Umudumuz 2014 Ekim =)

bilemiyorum ki :/ umarım öyledir. bende öyle hissediyor olabilirim artık kafama cok takıyourm kendimi hamile gibi hissediyor olabilirim... mide bulantısı için cok erken hemde hayırlısı beklicez 7 gün kaldı
Benım de fıkrım hamıle kaldıgımda tek belırtım hıc bır belırtımın olmaması olcak :)) ne zaman aaaa gunum mu gectı bı bakıım takvıme desıgımde hamıle kalcam. Sureklı gozum takvımde sureklı kendımı dınlıyorum, bu yuzden basarısız oluyorum galıba :))

Canım klomen ve incir kürü fazla gelmesin. ikiside yumurta geliştiriyor.
çok çok yumurtası olur incir kürü ile. yumurtalar çatladığında hamiş kalma şansı artar.bu ay sonuç alamazsam bende yapıcam aynısını

Seninle ayni durumdayiz canim bizde de ileri hiz ve morfoloji problemi var. Yaklasik 1.5 aydir ilac kullaniyor esim. Dr 3 ay kullan sonra test yaptir dedi bize. Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz?

kesinlikle katılıyoroum size :) bekleyip görücez sizin gnüüz ne zamandı

Seninle ayni durumdayiz canim bizde de ileri hiz ve morfoloji problemi var. Yaklasik 1.5 aydir ilac kullaniyor esim. Dr 3 ay kullan sonra test yaptir dedi bize. Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz?

Neofortil diye bi ilaç.. aynen bizede 3 ay dedi ama biz dayanamadık yaptırdık sonuc mutlu etti değerler yükselmiş inşallah başarılı oluruz bakalım

Neofortil diye bi ilaç.aynen bizede 3 ay dedi ama biz dayanamadık yaptırdık sonuc mutlu etti değerler yükselmiş inşallah başarılı oluruz bakalım

Tek ilacmi verdi dr? Epey artis oldumu canim degerlerde? Birde hangi dr.a gittiniz acaba? Cok sordum ama kusura bakma ayni durumdayiz malesef :-(

kesinlikle katılıyoroum size :) bekleyip görücez sizin gnüüz ne zamandı
Canım gecen ay benım bı gun attı, sımdı takvımım 14 u yanı yarın dıyor. Su an ne reglimi hissediyorum ne baska bısey. Belkı aksam baslat belırtıler. Regli öncesi duygusallıgım sınırım de yok gercı gecen hafta hırlamaktan tıslamaktan etrafımı heder ettım :) fırtına oncesı sessızlık yasıyorum anlayacagın. Ama gelecek sankı kırmızılar cunku o kdr sanslı gıssetmıyorum kendımı.

hayırlısı olsun bakalım yarın paylaşırsınız bizlerle

çok çok yumurtası olur incir kürü ile. yumurtalar çatladığında hamiş kalma şansı artar.bu ay sonuç alamazsam bende yapıcam aynısını

benim bildiğim yumurtaları geliştiriyolar yani büyütüyolar büyüyen yumurta çatlamazsa fazla büyüdüğünde kist oluyor. ama inşallah senin dediğin gibi sadece çok çok yumurtası olur ve çatlarlar. ki tecrübeyle sabit. ben klomen kullandığım ay saraçoğlu inciri taze tüketsenizde olur demişti bende tazesini yedim yumurtam büyüyüp çatlamadı kist oldu.

Canim 15 i degilmiydi seninde, hos bende kirmizi karti yiycem buyuk ihtimal

onu bende yaptım bu yaz neredeyse 8 kg incir yedim. ama kşist yok çok şükür bende saraçoğlundan duymuştum aynı konuyu.bir bayan telefonl görüşmüştü onunla o zaman vakıf oldum.

onu bende yaptım bu yaz neredeyse 8 kg incir yedim. ama kşist yok çok şükür bende saraçoğlundan duymuştum aynı konuyu.bir bayan telefonl görüşmüştü onunla o zaman vakıf oldum.

bünyeden bünyeye demek ki farklılık gösteriyor. demek ki benim klomen yetiyomuş büyütmeye ama incirde eklenince işin içine fazla büyümüş :) inşallah size faydalı olur

Herkese merhaba bende sizin takip ediyorum uzun zamandır yazmak istedim ben 2010 annesiyim 4 yaşında bir oğlum var 7 ay boyunca hamile kalamamıştım ve 8. Ay preseed kullandım eşime de her akşam havuç suyu içirdim ve hamile kaldım o ay ayrıca digital ovulasyon testi kullanmıştım clearblue en iyi 2 günümü göstermişti o günlerde preseedle çalışmıştık olmuştu tabi bunlar vesile Allah im ol dedi oldu ama Denemekte fayda var ben şimdi 2.ye hamile kalmak istiyorum bu ay 2. Denememiz bakalım neler olacak geçen ay preseed kullandım ama olmadı nasip zamanı var işte bu ay bir kez kullandım preseed yine ama sonucu gorucez

Preseed i ilk ke duydum arastıracagım. Tesekkurler degerlı paylasımın ıcın :)

Merhaba kızlar nasılsınız bakim?
Tatildeydim hiç bakamadım buraya buraya.. Yeni hamişlerin gözüaydın. Benim gibi umudu kasıma kalanlara da geçiş olsun:))) Geçmişe dönük sayfaları okuyup toparlayacam listeyi

Valla canm bende tereddüt ettim de sonra baktım öyle yapan ve hamile kalanlarda olmuş hayrlisi olsun insallah kendime zarar vermem

Valla canm bende tereddüt ettim de sonra baktım öyle yapan ve hamile kalanlarda olmuş hayrlisi olsun insallah kendime zarar vermem

canım kişiden kişiye değişe biliyor ama bana klomen yeterli geldi. yine de sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…