Persa33 tatildeymiş o yüzden giremiyormuş. bana mesaj attı. Adet olmuş bugün 5. günüymüş.ayyy süper sabah sabah pazartesi süprizi cokkkkk sevindimmmmmmm şu listeyi güncelle dicem yine ama persa ortalıklarda yok
Merhaba canim, preseed den bahsedermisin biraz?Herkese merhaba bende sizin takip ediyorum uzun zamandır yazmak istedim ben 2010 annesiyim 4 yaşında bir oğlum var 7 ay boyunca hamile kalamamıştım ve 8. Ay preseed kullandım eşime de her akşam havuç suyu içirdim ve hamile kaldım o ay ayrıca digital ovulasyon testi kullanmıştım clearblue en iyi 2 günümü göstermişti o günlerde preseedle çalışmıştık olmuştu tabi bunlar vesile Allah im ol dedi oldu ama Denemekte fayda var ben şimdi 2.ye hamile kalmak istiyorum bu ay 2. Denememiz bakalım neler olacak geçen ay preseed kullandım ama olmadı nasip zamanı var işte bu ay bir kez kullandım preseed yine ama sonucu gorucez
Persa33 tatildeymiş o yüzden giremiyormuş. bana mesaj attı. Adet olmuş bugün 5. günüymüş.
Canım benı ıkı aydır bı 27 bı 28 de gelıyor 14 u 27. 15 28. Gun. Tam ben de kestıremedım ne zıman :)))
Yok henüz olmadım 3 gün geçti ama hafif hafif kasık ağrım var. Cumartesiye kadar olmazsam kan testi yapıcam.ne kadar erken olmuşdaha iyi kafası rahatlamıştır. Sen adet oldun mu?
3 gün önce yani adet olmam gereken tarihte normal idrar testi yaptım negatif çıktı. ama çok erken zaten çıkması mucize olurdu. Canım benim belim kopmak üzere. Sanki ortadan ikiye ayrılacak. Öyle bir ağrıyor. Birde bende hiç akıntı falan yok kupkuruyum. Sende akıntı var mı?Ben de aynı senin gibiym. 3 gün geçti hafif bel ve karın ağrım var. İdrar testi yaptın mı?
bizde nerelerdesn die meraktaydık birazcık listeyi toparlamaya calıstım ama tabi konu sahibi olarak listeye ciddi el atman lazım:)))Merhaba kızlar nasılsınız bakim?
Tatildeydim hiç bakamadım buraya buraya.. Yeni hamişlerin gözüaydın. Benim gibi umudu kasıma kalanlara da geçiş olsun:))) Geçmişe dönük sayfaları okuyup toparlayacam listeyi
3 gün önce yani adet olmam gereken tarihte normal idrar testi yaptım negatif çıktı. ama çok erken zaten çıkması mucize olurdu. Canım benim belim kopmak üzere. Sanki ortadan ikiye ayrılacak. Öyle bir ağrıyor. Birde bende hiç akıntı falan yok kupkuruyum. Sende akıntı var mı?
Hayırlı olsun. Darısı bizlere inşallahEkim ayı Dikim ayı sloganına katılıyorummmm ve hamileyimmmmmmmmm
tatlım demek istediğim de bu işte. sonuc negatif tamam ama bir sonraki batı ekleyelim mi? o yüzden tarih yazın dıyorum bu şekilde askıda kalıyor. lıste toparlanmıyorBenim sonuç negatifti. Ben 1 hafta önce yazmıştım
tatlım demek istediğim de bu işte. sonuc negatif tamam ama bir sonraki batı ekleyelim mi? o yüzden tarih yazın dıyorum bu şekilde askıda kalıyor. lıste toparlanmıyor
Ben normalde adet bile olmazdım. 2 ayda bir olursam ne ala ama tedaviye başladım başlayalı hiç gecikme olmadı.2 gün öncesine kadar normal renginden daha da beyaz krem gibi akıntım vardı sürekli. Şimdi kesildi hayrolsun bi anlam veremedim. Hiç bu kadar geciktiği olmuş muydu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?