Umudumuz 2014 Ekim =)

Kızlar bu arada esımın gemı seferı bellı oldu kasım ortası aralık bası hazır olun dedıler. Ben de gıdıyorum. Yoksa 3 ay daha atacak bu ıs. Avrupa da kıs seferı olcak. Sallanılmayan bır gun olmayacak sanırım. Lıtfen bana guzel haberlerınızı ben gemıye cıkmadan verır mısınız ? Rıca etsem. Aklım sızde kalacak. Internet olmayacak cunku lımanlara gore belkı baglanabılırım. Bavula bol ovulasyon ve gebelık testi koyacam. Umarım sıkıntı cıkmaz. Ben onceden gemıye cıktım. Kazamız olmustu hic testim yoktu :)

kacıncı ay nedemeniz sizin

benım gögüslerde şişlik var gecen ay adetıme 2 gun kala şişlik inmişti... bu nasıl bır psıkolojı rabbım sen ısteyen herkeze evlat sevgısını yasat... son 2 gun hayırlısı ile inşallah. 2 aydır klomen tedavısı görüyorum ..gecen sene de klomen tedavsı ıle hamıle kalmıştım 14 haftada hamıleleık sonlandı .hayırlısı buymus. şimdi yıne arıyoruz bakalım yasda ılerleyınce ınsan dahada urperıyor.dualarım hepınız için

O zaman 29.agustosu mu baz alsan ondan öncekide 29.muş

Valla üstüne görme dedikleri az kanama Yada leke seklinde oluyormuş ama Cok nadir normal adet görüpte hamile kalan var.

Doktora kontrole gitsen belki başka bir durumun var...
Benim son zamanlarda kasıklarımda ağrı oluyordu hafta sonu doktora gittim kist çıktı mesela. İhmal etme bence !!!

Son düzenleme:
Benim de bat 15 ekim beni de yazin...hafif kasik agrisi bel ağrısı goguste hassasiyet yok...klomen ve catlatma ignesi ilk defa kullandim...hayirlsi artik hepimiz icin

Kızlar Günaydın ikinci deneme çalışmaları bugün itibariyle başladı klomenin 1. Gunu aynı zamanda incr kurune de başladım eşime de keçi boynuzu kuru baslicam bugün yumurtam oluştu catladı esimin sperm sayıları çok iyi çıkmıştı ama olmadı işte hayırlısı boyleymis inşallah önümüzdeki ay Rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayırlı eyler

Tatlım reglin geldı mı, umarım bu ay gelmez de hamıs kalırsın canım.

Gelmedi. Bugün gecikmemim 3.günü. Ama daha önce de böyle bir durum yaşadığım için her an adet olucam diye bekliyorum. Bel ağrısı ve sabahları hafif mide bulantısı yaşıyorum. Bişey yiyince geçiyo o da.

Bısey dıcem ovulasyon testi yapıyor musun ?

kacıncı ay nedemeniz sizin
Bu ay planlanan tamam bu ıse bas koyduk dediğimiz ılk ay :) dogum kontrol hapı hıc kullanmadım, gerı cekılme methoduyla hep korunduk. Aslında cok da dıkkat etmedık ama olmadı. Bı de benım esım kaptan yılın yarısı ayrıyız . Bende kı durum bu :) sızın ?

Hiç yapmadım. Akıntımdan anlamaya çalışıyorum.
Ne aklıma geldı dıyorsun ya 4 gun falan gecıkıyor, yumurtlama tarıhın falan da degısıyor ya. Acaba testle de mi takıp etsen ? Akıntı takıbı de cok guzel bı yontem ıkısını bır gotursen bu ay belkı daha garanti olur.

ya evet çok haklısın :/ Ama hep böyle değil ki genelde adet döngüm 27 gün. İşte böyle çok nadir 30 günü buluyor. Tabi yine de belli olmaz.
Bir de biz ilişkiyi illa yumurtlama günlerine denk getirmeye çalışmıyoruz. Ya gün aşırı ya 3 günde bir oluyor ister istemez.

ben

benim durum: 3 yıllık evliyiz yaklasık 7-8 aydır deniyoruz doktora gittim hersey normal. sonraki ay eşim gitti maalesef ileri hız ve morfoloji sorunu var. bir ay ilaç kullandı test yaptıdık değerlerde artış oldu ikinci kutu ilacına başladı bu ay daha ümitliyiz inşallah rabbim hayırlısı ile verir bu defa 20 ekim adet tarihim umarım olmammmmm :) sizde tez zamanda kavusursunuz bebişe umarım... sol kasığımda feci sancı var ve sanırım artık sıyırdımmmmm cok midem bulanıyor...

Ahh harıka olur, eger onceden hıc bole belırtıler yoksa ıcınıZe dogan dogrudur bence :) ınsallah guzel haberı verırsınız.

Ahh harıka olur, eger onceden hıc bole belırtıler yoksa ıcınıZe dogan dogrudur bence :) ınsallah guzel haberı verırsınız.

bilemiyorum ki :/ umarım öyledir. bende öyle hissediyor olabilirim artık kafama cok takıyourm kendimi hamile gibi hissediyor olabilirim... mide bulantısı için cok erken hemde hayırlısı beklicez 7 gün kaldı

Canım klomen ve incir kürü fazla gelmesin. ikiside yumurta geliştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…