Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar ben sizin için listeye bi el attım persa33 gelene kadar
galiba bayadır güncellenmemiş son paylaştığını direk aktardım sizdede değişiklik varda bana yazında güncelleyim

ben de baktım ama gebeliğe işaret değildir, adet öncesi normaldir diyor.. benim de akıntı devam ediyor

Bazen gun degisebiliyor ya canm ondan yapmadımmm birazdaha beklicem bnm adet belirtilerıyle hamilelik belirtileri aynı tek sey akıntım bitmedi bu ay normlde yumurtlamadan sonra biterdi bklım hayrlısı senn test sonucun ney
hamile olabilirsin bence canım. bu arada benim test sonucum negatif. regl olmayı beklıyorum.

galiba bayadır güncellenmemiş son paylaştığını direk aktardım sizdede değişiklik varda bana yazında güncelleyim
umidim ekimde yine 5 gun erken oldum bi sokulemedim bugun pede de geldi cok sukur yarin doktora gideyim kontrole insallah uzucu bisey olmaz iyi haberlerle gelirim yeni bat belirsiz tenizlenene kadar bekliyim ozaman yazardiniz bat

umidim ekimde yine 5 gun erken oldum bi sokulemedim bugun pede de geldi cok sukur yarin doktora gideyim kontrole insallah uzucu bisey olmaz iyi haberlerle gelirim yeni bat belirsiz tenizlenene kadar bekliyim ozaman yazardiniz bat

peki tatlım sen iyi ol gerisi önemli değil gelince yazarız batıda

canım ben kendiminkini güncellemiştim ama sanırım eski listeden almışsın, yildizdeniz kaldırıp yerine denizyildizi2 ismiyle 26 ekim olarak güncellermisin

Merhaba hanımlar !!!!

Öncelikle herkese merhaba diyerekten bende sizler gibi bu ay bekleyişdeyim :)

5 yıllık evliyim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kalmıştım 2010mayis ayında 11haftalikken.sonrası 3 ay korumadan sonra tekrar korunmayı bırakmıştık ve tekrar hamile kalmıştım ve kızım suanda 3 yaşında Cok şükür....

Ve şimdi tekrardan bebiş istiyoruz kızıma kardeş istiyoruz :)
Bu ay ikinci denememiz 14ekim beklenen Regl günüm....
Ve gün yaklaştıkça heycan yaptım desem yeridir :))

ben de baktım ama gebeliğe işaret değildir, adet öncesi normaldir diyor.. benim de akıntı devam ediyor
Canım kısıden kısıye gore degısır umudunu da yıtırme. Beklıcez gorucez sabır. Erken gebelık testı yapıp ammmann bu ay olmadı demek ıstıyorum bende. Cok gerılıyorum tam bu zamablarda 5 gun 6 gun kala. Poff

Ne bileyim arkadasim gogusleri sismeden hamile kalan varmiki acaba

canım ben ilk gebeliğimde bata 1 hafta varken yatakta dönemiyodum bile göğüslerimin acısına. ikinci gebeliğim de ise tam tersiydi hep bakıyodum adete yakın ne şişme vardı ne acı. ama iki gebeliğimde de olan en net belirti sık idrara çıkmamdı

Birde sunu söylemem gereki ben iki gebeliklerimde hiç belirti yaşamadım Yada ben Cok üstüne düşmediğimden anlamadım ...
Kızıma hamile kalırken adet günü geçince test yapmıştım negatif çıkmıştı.
25-27 Aralık beklenen adet tarihimdi ve ben adetim gelmeyince yılbaşı günü tekradan test yapmıştım evde belki vardır eşimede süpriz olur diye düşünmüştüm ama o gün bile negatif çıkmıştı.
Araya hafta sonu yeni yıl derken 3 Ocak'ta bir test daha yaptım ve sonuc pozitif çıkmıştı hemen kan testi yaptırmıştık o gün ve degerler 200 civarındaydı :))
Allah cocuk sahibi olmak isteyen herkese bu duygu yaşatsın ....

Benim yaşadıklarımla yola çıkarak adet gününüz geçse bile negatif çıkabiliyor ben yaşadım gördüm ümitsizliğe kapılmayın sakın.hatta bu gebeliğime bile doktor boş gebelik demişti ve ertesi günü başka doktora gitmiştik.
Hem keseyi hem bebişi Hemde kalp atışlarını duymuştuk.

Benimde merak ettigim birsey var.
Ben şimdi 16.Eylül'de reglmi gördüm bitti aradan 14.gün geçtikten sonra 30.Eylülde kahve rengi akıntım oldu gün boyunca bu yumurtlama döneminde oldugum icinmi oldu acaba.ilk gebeliğimdede olmuştu böyle?!?!
O dönemden sonra akıntım oldu ve karnımın altında ağrı oluyordu ara ara agri halen oluyor gerçi ama akıntım azaldı bir iki gündür

Merhabalar, benim BAT 6 ekim. iki normal iki erken gebelik testinde negatifi görsem de ikna olmadım. dün gidip yaptırdığım kan tahlili sonucu <1 olarak geldi. 3 bitti 4. günümdeyim, bekliyorum.

Al benden de o kadar. 1 gün kaldı bnm de. Belki çıkar testte ama hiiç cesaretim yok. Adetimin ortalarına gelecek bi tarihte doktordan randevu aldım, yarın da eşim sipermiogram testi yaptıracak.. Bu ay olmazsa üzülmem gibi geliyor. Çünkü bir tedaviye başladım artık diyorum içimden.

2 gün geciktim ama testler negatif hayirlisi artik bazen stressten gecikme oluyordu belkide cok stress yaptim ondan geciktim ne bileyim...

Kızlar bende bugün baş dönmesi var ya hayrdr inşallah ara ara sanki gözlerim karisio kafam dönuo ve ateş basio birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…