Senin beklenen gün yarın mı ???
Ya ben kesin hastalanırım zaten hafta sonu doktora gitmiştim gebelik olsaydı görürdü diye düşünüyorum!!!
Ama ümit dünyası işte belki geç döllenme felan filan olduysa görememiştir.
İnşallah seninkiler gelmez ve müjdeli haber verirsin :)
Canim ya insallah olmazsin.ben ilk gebeligimde adet olucakmisim gibi agrilar cektim.birebir adet sancilari yani.hemde beklenen adet gunu.insallah sende de oyle olur.Kendimi her an adet olacakmıs gibi hissediyorum.... :'( :'( :'( :'(
Canim ya insallah olmazsin.ben ilk gebeligimde adet olucakmisim gibi agrilar cektim.birebir adet sancilari yani.hemde beklenen adet gunu.insallah sende de oyle olur.
Insallah canim.benimde adetime 5 gun var.insallah hayirli haberler veririz.ayyy canım inşallah öyle olur bi çok kişiden duydum bunu :/ umarım sancılarım öyledir... daha 6 gün var ama bilemiyorum
Kızlar herkese Günaydın bu bilgiyi bi arkadaşımız eylül ayında paylaşmis sizinde işinize yarar belki faydası olur diye sizlerle de paylaşmak istedimHiçbir sorun olmamasına rağmen doktor bana inofolic verdi sabah 2 aksam iki yemeklerden önce içtim. Ve doktora 12. Günde yumurta takibine gittim bana çatlama günlerini söyledi ama bununla yetinmedim ovulasyon testi aldım çift çizgi çıktıktan sonra 6 gün boyunca hergün ilişki oldu ve yattım uyudum yataktan kalkmadım . Dolayısıyla gece yaptık. Sormak istediğiniz başka bişey olursa çekinmeyin. Ama doktor bana inofolicle çok hamile kalan var dedi. Herkesi öptüm
Insallah canim.benimde adetime 5 gun var.insallah hayirli haberler veririz.
İnşallah bebiş vardır !!!Umarım hamılesındır, eger bu ay olmadıysa da bu reglinlr insallah kistin kaybolur canım.
İnşallah gelmez kırmızılar .... Bende dün aksam adet olacakmış gibi oldum hatta gece boyunca karnım gerildi durdu gazım var gibisine beklemedeyim senin gibiKendimi her an adet olacakmıs gibi hissediyorum.... :'( :'( :'( :'(
İnşallah gelmez kırmızılar .... Bende dün aksam adet olacakmış gibi oldum hatta gece boyunca karnım gerildi durdu gazım var gibisine beklemedeyim senin gibi
Yok veremiycem galibaGöğüslerim ağırmaya başladı bugün. Normalde bi hafta önceden ağırırdı. Gecikmemin 4.günü bugün. Geldi gelecek yani hissediyorum. persa33 Şimdiden sen sil beni listeden.
Gunaydin hanimlar..
Son zamanlarda hep ruyalarimda bebekler goruyorum.. Mesela esim kucagima yeni dogmus bebek veriyor ve emziriyorum.. Digerinde ikizlerimiz olacakmis.. Hepside cok guzellerdi.. Bunlar hatirladiklarim insallah olur.. Niye bu kadar bebek goruyorum dersiniz psikolojik mi acaba??
Benimde adetime iki hafta kala akıntılarım vardı ve ara ara kasıklarım ağrıdı durdu hatta 10 gün önce felan hatirlayamiyorum gününü bacaklarımın iç kısmında sızımı desem ağrımı desem vardı.yürürken bile ağrı oluyordu.aynen aynen... gaz sancısı gibi sanki bide kasıklarımdan iç bacak kısmına vuruyor... umarım gelmez kırmızılar... hyecanla bekliyorum..
güzel haberli mutlu sabahlara günaydın olsun inşallah.... rüyalarınız gerçek olsunnnn :)
Insallah canim cok umutluyum bu ay bakalim..
hamilede olabilirsin canm bnmde oyleydi gece uyuyamamistimm ins hamilesindirinşallah daha 6 günü var ama feci sancım var kasıklarımdan bacaklarıma giden bi sancı bi gün geçsin diye gözüne bakarken erken mi gelecek acabaofff
Benimde adetime iki hafta kala akıntılarım vardı ve ara ara kasıklarım ağrıdı durdu hatta 10 gün önce felan hatirlayamiyorum gününü bacaklarımın iç kısmında sızımı desem ağrımı desem vardı.yürürken bile ağrı oluyordu.
Şimdise göğüslerim büyümüş ağrıyorlar belimde ağrı var.ne bileyim akıl karışıklığı işte. Birde kist çıktı bende kafam iyice karıştı.
Bakalım bugün olacakmiyim :) ?!?!?
hamilede olabilirsin canm bnmde oyleydi gece uyuyamamistimm ins hamilesindir
Ben kızıma hamileyken 25.Kasım 2010 adetimin son ilk günüydü adetim gecikince test yapmıştım evde negatif çıkmıştı sonra yılbaşı gecesi tekrar yapmıştım süpriz olur diye yine negatifti.sonra araya hafta sonu girmişti beklemedeydim her zamanki gibi hafif adet sancılarım vardı adet olacakmış gibi ama gelmediler ve 3.Ocak bir test daha yaptım ve pozitif sonuc aldım hemen kan testi yaptırmıştım ve hamileydim !!!uff işte aklımıza cok fazla takıyoruz o yüzden cok dinliyoruz kendimizi sakin ve umursamaz olmatı bir tüelü öğrenemedim. maalesef tek care bekleyeceğiz.. kaç gün kala cıkar acaba testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?