Umudumuz 2014 Ekim =)

Aksama doğru adet sancılarım tuttu adette yakın sancım olmazdı kırmızılar gelecek gibi üfff :/
Acaba kistden dolayımı adet ağrısı yaşıyorum ?!?!?
Yarın beklenen adet tarihim son hesaplarıma göre ...

bnm de karın ağrım başladı hafiften :/ yarın sabah sancılarla uyanmasam iyi... O kadar düşünüyorum ki artık 2 gecedir rüyamda adet oluyorum. Gelecekse gelsinnn!

bnm de karın ağrım başladı hafiften :/ yarın sabah sancılarla uyanmasam iyi... O kadar düşünüyorum ki artık 2 gecedir rüyamda adet oluyorum. Gelecekse gelsinnn!
Senin beklenen gün yarın mı ???

Ya ben kesin hastalanırım zaten hafta sonu doktora gitmiştim gebelik olsaydı görürdü diye düşünüyorum!!!
Ama ümit dünyası işte belki geç döllenme felan filan olduysa görememiştir.
İnşallah seninkiler gelmez ve müjdeli haber verirsin :)

Canim deger belli bir degere gelmeyince ultrasonda kese gözükmüyor o yüzden yine de ümitli ol sen

Canim deger belli bir degere gelmeyince ultrasonda kese gözükmüyor o yüzden yine de ümitli ol sen
Ümit edeyim Dimi olmazsada artık bir dahaki aya olur inşallah :)

Doktora şikayetlerimi anlattım ve ikinci bebek düşünüyoruz da dedim bana adetine kaç gün var dedi bende 3 gün var dedim.
Kistin var dedi ama gebelikle ilgili birşey demedi hiç.zaten kan testide istemedi ne bileyim iste kırmızıları bekliyorum keşke gelmese Yada bekletmeden hemen gelsede önümüze baka bilelim :)

Bir birimize dua edelim.. ben dün akşam gusul abdestimi aldım... başladık çalışmalara.. bütün gece ayaklarımı duvara kaldırarak yattım. inş bir tanesi yumurtalarımla kaynaşıp , hayırlı sağlıklı bebişim olsun.

benimde hafta sonundan beri göğüslerimde acı belimde sancı karnımın içi geriliyor ve aşırı gaz gerçi ilaçlarda etki edebiliyomus bakalım daha 7 gün var

Umarım hamılesındır, eger bu ay olmadıysa da bu reglinlr insallah kistin kaybolur canım.

Persacım kasım ayına listeye acaba kullandıgımız urunleri falan da mı yazsak. Örnegin klomen+ ovulasyon testi gibi böylece mesela ben ovulasyon testi hakkında sorumu listede kullandıgını gordugum arkadasıma sorabılırim. Acaba nasıl olur böyle. İste veya klomen+ catlatma ignesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…