana bılmelıyiz. Faydasını gorenler var. Hatta butun ay boyunca bır tek kursunla test sayesınde ısabet ettırenlerde :) denemek lazımarkadaşlar ben folık asıt kullanıyorum demır vitamını kullanıyorum butun degerlerim de normal..gectıgımız ay ovulasyon testı de yaptım cıft cızgı cıkana kadar cıkınca cıktıktan sonrakı gunler de bırlıktelık oldu ama hamıle kalamadımovulasyon testı kullanıp ılk defsında hamıle kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?